sıraya girelim mi......

merhabalar
ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım hamd olsun, dünde tek yumurta ikizi (tek kese 2 bebiş:)olduklarını öğrendim..
benim durumumda olan var mı?

Listeyi hep kontrol ediyorum. Sanki benden sonra listeye eklenenler olunca daha çok ilerlemişim gibi geliyo ne alakaysa ama hoşuma gidiyo :) Haftaya kontrolümüz var iple çekiyorum. Ultrasonda nasıl görünecek bebişlerimiz diye, bide cinsiyetlerimizde kesinleşecek inşallah bu sefer.. Bu süreçde evde sakin sakin vakit geçirmeye çalışıyoruz bakalım..

ay sıralamamız arkaya düşmüş öne alaım dimii...:) malum sıra bende artık gözümün önünde olsun....zuzudan da haber aldıkk

nisan nur doğum yapmıştır sanırım... sıra vil deeeee............. hayırlısıyla senide bekliyoruz canım

ewt canım yaa:) nisannur geçen hafta yapıcaktı sanırım doğumu yapmıştır bencede

ay kayracım bende de bugün ılık ılık bi ağrı var adet sancısı gibi sanki doğumum yaklaştı öyle hissediyorum

gelsin artık vil cim.... çok durmalarıda iyi değil........biz eğer 1 gün daha bekleseymişiz şevvalimi elimize alamayacakmışız

içeride bunalmışlar iyice... doğuma saatler kala şevvalim suyunu yutmuş ciğerlerine dolmuş.... ben baygınken onu küveze almışlar... bayağı ciddi risk geçirmiş.... ciğerlerini hortumla temizlemişler... eşime herşeye hazır olmasını benide ayılınca hazırlamasını söylemişler..zülal i hemen verdiler ama şevval gece 12 de geldi yanıma çok şükür

ayy çok zor yaa kıyamam walla geçmiş olsun benimkilerde iice sıkıştı hissed,yorum hareketleri beni bile zorluyo artık rahat hareket edemiyolar

kızlar ne yazıkkı ben artık ıkız annesı olamıcam kuzumun 1 tanesı terketmıs bızı kalbı durmus ınsallah bu yavrumu kucagıma alırım hayırla saglıkla

bende listeye yerleşeyim 28 ekim 2009 sat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…