cerencim listeye eklemek istememek değil...daha öncede eklediğimiz arkadaşlar artık aramıza katılmıyor.. katılamayn birininde doğumunu beklemiyoruz açıkçası... tarih geçincede haber yok yazıyoruz oda olmuoyr siliyoruz.... aramıza sürekli katılanları yazıyoruz...
redüksiyona gelince prof. dr.turgay şener yaptı canım.... bu konuda iyidir hatta başka arkadaşlarda var ona yaptıran... tıp fakültesinin doktoru
Amaaaaaaaaan şöyle bir listeye baktımda.bana sıra gelmek üzere.8 kişi doğurtup allahın izniyle son sıra bendeeeeeeee.(sat) ekimde bereketli haa 5 kişi var doğurmayı bekleyen.
sırayla emziriyorum canım... bazende aynı anda belli olmuyor...ağlayınca kıyamıyorum sıra bekletmiyorum.Banada 11 kişi kalmışş artvinliiAllah hepimizin yardımcısı olsunn..
Çok sık giremiyorum internete bende arkadaşlar.. Ama mümkün oldugunca takip etmeye çalışıyorum sizleri..
Kayracım minişlerimiz nasıllar ? Nasıl emziyorsun ? yani sıraylamı. Kitabın birinde okudum birini emzirirken digerinide kendi sütünüzü sagıp biberonla besleyin, birdaha ki seferede biberon verdiginizi emzirip digerine biberon verin diyor nası yapcaz :)
Dırımcım benim bebişlerin cinsiyetine doktor birkız bir erkekden sonra tekrar iki tane erkek dedi :) bizde senin gibi berbere gideceğimiz günleri görecekmiyiz acaba.. Seninresimleri gördükçe heyecanlanıyorum bende :)
Bende göbüşümün son halini ekleyeceğim inşallah diğer topiğe.. Öpüyorum hepinizi..
Sevgilerimle arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?