sıraya girelim mi......

Bende üçüzlere hamileyim kızlar Ekimde doğum var ama birine redüksiyon diyor doktor çok korkuyorum. ınşallah bebeklerime birşey olmaz. Benide listeye eklermisiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...ikiz-hamilelik-donemi-nasil-geciyor-2503.html

bu topikte sohbete katılan arkadaşları listeye ekliyoruz kızlar... orada bir arkadaşlık ortamı kurduk... doğum sırası gelenleri takip ediyor ve günü geldiğinde telefonla arıyor soruyoruz birbirimizi... sırası yaklaşanlarında heyecanını paylaşıyoruz.... tanşık olmadıklarımızı almıyoruz kusura bakmayın....... çünkü heyecanı olmuyor ve günü elenler kayboluyor ortadan

kayracım ben sıramı savdım 23 martta aldım kızlarımı kucağıma darısı herkese çok güzel bir duygu Allahım herkes yaşatsın...

allah analı babalı büyütsün canım.............. sıra kimdeeeeeeeeeeeeeeeeee..............................

amanın nisan sonu mayısta çok doğum olacak allahın izniyle sat ağustos bayağı kalabalığız

Amaaaaaaaaan şöyle bir listeye baktımda.bana sıra gelmek üzere.8 kişi doğurtup allahın izniyle son sıra bendeeeeeeee.(sat) ekimde bereketli haa 5 kişi var doğurmayı bekleyen.

kayracım benıde eklermısın kısmetse 11 agustos dr ra gore ama erken dogum olursa bakıcaz artık ınsallah zamanlarında gelır bebısler.son adet tarıhım 4 kasım canım.tesekkurler sımdıden..

Kayra merhaba bende Eskişehirde yaşıyorum. Listeye eklemek istememişsin ama olsun. Grubunuz var sanırım ama birşey sormak istiyorum sakıncası yoksa. . Redüksiyon işlemini hangi doktora yaptırmıştın. Eskişehir'de bu işlem yapılıyormu? Cevap verirsen çok memnun olurum. Çünkü artık 11. haftadayım. Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

cerencim listeye eklemek istememek değil...daha öncede eklediğimiz arkadaşlar artık aramıza katılmıyor.. katılamayn birininde doğumunu beklemiyoruz açıkçası... tarih geçincede haber yok yazıyoruz oda olmuoyr siliyoruz.... aramıza sürekli katılanları yazıyoruz...
redüksiyona gelince prof. dr.turgay şener yaptı canım.... bu konuda iyidir hatta başka arkadaşlarda var ona yaptıran... tıp fakültesinin doktoru

Çok teşekkür ederim canım benim için zaten liste değil cevabın önemliydi çok sağol....

maşallh yaa fazlaca ikiz annesi var sitede ayrıca ilk sayfadan takip daha güzel oluyor tabloyu beğendim :)

Amaaaaaaaaan şöyle bir listeye baktımda.bana sıra gelmek üzere.8 kişi doğurtup allahın izniyle son sıra bendeeeeeeee.(sat) ekimde bereketli haa 5 kişi var doğurmayı bekleyen.

Banada 11 kişi kalmışş artvinlii Allah hepimizin yardımcısı olsunn..

Çok sık giremiyorum internete bende arkadaşlar.. Ama mümkün oldugunca takip etmeye çalışıyorum sizleri..

Kayracım minişlerimiz nasıllar ? Nasıl emziyorsun ? yani sıraylamı. Kitabın birinde okudum birini emzirirken digerinide kendi sütünüzü sagıp biberonla besleyin, birdaha ki seferede biberon verdiginizi emzirip digerine biberon verin diyor nası yapcaz :)

Dırımcım benim bebişlerin cinsiyetine doktor birkız bir erkekden sonra tekrar iki tane erkek dedi :) bizde senin gibi berbere gideceğimiz günleri görecekmiyiz acaba.. Seninresimleri gördükçe heyecanlanıyorum bende :)

Bende göbüşümün son halini ekleyeceğim inşallah diğer topiğe.. Öpüyorum hepinizi..

Sevgilerimle arkadaşlar..

sırayla emziriyorum canım... bazende aynı anda belli olmuyor...ağlayınca kıyamıyorum sıra bekletmiyorum.

selem ben 19 :04 pazartesi dogum yaptım Allahıma şükürler olsun darısı herkesin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…