sıraya girelim mi......

Lütfen benide eklermisiniz 30 ekim son adet tarihim 15 temmuzdiye planlanıyor doğum kızım ve oğlum olacak inşallah kaydirigubbakcemile3

delikafadulden evet ya sıra bende allahım hayırlı vakdi nasip etsin inşallah.... heycan DORUKK da kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

sıranızı alabilirmiyim dorukcumm :)

dr bi aksilik olmazsa 6 temmuz salı alıcak bebişlerimi......

BEN 28 HAFTADA ERKEN DOĞUM YAPTIM
OĞULLARIM KUVEZDE
listede doğurup yazılmayan doruk ve eren zeynoda var

kizlar bircenin guzel ogullari icinde 41 yasin okuyalim ne dersiniz? ben 5 tanesini aliyorum. Allah kabul etsin Insallah. eren zeyno topinden takibini yapalim mi? oraya da yazacagim simdi.

bu sıra son zamanda çok bozuldu....... bundan sonra olmasın lütfen........ kendinize dikkat edin sırayı bozmayın...klava:

sanırım bende eyvahedigeldismile
dua edin benim için tırsıyorum galiba hafifteneyvahedigeldismile

niye tırsıyorsunki.... ben ilk doğumumda canımın acısıyla uyanmıştım... ama bu defa aaaaaaa ayaklarımı görüyorum dedim.. yoğun bakımdakiler gülmekten kriz geçirdi valla... ameliyatlar kişiye göre değişir bazılarına o acı çok gelmez.......

27.07.2010 tarihinde kızlarım dünyaya geldi rabbimin izniyle.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah hayırlısı ile....

ÖNCELİKLE YAVRULARINIZIN İKİ CİHAN SAADETİ GETİRMİŞ OLMASINI TEMENNİ EDEREK BAŞLAMAYIM SÖZE. EŞİNİZİN AZOSPERM OLDUĞUNU VE TESE AMELIYATI OLACAĞINI OKUDUM Bİ BÖLÜMDE.SANIRIM RABBİRAHİM NASİBİNİZİ VERMİŞ ALLAH BAĞIŞLASIN. BENİM EŞİM DEDE AYNI PROBLEMDEN SÖZ EDİLİYOR VE YARIN MEDİCAL PARK GÖZTEPEDE TESE AMLİYATI OLACAK. TECRÜBELERİNİZİ YAZARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM.UÇAN KUŞA BİLE MUHTACIM BU GÜNLERDE. ŞİDİDEN TEŞEKKÜRLER:a015:

amin canım sağol.... ben çok korkmuştum bu ameliyattan ama korkulacak bişey yokmuş şükür... narkoz bile yapmadılar ..sadece bölgeyi uyuşturmuşlar... şükür teseden sperm bulundu..ikizlerim var şimdi..rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Yani önce eşin tese olup bulununca hemen senden yumurta toplama işlemi yaptılarmı.. Yoksa donduruldumu tüm detayları yazarmısın lütfen

canım sperm bulunamayıp tese yapılacağını öğrendiğimizde biz tedaviye başlamıştık .... eşime tese yapılırken benden yumurta toplandı........ yani tedavinin son aşamasındaydık artık... benim önceden 1 kızım var zaten... oda tüpbebek ama onda teseye gerek olmamıştı..buda öyle olacak zannettik tahlil test aşamalarını hiç beklemeden tedaviye başladık...... tese meselesi son anda süpriz oldu...

teşekkürederim canım.
benim eşim bugün ameliyat oldu ve yanında değilim çok üzgünüm.iş yerim izin vermedi.kayın validem var başında sağolsun.eşim iiymiş şimdi dinleniyomuş hamdolsun.ama sonucu öğrenemedik çok korkuyorum.ruh halim okadar karışıkki ölüm gelse gitmem demiycem yani okadar.Rabbime sığınıyorum.inşallah iyi sonuç alır tamamına hayırla ereriz. tüm isteyenlere rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…