hoşgeldin canım bebişlerin hayırlı olsun.. son adet tarihini yaz
delikafadulden ciddimisiiiiiiiinnnnnnnnnn
ben de çok istiyorum ama illa erkek demiyorum açıkçası,
hatta kız olursa ismini Şule koyamadım,bi dahakine Şule koyucam,o bile hazır
Sırf şu topiğe yeniden başlamak için,hamiellik için,doğum için ayyyy,
beni de eklersin sıraya dimiiiiii,
Rüyamda görüyorum doktoruma gitmişim erkek hamileymişim ona bile diyorum ki ya Serdar Bey ben bu kızlara çok alıştım şimdi erkek olayına alışamadım diyoruummeyvahedigeldismile
hayır olsunn..
kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaa,kıvırıksız hatunsun vesselam,
seviyorum senü kııızzzzzopuyorumnanaktan
bende kız istiyommmyaa hele şunlar yaşına girsinn puhhhahahaahahah kaydirigubbakcemile3 o zaman benide bekelrsin dimi kayracımmm kaydirigubbakcemile3
tabiki hayırlı evlat olsunda kız olsun... ...ama oğlanlarıda başka severim yaaaaa..............
ne kıvırcam kııııııııııııııı.................. doğruya doğru... sohebte gelmicekse ne bekliyem tanımadığımız hatunların doğumunu...................
eylül doğurdumu sıra kimdeeeeeeeeeeeeeeeeeee nefes nerdeeee
Lissteyii görünce heyecann bastıı delikafadulden eylül dogum yapmışmı bilmiyorum onu saymazsakk 2 kişimi var şimmdii... liyadora yazan ayşeçınarlımıki ? onunla aynıydık galiba okuduklarımdan onunda bugün dogum yapacagını ögrenmiş oldum.. Allahım saglıkla atlatmışlardır üçüde inşallah... sıraa banaa geliyoooo süper yaa kavuşucamm bende Allahın izniyle kuzularımaa inşallahh :asigim:
Eylül ve canisodan ses çıkmayacak gibi liyadoraylada aynı günlerimiz.. Artvinli arkadaşımızda 38.haftaya kadar bekleyecekler inşallah.. Ben daha erken dogururum gibime geliyo.. Matematikde olasılık problemleri gibi oldu kaydirigubbakcemile3 Sanırım sırayı ben alıyorummm kızlarrrr hihoyyyt[/QUOTE
Kızlar liyadora 02 06 20010 tarihinde doğum yapmış.
32+4 günlük.
Kızlar liyadora 02 06 20010 tarihinde doğum yapmış.
32+4 günlük.
eylül doğurdumu kıslarrr sıra kimdeeeeeeeeee
eylül doğurdumu kıslarrr sıra kimdeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?