sıraya girelim mi......

tabiki hayırlı evlat olsunda kız olsun... ...ama oğlanlarıda başka severim yaaaaa..............

ne kıvırcam kııııııııııııııı.................. doğruya doğru... sohebte gelmicekse ne bekliyem tanımadığımız hatunların doğumunu...................

bende kız istiyommmyaa hele şunlar yaşına girsinn puhhhahahaahahah kaydirigubbakcemile3 o zaman benide bekelrsin dimi kayracımmm kaydirigubbakcemile3

bende kız istiyommmyaa hele şunlar yaşına girsinn puhhhahahaahahah kaydirigubbakcemile3 o zaman benide bekelrsin dimi kayracımmm kaydirigubbakcemile3

ahanda benim gibi bi delü dahaolumunekankayizsmile
Şeniz aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

eyvallah canım,ayynennn olumunekankayizsmile

Lissteyii görünce heyecann bastıı delikafadulden eylül dogum yapmışmı bilmiyorum onu saymazsakk 2 kişimi var şimmdii... liyadora yazan ayşeçınarlımıki ? onunla aynıydık galiba okuduklarımdan onunda bugün dogum yapacagını ögrenmiş oldum.. Allahım saglıkla atlatmışlardır üçüde inşallah... sıraa banaa geliyoooo süper yaa kavuşucamm bende Allahın izniyle kuzularımaa inşallahh :asigim:

ayyy sorma benide sardı heyecan senden sonra benn sağlıkla alalım kuzucukları inşallah kucağımıza.....delikafadulden

Eylül ve canisodan ses çıkmayacak gibi liyadoraylada aynı günlerimiz.. Artvinli arkadaşımızda 38.haftaya kadar bekleyecekler inşallah.. Ben daha erken dogururum gibime geliyo.. Matematikde olasılık problemleri gibi oldu kaydirigubbakcemile3 Sanırım sırayı ben alıyorummm kızlarrrr hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…