son adet tarihini yaz canm ekleyelim
ayyyyyyyyyyyyyy kayra cık aradan kız nrreden buluyonvakıt kız................doguranlara yasakk burası.......hıım sana yermenmış ıkı tane anlasılduuuuuuuuuuuuu
yetmedi kız ablaaa.... oğlan olcak deseler seneye gene giderim........................ tabi önce hayırlı evlat.................
kayracım 3 tane kızın oldu çok sanslısın canım 3 kızı iyi bi şekilde yetiştirip büyütebilen cennetliktir derler
inşallah gülümmm
yok canım sadece bu sene değil... yeni hamile eklenmedi daha ondan 2011 doğumu yok.... son adet tarihini yazıyoruz... sıraya sokup bekliyoruz doğumu.... malum ikiz hamilelerin doğum tarihi belli olmuyor...... yalnız bu bölümde sürekli sohbete katılanları yazıyoruz... sobete katılmayan birin doğumu beklemek heyecanlı olmuyor... hatta haber bile alamıyoruz onedenle sürekli sohbete katılmayanları eklemiyoruz.............aramıza katılıp tecrübelilerden paylaşmak istersen sürekli bu bölüme takılırsan son adet tarihini yaz canım burda sohbet başkaa güzel
bu siteyi bana arkadaşım tavsiye etmişti ve hemen hemen hergün fırsat buldukça giriyorum zaten bugün öğrendim ikiz olacağını
delikafadulden ciddimisiiiiiiiinnnnnnnnnnyetmedi kız ablaaa.... oğlan olcak deseler seneye gene giderim........................ tabi önce hayırlı evlat.................
kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaa,kıvırıksız hatunsun vesselam,yok canım sadece bu sene değil... yeni hamile eklenmedi daha ondan 2011 doğumu yok.... son adet tarihini yazıyoruz... sıraya sokup bekliyoruz doğumu.... malum ikiz hamilelerin doğum tarihi belli olmuyor...... yalnız bu bölümde sürekli sohbete katılanları yazıyoruz... sobete katılmayan birin doğumu beklemek heyecanlı olmuyor... hatta haber bile alamıyoruz onedenle sürekli sohbete katılmayanları eklemiyoruz.............aramıza katılıp tecrübelilerden paylaşmak istersen sürekli bu bölüme takılırsan son adet tarihini yaz canım burda sohbet başkaa güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?