sıraya girelim mi......

son haftalar byağı bereketliymiş... rose medine geronimo doudou allah analı babalı büyütsün canlarım...
evet..

sıra kimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ayy 6 kişi kalmışş bizee Allahım saglıkla vakitlicee dogmalarını nasip etsin inşallahhhh... kaydirigubbakcemile2

kızlar sıra bende vakit yaklaştıkça heyecan basmaya başladı bana dua edin sanırım bu ay sonu alır doğuma perşembe tekrar gidicez artık gün alırız

Beni de ekleyinnn lüffennnnn...SAT 23 kasım tahmini doğum 30 ağustos amam 30 temmuz gibi ekliyoruzzz...
Tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.geride kalanlarımıza da hayırlı sorunsuz doğumlar dilerimm...

ayyyyyyyyyyyyyy kayra cık aradan kız nrreden buluyonvakıt kız................doguranlara yasakk burası.......hıım sana yermenmış ıkı tane anlasılduuuuuuuuuuuuu

ayyyyyyyyyyyyyy kayra cık aradan kız nrreden buluyonvakıt kız................doguranlara yasakk burası.......hıım sana yermenmış ıkı tane anlasılduuuuuuuuuuuuu

yetmedi kız ablaaa.... oğlan olcak deseler seneye gene giderim........................ tabi önce hayırlı evlat.................

yetmedi kız ablaaa.... oğlan olcak deseler seneye gene giderim........................ tabi önce hayırlı evlat.................

kayracım 3 tane kızın oldu çok sanslısın canım 3 kızı iyi bi şekilde yetiştirip büyütebilen cennetliktir derler

yok canım sadece bu sene değil... yeni hamile eklenmedi daha ondan 2011 doğumu yok.... son adet tarihini yazıyoruz... sıraya sokup bekliyoruz doğumu.... malum ikiz hamilelerin doğum tarihi belli olmuyor...... yalnız bu bölümde sürekli sohbete katılanları yazıyoruz... sobete katılmayan birin doğumu beklemek heyecanlı olmuyor... hatta haber bile alamıyoruz onedenle sürekli sohbete katılmayanları eklemiyoruz.............aramıza katılıp tecrübelilerden paylaşmak istersen sürekli bu bölüme takılırsan son adet tarihini yaz canım burda sohbet başkaa güzel

bu siteyi bana arkadaşım tavsiye etmişti ve hemen hemen hergün fırsat buldukça giriyorum zaten bugün öğrendim ikiz olacağını

delikafadulden ciddimisiiiiiiiinnnnnnnnnn
ben de çok istiyorum ama illa erkek demiyorum açıkçası,
hatta kız olursa ismini Şule koyamadım,bi dahakine Şule koyucam,o bile hazır
Sırf şu topiğe yeniden başlamak için,hamiellik için,doğum için ayyyy,
beni de eklersin sıraya dimiiiiii,
Rüyamda görüyorum doktoruma gitmişim erkek hamileymişim ona bile diyorum ki ya Serdar Bey ben bu kızlara çok alıştım şimdi erkek olayına alışamadım diyoruummeyvahedigeldismile
hayır olsunn..
kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaa,kıvırıksız hatunsun vesselam,
seviyorum senü kııızzzzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…