- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
bu konunun tıpa tıp aynısını ben actım buraya :)Arkadaşlar Merhaba,
Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
Arkadaşlar Merhaba,
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Sabah 9 aksam 6 mesaimiz. Ama ise yetismek icin 7.15 de yola cikiyorum,aksam mudur izin verirse 6 da cikip 7bucuk_8 gibi evde oluyorum(yani sabah 7 aksam 8) hergun 1.5 saat ayakta yolculuk..yani 13 saat evden uzakta olmak.sabah 8 akşam 5 çalışıyorum cumartesi pazar tatil 2 bin tl alıyorum..
sabah 8 akşam 5 çalışıyorum cumartesi pazar tatil 2 bin tl alıyorum..
İş başvuruları yapıyorum bir yandan ama ses yok
Konu başlığını okuyunca direk aklıma kocadan bahsettin sandımArkadaşlar Merhaba,
Oo maşallah ne iş yapiyon tatlı kısssBenim aylık gelirim 6500 lira ve bazen ağlayarak işe gitmeme rağmen devam ediyorum. Bu devirde kim bana bu maaşı verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?