Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

yemek odası mobilyanıza bayıldım. koltuklarda çok çok güzel her biri. evde fotoğrafla ilgilenen biri olduğundan renkler konusunda illaki fikir sahibisiniz fakat tv duvarı sanki gerçekten olmamış gibi. biyerlerde duymuştum tv duvarı koyu renk olmalıymış. belki gerçek taş kaplama daha ağır bir hava verebilirdi. eşya fazlalığı benimde dikkatimi çekti. sanırım toz alma işini kovada yıkarak yapıyorsunuzdur ama genel olarak üzerinde çok düşünülmüş ve zevkle döşenmiş bir ev. inşallah huzur içinde çocuklarınızın koşuşturduğu bir ev olur kısa zamanda. ayyy bide söylemeden edemicem misafir yatak odasındaki yatak başını inşallah ileride kaplatısınız zevkinize göre. o başlıklara ezelden beri illet olurum da

Teşekkür ederim yorumunuz için. :) Tv duvarı fotolarda flashtan açık çıkmış ama koyu fuşya yeterince koyu yani :) taş desenli tv bölümlerinde ünite olmaz bence sadece tv duvara monte olur. Taş desenini yemek masası bölümüde kullandık. Teşekkür ederim.. :)

siteye her girişimde bakıyorum cidden çok güzel döşenmiş bir ev Allah huzurla oturmayı nasip etsin.bence hiç fazlalığıda eksikliğide yok.tam kararında herşey.

iyki minikmiş evin :)))))))))))

çatı katı matı katı ama cok guzel cok duzenlı hele gıyınme odana bayıldım

giyinme odanızdaki askıyı beyaz olan şeyi nerden aldınız tekerleklımı bıde ne zaman aglıdınız saglam bir şey mi fıyatını vs bılıyomusunuz ben alıcam ıkeada gördüm 29 tl gıbı bır ucretı vardı o mu ki

ikeadan aldım ama 3 sene önce aldım ben. Orda birkaç çeşit var benim aldığım 70 lira civarıydı ama sağlam çok oynamıyor bile. Kardeşimin evine daha uygun bir şey aldık o sallanıyordu en sonundada kırıldı.

tamam o kırılan suan 29 tl o zaman cok ıyı oldgu söylediğiniz cok sagolun bi tane degıl 6 tane alıcam saglam bır sey olsun

evin salonuna bayıldım çok çok güzel.:))) Acaba hangi şehirde yaşıyosunuz?? İstanbulda falan bu kadar genişikte ev bulmak zor gibi sanki de ondan soruyorum.

Eviniz harika.Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin her şey çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…