18 Ağustosta evlendik.. Buyrun hanımlar.. :)
evin cıvıl cıvıl maşaallah , çok renkli bi zevkiniz var anlaşılan :) ama üst kattaki banyo halılarınz biraz renksiz kalmış. onun dışında her yer harika özellikle giyinme odanıza bayıldım, mutlu günlerde oturun inşallah...
güle güle oturun, çok güzelmiş eviniz...
ama utanarak sormak istiyorum eşiniz ve sizin aylık geliriniz 10 bin falan var heralde
mutfak masanız ve sandalyeleriniz çok ciksmiş.ama küçük ev aletlerini vitrin gibi sıra sıra dizmeniz pek olmamış. bari robotla çaydanlığı kaldırsanız...
banyo lavabo ve aynanız çok güzeller pek uyumlu olmasa da.
vuuuvv salonunuza bayıldım. koltuklarınız, arkadaki duvar kağıdı, saat, masa ve sandalyeler, masadaki şamdan hepsi çok güzel. koltukların rengi çok tatlı. ama tam girişteki uzun vazo uyumsuz olmuş. duvardaki pembeyi alakasız buldum.
genel olarak eviniz çok güzel, mutlulukla oturun.
Mutfaktaki o uzun dolabı özellikle yaptırdım küçük aletlerimi öyle dizmek için.. Özenle seçtim tam benim zevkime göre.. Banyo lavabom ve aynam tam bir uyum içinde klozet takımına kadar aynanın deseninden dikkatinizden kaçmiş heraldeuzun vazo oraya cuk diye oturdu çünkü evde gri kahve ve pembe hakim ondada kahve ve gri var.. duvardaki pembe yorumunuzu komik buldum.. Çünkü salonumun genel teması pembe.. :) Teşekkür ederim...
benim için uyumsuzsa uyumsuz. evinizi seviyorsanız niye hırçınlaşıyorsunuz ki? iki şeyin aynı desende olması aynı tarz oldukları anlamına gelmez. simli granit banyo lavabosu tezgahınızla, aynanızın tarzının alakasızlığını hiç tartışamayacağım bile. burada yorum açık bir şey paylaşıyorsanız azıcık sakin olun. kaldı ki kötü bir şey de demedim. sevgiler.
Allahımmmm mükemmel bi evvv
terasdaki oturma odan harikaaaaa
maşallah. bütün eşyaların koltukların. terasdaki misafir odan.. alt kattaki banyon.
hepsi herşey mükemmel... itinayla seçilmiş besbelli.
mutlulukla sağlıkla oturun. maşallaaaaaahhhhhh
Çok Teşekkür ederim güzel dileklerin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?