Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

Öncelikle Allah mutlu Mesut etsin sizi bir ömür boyunca.evin çok güzel olmuş.hani böyle değişik güzel.insanın rahat edebileceği huzur bulabileceği sıkılmayacağı güzellikte.çok renkli çok şeker.belli ki her ayrıntıya kafa yormuş büyük bir keyifle ilgilenmişsiniz.benim favorim hala çatı katı ama diğer yerlerde çok güzel.maşallah sübhanallah Allah nazardan korusun birbirinize bakan mutlu sevgi dolu gözleriniz daim olsun.resimlerden bile aşkınız belli oluyor.aşkı bilen anlar:)sevgiler...

Harika bir ev gerçekten her odasında ayrı bir hayat var güle güle oturun

evin cıvıl cıvıl maşaallah , çok renkli bi zevkiniz var anlaşılan :) ama üst kattaki banyo halılarınz biraz renksiz kalmış. onun dışında her yer harika özellikle giyinme odanıza bayıldım, mutlu günlerde oturun inşallah...

evin harika allah ağız tadıyla mutlu huzurlu sağlıkla oturmayı nasip etsin:

güle güle oturun, çok güzelmiş eviniz...
ama utanarak sormak istiyorum eşiniz ve sizin aylık geliriniz 10 bin falan var heralde

Son düzenleme:
18 Ağustosta evlendik.. Buyrun hanımlar.. :)

mutfak masanız ve sandalyeleriniz çok ciksmiş. ama küçük ev aletlerini vitrin gibi sıra sıra dizmeniz pek olmamış. bari robotla çaydanlığı kaldırsanız...
banyo lavabo ve aynanız çok güzeller pek uyumlu olmasa da.
vuuuvv salonunuza bayıldım. koltuklarınız, arkadaki duvar kağıdı, saat, masa ve sandalyeler, masadaki şamdan hepsi çok güzel. koltukların rengi çok tatlı. ama tam girişteki uzun vazo uyumsuz olmuş. duvardaki pembeyi alakasız buldum.

genel olarak eviniz çok güzel, mutlulukla oturun.

Teşekkür ederim.. :) Üst kattaki banyonun dolapları mürdüm mor çok renkli bişey boğar oyüzden siyah beyaz kullandık. :)

Mutfaktaki o uzun dolabı özellikle yaptırdım küçük aletlerimi öyle dizmek için.. Özenle seçtim tam benim zevkime göre.. Banyo lavabom ve aynam tam bir uyum içinde klozet takımına kadar aynanın deseninden dikkatinizden kaçmiş heralde uzun vazo oraya cuk diye oturdu çünkü evde gri kahve ve pembe hakim ondada kahve ve gri var.. duvardaki pembe yorumunuzu komik buldum.. Çünkü salonumun genel teması pembe.. :) Teşekkür ederim...

Allahımmmm mükemmel bi evvv
terasdaki oturma odan harikaaaaa
maşallah. bütün eşyaların koltukların. terasdaki misafir odan.. alt kattaki banyon.
hepsi herşey mükemmel... itinayla seçilmiş besbelli.
mutlulukla sağlıkla oturun. maşallaaaaaahhhhhh

benim için uyumsuzsa uyumsuz. evinizi seviyorsanız niye hırçınlaşıyorsunuz ki? iki şeyin aynı desende olması aynı tarz oldukları anlamına gelmez. simli granit banyo lavabosu tezgahınızla, aynanızın tarzının alakasızlığını hiç tartışamayacağım bile. burada yorum açık bir şey paylaşıyorsanız azıcık sakin olun. kaldı ki kötü bir şey de demedim. sevgiler.

Ben zaten sakinim.. Sadece tek tek açıklamalarını yaptım..Bu durumda hırçınlaşan ben olmuyorum.. Saygılar,sevgiler..

Çok Teşekkür ederim güzel dileklerin için..

benim tarzım değil. çok fazla renk cümbüşü ve eşya, obje kalabalığı var. ben daha sade, daha pastel ve ferah evleri sevdiğim için belkide bana öyle geldi. biraz göz yorucu açıkcası. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. size güzel geldikten, siz huzurlu olduktan sonra gerisi boş.

Çok Teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Huzurla oturun Allah diğer renkleri bebişinizle tamamlasın...

ben salonunuz cok begendim yaş dan mıdır nedir bende beyaz

turkuaz krem somon tonlardan yanayım ama bu demek değilki olmamış

çok güzel olmuş güzel günlerde sağlıkla oturun..

gule gule oturun hersey cok guzel bır pembe hastası olarak yazıyorumsadece ıvır zıvır bıraz fazla geldı bana bırazını kaldırırsan bence cok daha guzel olur.mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…