Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

eve bayildim baya guzel lux bir ev ama bazi renk tonlari abartiya kacsads guzel duruyor gule gule kullanin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizde istanbul desenine aşıksınız sanırım. ev masallardan çıkmış gibi. çatı katı eve sıcak bakmıyordum.imrendirdin beni. güle güle otur.

evine çok özenmişsin belli.biraz ikea evi olmuş ama rahatlık ve uyum getiriyor aynı zamanda.
bana göre tam bir kokoş evi olmuş :)bu sebeple bayağı bir ısındım özellikle seçtiğin renklere.
bütün fotolara bakarken aaa ,aaa derken gözüme damacana çarptı .garibim öylece alındığı gibi duruyor.
ne bileyim sanki olamazmış gibi geldi.sanki mutlaka bu evde su sebili olurda bu damacana montajmı dedim :)
bebişin olana kadar her yere istediğin resim aksesuar koy canım.nasıl olsa minik melek gelince hepsi sıkışık bir şekilde dolap içlerine giriyor.

eveeet bu şirin mi şirin çatı katını hatırladımm çok beğenmiştim şimdi tamamı daha da güzeeell.güzeel günlerdee oturuunn

mikemmellll!!
ancak alt kat salondaki tv arkası duvar rengi bana fazla geldi. yani bana göre. koyu bir ton kese kağıdı mı desem, yoksa zemindeki döşeme içindeki koyu renk mi desem ben daha tercih ederdim. salonun diğer kısımları sanki daha ağır, spor şık tarzda. (ben kırmızıyı duvar, mobilya yerine aksesuarlarda daha bir seviyorum).
bir de kapı süsün gözüme çarptı.
yani çok zevklisin o ayrı. tabloları, banyo aksesuarlarını ve diğer herşeyin çok güzel. mutfakta kullandığın avize nefis. çoğu insan tercih etmez, ben de banyoya istiyorum böyle bir şey ama lamba takılacak yer uygun değil.
ne diyim huzurla oturun. bir yastıkta kocayın e mi?

vayyyy anasınıı bunca yıl geçmiş. hala yorum yapılıyorrr. çok modern ve çok ilginç olmuş BAYILDIMM. her detayı güzell renkler güzell ELLERİNİZE EMEĞİNİZE sağlıkk MUTLULUKLA OTURUNN ....YORUM YAPANLAR ŞUNU anlamamış bu tarz sizi yansıtmışş.. bu sizsinizz. beğenmediklerini söyleyenlerin tarzı değildirr. unutmayın arkadaşlar her ev ev sahibinin yaşamını neşeliğini üzgünlüğünü cıvıllığını yansıtırr..boş verinn bebek varmı bebekk ..öpüldünn..

canım çok güzel olmuş evin güle güle otur bu arada beyaz 3lü vazoların çok güzel nereden aldın onları bende almak istiyorum

Bazı noktalar gözümü rahatsız etsede genel olarak çoooooook beğendiiimm..
Çok enerjik, canlı, pozitif birisiniz sanırım. Renk tercihlerinizden öyle gibi hissettim. Evlenesim geldi vallahi
Mutluluklaaarrrr...

sızın soyledıklerınıze aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…