Elma sirkesi benim için bir favori, her salataya aşırı miktarda dökerim, o yüzden içmek sorun olmuyor, 1.5 ayda yaklaşık 2 beden kadar inceldim.Bunu doğum kontrol hapına ve sirkeye bağlıyorum.Her sabah kahvaltıda bir tabak ot yerim ben, roka vazgeçilmezimdir, yanına semizotu, tere, dereotu, taze nane, üstüne yağlı tuzlu beyaz peynir, üstüne kırmızı biber, hafif zeytin yağı, kekik ve elma sirkesiiii.Öğlen genelde yemem ve akşam mutlaka ne yersem yiyeyim yanına kocaman bir salata ve gene elma sirkesi.Bazen sabahları uyanırken salatamı hazırlarken bile gözüm döner, yarım çaybardağı kadar sirke içerim, ben yararına inanıyorum.Bazı kişilerin midesine kötü etki yaratabilir, bence herkes için çok uygun değil, başlamak isteyenler az miktarla başlamalı bence.Bir de sabah oturup 3 dilim ekmek yiyip, börek, kek hamur işinden boğazını kaldıramayıp, yürümeyen, spor yapmayan ve lök gibi oturan kişilere değil günde yarım bardak sirke, 3 litre sirke bile banamısın demez.Herşeyi yapıp, ek takviye olarak kullanmak gerekir bence.