tesekkur ederriimEllerinize,emeğinize sağlık
Patlıcan salatasını çok seviyorum.Özellikle sirkeli nefis oluyor..Et ve tavuk yemeklerinin yanına çok yakışıyor..Yarışmada bol şans diliyorum
tesekur ediyoruummHarika görünüyor canim,Ellerine emeğine sağlıkKesme tahtana ve bacağına aşık oldum bu arada
Kızın bacağına nasıl aşık oldunHarika görünüyor canim,Ellerine emeğine sağlıkKesme tahtana ve bacağına aşık oldum bu arada
ahahahKızın bacağına nasıl aşık oldun
tesekur ederim istah acıcı gorunmesine sevindimValla ilk tepkim wuow oldu çok enfes gözüküyor
tesekur ederim istah acıcı gorunmesine sevindim
ayyy uzuldum ya gunaha giriyoz boyle vallaFena hemide hamile insana bu yapilmaz
Eneeee duzenleyecem düzenleme butonu yokKızın bacağına nasıl aşık oldun
Afedersin canım,bicagina olacaktı,akıllı klavyenin akilsizligi iştetesekur ediyoruummenglish homedan almıstım kesme tahtası uc bıcagı ve soyucu olarak takımdı elimde olsa cicek bahcesinde yasarım o kadar seviyorum renkli cicekli seyleri
ben onu bicagina diye okudum zatenAfedersin canım,bicagina olacaktı,akıllı klavyenin akilsizligi işteÇok güzelmiş,güle güle kullan canim
cok tesekkurlerNefis görüntü . .
Gayet başarılı . .
Ellerine sağlık . .
Başarılar dilerim . .
Hahahaha bilmem mi o akıllı tel azizligini 2 gün banli kalmıştımEneeee duzenleyecem düzenleme butonu yokBıçağına olcakti o ya
Yanlış oldu eyy cemaati kk
Bu saçma akıllı klavyenin azizliği işte
ya sen bişeyide beğenme ya 350 kilo oldun hala ay ben o yemeği cok severım ayyy ben bu yemege bayılırım diye yazı yazmaktan , bılgısayarın ekranına ekmek banmaktan bıkmadın haaaaEllerinize,emeğinize sağlık
Patlıcan salatasını çok seviyorum.Özellikle sirkeli nefis oluyor..Et ve tavuk yemeklerinin yanına çok yakışıyor..Yarışmada bol şans diliyorum
hayırdır conem?gormeyelı kk hatunlarına sapıklık yapmayamı başladın ha?mesajını kıbledım sıtedekı son vakıtlerını guzel değerlendir coneeeemmmHarika görünüyor canim,Ellerine emeğine sağlıkKesme tahtana ve bacağına aşık oldum bu arada
Sen de birşeyler yap onlarada ekmek banayımya sen bişeyide beğenme ya 350 kilo oldun hala ay ben o yemeği cok severım ayyy ben bu yemege bayılırım diye yazı yazmaktan , bılgısayarın ekranına ekmek banmaktan bıkmadın haaaa
hayırdır conem?gormeyelı kk hatunlarına sapıklık yapmayamı başladın ha?mesajını kıbledım sıtedekı son vakıtlerını guzel değerlendir coneeeemmm
konu sahibiiiii sende bu yemeklerden bana yollamazsan bırıncı neyım olamazsın haaaa haberin osssuuunnn ben buraların ağasıyam gardaşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?