Şırnak'dan konusmaya geliyo

Canin istemese gorusmezsin.

Cikma disari kapiyi mi kiracak?

Senin de canin gorusmek istiyo birak bunlari.

Tehdit ediyormus bilmiyordum.

Valla iyi cesaret seninki. Ben olsam korkardim

Dikkat et de birsey yapmasin sana
Yok görüşmycem istediği kadar gelsin beklesin umrumda değil be onu uyardım boşuna geliyosun dye

Buluşma kelebek.
Burdaki herkes biliyor ki eğer buluşursan "kızlar söz verdi yeminler etti" ile başlayan cümleler sıralayacaksın çünkü döndüğünde.
Keşke öle olsa.. daha dün eski sevgilisi ayrıldı diye "helin"adlı genç kızı öldürdü.. senin sevgilinde silah taşıyo ben olsam görüşmem..

Kardeşim köyde şuanda merkeze inecek bi otobüs vs. yok ben evime gtcem oda gelse bile öyle sap gibi bekler umrumda dğeil
Yaa akıllı mısın kızım yaa... kalk git bi akrabana.. telin fişini çek.. ne demek bişi yapmaz.. 40 yıllık kocalar karılarını öldürüyor..

Hiç başına bela etme taksi falan yok mu merkeze ilceye bir yere gidin kalin olmadı hastanelerin veya başka tür yerlerin mescidleri oluyor oralarda kalin evde durmayın arkadasim bak kardesin de varmis umudunu kessin gitsin başınıza iş açar 40 yil ayni yastiga bas koydugu eşi olduyor kadinlari yapmayin saf olmayin guvenmeyin

Bahaneler, bahaneler
Barışmak istiyorsunuz ama burda tepki almamak adına istemiyorum ayağına yatıyorsunuz
Görüşmek istemeyen insan, telefonda sesini duyduğu an kapatır fişi çeker ulaşılmaz olur
Sırf barıştıktan sonra, ilerde yaşayacağınız sorunlar adına burda size ne ara barıştınız diye sorulmaması için açtınız konu
Belki de çoktan barıştınız da, yavaş yavaş anlatırım diye düşünüyorsunuz.
Hayat sizin, karar sizin, yaşayın da görün madem

Kardeşinle tek olduğunu nereden biliyor?
Zaten senin vicdanını da garantiye almış"Beni çok seviyor demek,sevmese bilgisayarını satıp bilet parası yapar mı,aşşkıııım yeaaaaa"diyeceğini iyi biliyor.Gebere Jackson gibi yarın gelirsin,yazarsın buraya,ONU,AİLESİYLE VURMAMAYI ÖĞRENDİM diye.Yolun onun yolu...Sonun da onun sonu gibi olacağa benziyor.Onun düğünü de çoktan olmuştur...

Yalnizkelebek kızların başına ne geliyorsa ailelerine söyleyememelerinden geliyor. Seni zor duruma zorlayan, tehdit eden adamdan hayır gelmez. Anneni de ara söyle. Kadın cinayetleri, tecavüzler, şiddet olayları... bunların çoğu kadınların tanıdığı kişiler, genellikle de eski sevgililer, kocalar tarafından geliyor kadınların başına.

Hiçbir şekilde görüşmcem bışuna geliyor ben sadece rahatsız oluyorum gelmesinden kendisi bilir isterse soğukta yatsın
"İsterse soğukta yatsın"
Ooo benim bile tüylerim ürperdi sert söylemindenBen olsam isterse gebersin derdim,geçmişte dedim de,yazık çocuğa,perişan,hasta yatıyor demişlerdi,benim için bitmişse bitmiştir,başımı çevirip bakmadım bile

Dünki öldürülen liseli kıza da çok aşıktı adam,sevdiğinden öldürdü zaten,aşk bu ötesi var mıÖnce kavramların gerçeği öğretilse okullarda,marazi takıntıyı aşk sanmasalar....

Kelebek yalan söylüyorsun. Sen bu cocukla gorusuyorsun zaten. Yoksa nereden bilecek kardesinle tek oldugunu da cikip gelecek?

Koy yerinde rezil rusva olmayacagini da biliyor cunku plan yaptiniz. Aha suraya yaziyorum. Sen bu cocukla cok yakinda evleneceksin.

Ama bari bize yalan soyleme.
Hos kendine yalan soyleyen bize niye soylemesin.

Aynen devam.. helal..

Yazmayım yazmayım dedim kendimi tutamadım. Trend konulara bakarken size çok sık denk geliyorum. Merak ettiğim bi konu var bu adam hep para konusunda pintilik yapıyor ya şimdi nasıl parasına kıyıp kalkıp taa Cizre’den sizin için geliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…