- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ailem 1 ay önceden randevu almıştı hastaneye gideceklerini biliyodu aramızda sürekli konusu geçiyodu yaniBu adamla gorusmuyosan ailenin evde olmadigini nerden biliyo ?
Celiskilisin
Yok görüşmycem istediği kadar gelsin beklesin umrumda değil be onu uyardım boşuna geliyosun dyeCanin istemese gorusmezsin.
Cikma disari kapiyi mi kiracak?
Senin de canin gorusmek istiyo birak bunlari.
Tehdit ediyormus bilmiyordum.
Valla iyi cesaret seninki. Ben olsam korkardim
Dikkat et de birsey yapmasin sana
Kardeşim köyde şuanda merkeze inecek bi otobüs vs. yok ben evime gtcem oda gelse bile öyle sap gibi bekler umrumda dğeilKöyde kalma, kardeşinle git şehirde bir akrabanda kal.
Nasıl otobüs yok? Neresi orası etiyopya mı?Kardeşim köyde şuanda merkeze inecek bi otobüs vs. yok ben evime gtcem oda gelse bile öyle sap gibi bekler umrumda dğeil
Keşke öle olsa.. daha dün eski sevgilisi ayrıldı diye "helin"adlı genç kızı öldürdü.. senin sevgilinde silah taşıyo ben olsam görüşmem..Buluşma kelebek.
Burdaki herkes biliyor ki eğer buluşursan "kızlar söz verdi yeminler etti" ile başlayan cümleler sıralayacaksın çünkü döndüğünde.
Yaa akıllı mısın kızım yaa... kalk git bi akrabana.. telin fişini çek.. ne demek bişi yapmaz.. 40 yıllık kocalar karılarını öldürüyor..Kardeşim köyde şuanda merkeze inecek bi otobüs vs. yok ben evime gtcem oda gelse bile öyle sap gibi bekler umrumda dğeil
Bence de kelebek, Helin olayına göz at.Keşke öle olsa.. daha dün eski sevgilisi ayrıldı diye "helin"adlı genç kızı öldürdü.. senin sevgilinde silah taşıyo ben olsam görüşmem..
Kardeşinle tek olduğunu nereden biliyor?Yüz yüze konusunca ne değişcek anlamıyorum daha da nefret ettiriyosun kendinden beni zora sokarak dedim
Ne dediysem dinlemiyor kendi telefonum annemde onlarda istanbula gittiler evde yoklar babamla
Kız kardeşimle tekiz oda buna güveniyo zaten ev telefonunu arayıp duruyo açmaynca anneni aratma bna diyo
Köye kadar gelecek insen ayrı dret inmesem ayrı gitmez de evin önünden
"İsterse soğukta yatsın"Hiçbir şekilde görüşmcem bışuna geliyor ben sadece rahatsız oluyorum gelmesinden kendisi bilir isterse soğukta yatsın
Dünki öldürülen liseli kıza da çok aşıktı adam,sevdiğinden öldürdü zaten,aşk bu ötesi var mıYalnizkelebek kızların başına ne geliyorsa ailelerine söyleyememelerinden geliyor. Seni zor duruma zorlayan, tehdit eden adamdan hayır gelmez. Anneni de ara söyle. Kadın cinayetleri, tecavüzler, şiddet olayları... bunların çoğu kadınların tanıdığı kişiler, genellikle de eski sevgililer, kocalar tarafından geliyor kadınların başına.
katılıyorum, aklıma ilk gelen buydu.Bence de kelebek, Helin olayına göz at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?