- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Kelebek ailen evde yok mu? Kusura bakma da sanki eski sevgilin bunu bildiği için bu kadar cesaret edip geliyor sanırım.Görüşmek istemiyorum ama bu gidişle sırf olay çıkmasın diye görüşmek zorunda kalabilirim
Bian önce ne dycekse desin de gitsin diye
Annem duyarsa ortalığı ayağa kaldırır zaten şuanda İstanbul da hastanedeler
Ne kadar eminsin birşey yapmayacağına. Seninde konuşasın var şu mesajınla anlaşıldı.O konuşayım diye öyle diyo yoksa bişey yapacağından değil
Bence olay çıkmasın diye düşünürken daha riskli şeyler yapıyorsunGörüşmek istemiyorum ama bu gidişle sırf olay çıkmasın diye görüşmek zorunda kalabilirim
Hİç kimseye guvenme yapmaz etmez deme. Tv lerde neler izliyoruz.Görüşmek istemiyorum ama bu gidişle sırf olay çıkmasın diye görüşmek zorunda kalabilirim
Güzelim sende barışmak istiyorsun da buraya neden bu kadar ısrarlısın o kısmı çözemiyorum bu yaşıma kadar konuşmak görüşmek istemediğim dişi erkek yaşlı genç farketmeksizin kimseyle konuşmadım görüşmedim çünkü ben istemiyordum mecbur bırakılmamak içinde gayet net oldum planlamamı ona gore yaptımGörüşmek istemiyorum ama bu gidişle sırf olay çıkmasın diye görüşmek zorunda kalabilirim
Evde yoklar İstanbul'a hastaneye gittiler kız kardeşimle ben varım evde sadeceKelebek ailen evde yok mu? Kusura bakma da sanki eski sevgilin bunu bildiği için bu kadar cesaret edip geliyor sanırım.
Ne kadar eminsin birşey yapmayacağına. Seninde konuşasın var şu mesajınla anlaşıldı.
Aileme zaten söyleyemem bu durumu ama ona yalvardım nerdeyse bak beni çok zor durumda bırakırsın gelme lütfen diye tamam sorun yok ben sabaha kadar beklerim sende gündüz çıkarsın evden diyo istemiyorum yüz yüze göüşüp konuşmak diyorum dinliceksin beni diyoNe terbiyesiz adammış yahu dağdan mı indin mübarek eşkiya gibi kapıya mı dayanacak şimdi de? Sakın sakın sakın zor durumda kalırım diye görüşme, bu öyle böyle bişey değil büyük bir terbiyesizlik bir kızın kapısına dayanılıp zor durumda bırakılmaz. Ara aileni durumu bildir köyde akrabalarınız falan vardır yanınızda dursunlar. Görüşürsen lafı edilir yarın bir gün ayrıca bunu da düşün.
Offf niye söyleyemezsin?? Kelebek sana abla nasihati böyle konularda ailenden bağımsız hareket etme kesinlikle haberleri olmalı. Senlik bir durum yok ki niye suçlanıyorsun kapına dayanan o.Aileme zaten söyleyemem bu durumu ama ona yalvardım nerdeyse bak beni çok zor durumda bırakırsın gelme lütfen diye tamam sorun yok ben sabaha kadar beklerim sende gündüz çıkarsın evden diyo istemiyorum yüz yüze göüşüp konuşmak diyorum dinliceksin beni diyo
Aileme zaten söyleyemem bu durumu ama ona yalvardım nerdeyse bak beni çok zor durumda bırakırsın gelme lütfen diye tamam sorun yok ben sabaha kadar beklerim sende gündüz çıkarsın evden diyo istemiyorum yüz yüze göüşüp konuşmak diyorum dinliceksin beni diyo
Hiçbir şekilde görüşmcem bışuna geliyor ben sadece rahatsız oluyorum gelmesinden kendisi bilir isterse soğukta yatsınOfff niye söyleyemezsin?? Kelebek sana abla nasihati böyle konularda ailenden bağımsız hareket etme kesinlikle haberleri olmalı. Senlik bir durum yok ki niye suçlanıyorsun kapına dayanan o.
Ben de görüşmeyi düşünmüyorum onada dedim boşuna geliyorSen onunla görüşmek istiyorsun. Ben bir adamı istemiyorsam değil Şırnak dünyanın diğer ucundan gelse görüşmem.
Belkide yüz yüze gelirsek beni ikna etmesinden korkuyorum
İsteklerimi defalarca dile getirdim gerçekleşmediği için bitti zaten
O yüzden artık ne dese inancım kalmadı
Yani...Istemiyosan görüşme ne diye bu kadar stres yapıyosun ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?