Şırnak'dan konusmaya geliyo

tabi ki evlensin.
kötü koca bekarlıktan iyidir :)

Yalnizkelebek kız barıştıysan gir barıştım de. Olabilir yani, büyük bir jest sonuçta Şırnaktan yanına gelmesi, sende çok gençsin daha, duygularının mantığından ağır basması normal. Hem hayat senin hayatın kimsenin yargılamaya hakkı yok. Ama merak etmeye başladı herkes seni bir ses ver.

Bide isin sonunda hakarete baglayanlar var kinadiklarinizi yasayacaksiniz hepinize Allah soracak bekara koca bosamak ayril demek kolay adam dovmus kafayi duvarlara surtmus etmedigi eziyet kalmamis bahane sununca bahane sunma bosan kendini guvene al falan yaziyorsun hu hu senmi dedin onu burasi bosancilar grubu ayrilcilar grubu herkes herkesin kotulugunu istio masallah hayatin lady statusunde hep ondan bu kiskanc fitnelik diyecen olmuyor
Lama gibi tukurenimi ararsin hih babinca kafa cevirip dil cikaranimi,mahlukat benzetmesi yapanimi kibariyenin anasi efektiyle Allahhhh soracak o Allah varya o Allah diye baglayanami
Sanki sabah yataktan kaldirip konu actiriyoruz

Sahsim adina hic endiselenmiyorum
Kelebege bir iki duygu somurusu yapmistir onunuzdeki birkac yil icin kredi cekme evlenme borc odeme planlamasi sunmustur anama babamada sole yapcam bole yapcam arabayi satacam diye iki yalandan biseler demistir bizimkininde duygular agir basiyor barismislardir sonuc 3 yil sonra ayrilirlar pasanin sark dogu gorevi bitip rahata erince hanimkizimizi biseyden tutmaz bizde isler bole canin isterse tarzina baglar ayrilirlar birkac sayfada 7yilima yazik oldu acar

Bise yapmasi konusunda endiselenmeyin adam yanliz kalmamak icin baskasinin hayatini dusunmeden yokluga cekecek kadar bencil o kadar sevgiden yoksun ve uzak tek derdi cikar iliskisi yanliz kalmasin konusacak biri olsun arada hot zot desin ego tatmini yapsin birsey yapipta gorevini kendi hayatini karartmaz

Sanki mutluluğunu paylaşmış,sevgilisinin- nişanlısının naiflik ve inceliklerini,biz de "ben güzele güzel demem,güzel benim olmayınca"babında yok kıız bundan koca olmaz,ay pis kaka demişiz
Bazıları gerçekten bu adamlarla evlenmeli,görmeli Vehbinin kerrakesini

Alışverişini yapıp akşam dönüyorlar demekki.Kayınpederimde anlatıyordu,aynen öyleymiş köyde,otobüsü beklemeden yakınlardan gececek arabaya binip,evine 1 saat yol yürüyormuş...
Aynen öyle deniz ..bizm yazlıkta otobüs yok ..yani hergün her saat yok ..gelen de gideceğin yere kadar götürmüyor .yarım saat yol yürüyorsun .belki daha fazladır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…