Şırnak'dan konusmaya geliyo

Peki.
Umarım yalnız kelebeğin rüyası, kabusu olmaz.

Kesinlikle buluşma nerdeyse hergün görüyoruz tvde son kez konuşalım Die geliyolar Allah korusun sonrasından...

Kelebek doğru söylüyor söylemiyor bilemem ama ulaşım konusuna bu kadar şaşırılması enteresan geldi bana. Burada merkeze yarım saat mesafede köyler var, sabah ve akşam olmak üzere iki kez araç çalışıyor yalnızca. Kendi aracın varsa istediğin saat ulaşım sağlarsın ama bunun dışında yok evet. Niye bu kadar şaşırıldı bu duruma bilmiyorum. Kelebek de sadece iş yerinden yazıyor bildiğim kadarıyla. Yarın sabah yazar ne olup bittiğini artık.

Günde 1 defa diyorum. Sabah 8 de dolmuş köyden çıkar, akşam 5 gibi de merkezden köye çıkmak için hareket eder. Konu benim konum değil, dolayısıyla kendimi ispat etme gibi bir durumum söz konusu değil bu nedenle köyün adını verme gereği duymuyorum. Hatta inanmazsın sen bahsettiğim köy egede... Köyler görmüş olabilirsiniz. Ama Türkiyenin her ucunu da gezmiş değilsiniz ya, bu kadar iddialı konuşmayın bence.

Arkadaş ortalıkta yok savunması bize kaldı. Ya kız dememiş ki hiç araba yok. Akşam bu saatte köyden inecek araba yok diyor. Çocukta arabasıyla geliyor zaten dolmuşla gelmiyor ki, araba mı kiralamış ne haltsa onla gelecek.

Canım benim kiza gelecegini onceden söylüyor zaten ona göre önlemini almalıydı diyoruz biz de kaldi ki dedigin de dogru derdi bize düşmedi

Evet vcanım yok gibi birşey ama yok değil malesef, Karadenizde, Egede, hatta Akdenizde bile...
Bazı köylerde çarşı günü kavramı vardır o gün gelip gider araçlar, ve aracı olmayan köylüler hafta içi öğrenci servisleriyle çarşıya iner mecburi durumlarda.
Ah be kardeşim daha görmediğimiz neler var, bunlar o insanların gayet normal alıştığı yaşamlar..
İnanamadığımız durumların içinde yaşayan insanlar var. Görmemek aksi demek değildir malesef.

Yani Mune ile bir kaos planı oluşturdun?

Ben dün akşam yoktum küçük hanım

Muhabbetiniz bol olsun

Konuyu böldüğüm için özür dilerim hanımlar ama şu yoruma cevap vermek zorundayım.
S sassyassyy 'e bir takım sözler verdiğim bile ima edilmiş bir kötü içerikte.

sasssyassyy kendisine fake dendiğini bunun için ne yapması gerektiğini sordu özelden, hepinize yapacağım yorumu yapıp konularda fake demenin konu dışı mesaj olduğunu, üyelere defalarca fake yazmamaları gerektiğini söylediğimizi ama yine de yazdıklarını bu sebeple kötü içerik yapmasının iyi olacağını, fake olup olmadığıyla alakalı konuya açıklık getirebilmesi içinde siteye ait telefon numarasından yetkililerle görüşmesi gerektiğini yazdım, kaos planı ithamı vb çok ayıp.
Moderatör üyelere danıştıkları takdirde yol gösterir.
Bir daha suçlarken elinizde ispatınız olsun, benim ispatım üyeyle olan mesajımdır, isteyeni alırım o görüşmeye bence sıkıntı yok.

Neyse, verdiğim rahatsızlık için özür dilerim lakin böyle asılsız ithamlar ara ara canımı yakıyor, ne de olsa bende ettin kemiktenim.

Mune abla o üyeyle ilgili iyi niyetle yazdığın "aslında çook tatlıdır sinirlerine hakim olamıyor" temalı mesajlarını hatırlıyorum. O zaman aman ne iyi niyetli kadın demiştim :) her mesajı her yorumu polemik
..

Herhangi birini ponçik bulunca pamuk şeker tadında olmaz her yazım, açtığı o konuda gerçekten kendini ifade edememişti.
Yine şahsına karşı düşüncem aynı, yaşadıkları üzerinden değerlendirdim yorum yaptım ama bu haksız bir iddiasında da benden cevap almaz demek değildir, uyarısını da alıyor, açıklama da yapılıyor.

Ben şahsını hiç bilmem. Üyeleri sadece yorumlarıyla değerlendiriyorum. Görüşüm onun iyi niyetli olmadığı seninde fazla iyi niyetli olduğun yönünde.
İşin zor.kolay gelsin ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…