Şırnak'dan konusmaya geliyo

orta karadenizliyim. babamin koyu anayola 7 km ve minibusu yok. annemin koyu anayola 1 km onun da minibusu yok. koyler de bayagi kalabalik, herkes kendi imkanlariyla gidip geliyor

orta karadenizliyim. babamin koyu anayola 7 km ve minibusu yok. annemin koyu anayola 1 km onun da minibusu yok. koyler de bayagi kalabalik, herkes kendi imkanlariyla gidip geliyor
Doğrudur, dedemlerin köyü belde olmadan önce her dakika minibüs olmuyordu, sabah ve akşam birer sefer belli saatte minibüs kalkardı, kaçırdıysan yandın, dua edeceksin bir köylün ilçeye inmiş olsun da seni görüp köye kadar götürsün, otobüs zaten yoktu hala yok.

oncelikle özguvenınızden dolayı hayran kaldım:) bide şeye güldüm kooperatifi arayacakmışsınız ya bizde kooperatif yok hele ki netten ısmini bile bulamazsınız bide pardon ama herkes yalancı ama sız duymayıp bilmediginiz icin oyle mi ? 81 ilin her koyunu ve orda olan otobusleri ve kalk saatlerini bilen bir anştayn yokhe bu arada biz yalancıyıx

bide kelebek demişki belirli saatlerde femii gun içindr bani buna okey de be canım

bence görüştü, 3567899. son şansı verdi :)
Yok kiz daha burnunu iyice surtecek surtulmemistir ole hemen barismamistir sonra onu ailesi ile vurmamayi ogrenip evlenecek buralardan cozdugum bu islerin gidis cizelgesi bole sende hemen sans verdiriyon hic heyecani kalmiyor

E geri dönmek için neyini satacak dimi bide bu var

Haaah iste alnindan opulecek yorum birde bizimkine donus bileti aldirmasa bari aldirirmi aldirir

dııııt, yanlış cevap. Sorumun cevabı bu değildi.

Özge,birde listeyi dayıyorlar ya burnumuza,şunları şunları öğrendim diye,bütün maddeler acziyetten yerlerde sürünüyor ama,konu sahipleri gayet mağrur bir şekilde,sesimi kesip oturmayı öğrendim demek yerine,susarak adeta nirvanaya ulaştığını ispata girişiyor ki tam şenlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…