E şimdi bunun neresini anlatamıyorsun?Kizlar dayanamiycam yakin biri yakinan tanıdığım intihar etti kim diye sormayin iste bu olay beni derinden etkiledi bende yaparim diye korkuyorum. Kim olduğunu soylemem
Anlatmam zaten burada kimliğim gizli diye anlattım o onun haberi olmayacakTamam sen doktora git. En iyisi bu zaten.
Arkadasina anlatma. Seninle ilgili, arkadaşınla ilgili degil madem. O bilmesin. Kimsenin senin sirrin üzerinde bir hakki yok.
Neden soylemek istiyorsun? Ilgi cekmek mi istiyorsun? Hayret etsin falan mi istiyorsun? Ya da etkilenip sana iyi davranmasini mi bekliyorsun?
Ne biliyorsun onun dalga gecmeyecegini?
Ya da yarin aran bozulunca herkese anlatmayacagini?
Adi ustunde sır. Birak sir kalsin.
Senin rahatsiz ediyor madem psikolojik destek al.
Kendi dedikodunu yapman senin sorununu cozmez.
Kizlar dayanamiycam yakin biri yakinan tanıdığım intihar etti kim diye sormayin iste bu olay beni derinden etkiledi bende yaparim diye korkuyorum. Kim olduğunu soylemem
Canim ya bilmiyorum abim falan buldu herkes ileri geri konustu o cehenneme gidecek acizlik dediler çok üzüldümE şimdi bunun neresini anlatamıyorsun?
Daha 2 gün önce akrabamın haberi geldi, o da intihar etmiş. Ölüm de yaşam da insan için yani. Bunda utanacak bir şey yok.
Neden intihar etti, senle bir bağlantısı mı var? Ölüm anını mı gördün?
Kizlar dayanamiycam yakin biri yakinan tanıdığım intihar etti kim diye sormayin iste bu olay beni derinden etkiledi bende yaparim diye korkuyorum. Kim olduğunu soylemem
cevrem kabul etmiyor baya dindarlar cehennem ve acizlik diyorlar. Bana kalırsa hayat bu insanin başına ne geleceği belli olmaz.Tamam olabilir bu.. ne var ki bunda? Hepimiz insaniz...
Bende intihar egilimliydim. Ip gordum mu kendimi mi assam, jilet gorsem bileklerimi mi kessem.. Tedavi gördüm gecti. Ne olmuş yani? Sır mi bu? Valla ben her konusu oldugunda soyluyorum herkese. Ne var ki bunda?
Tamam da senle alakası ne?Canim ya bilmiyorum abim falan buldu herkes ileri geri konustu o cehenneme gidecek acizlik dediler çok üzüldüm
Canim ya bilmiyorum abim falan buldu herkes ileri geri konustu o cehenneme gidecek acizlik dediler çok üzüldüm
Benim yakin
cevrem kabul etmiyor baya dindarlar cehennem ve acizlik diyorlar. Bana kalırsa hayat bu insanin başına ne geleceği belli olmaz.
Tamamda ileri geri konuşmaları kalbimi kirdiee bırak kabul etmesinler yahu. sadece dindarlar değil, kimse kabul etmez.
Bekir abi de ne güzel intihar etti be, şiir gibi etti helal olsun falan mı diyecekler
Canim ya bilmiyorum abim falan buldu herkes ileri geri konustu o cehenneme gidecek acizlik dediler çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?