Sirrimi anlatmak isitiyorum

11 sayfayı okudum ha söyledi ha söyleyecek ama konu intihar falan değil ı-ııh inandırıcı değil sen iyisi mi gel gerçeği söyle. Annen yakın biri intihar etti diye niye psikoloğa gitsin üstelik sen küçükmüşsün demek ki yıllar olmuş senin duydukların bilinçaltında yer edinmiş şimdi sorguluyorsun doğruyu söylemiyorsun şu an.

Canim ya bilmiyorum abim falan buldu herkes ileri geri konustu o cehenneme gidecek acizlik dediler çok üzüldüm
Merak etmeyin psikologlar ve psikiyatristler dini bir yorum asla yapmazlar. Katiyen cehenneme gider gibi bir yargıda bulunulmaz, sadece siz çevrenizin söylediklerinden ne kadar etkilendiniz diye sizin de böyle inanıp inanmadığınızı sorgulayabilir terapi aşamasında. Bunların hiç biri sizi yargılamak değildir. Sizin aklınızdan intihar düşünceleri geçip geçmediğini anlayabilmek için konuyu irdeleyebilirler sadece. Asla yargılamak amaçlı yapmazlar bunları.
Bu bilinçle giderseniz bir psikologa çok rahatlayacağınıza inanıyorum.
O çevreniz ne düşünürse düşünsün. Herkesin ayrı ayrı inancı var neticede. Dikkate almayın. Asla uzmanlardan bu tavrı görmezsiniz.
Arkadaşınıza anlatmak yerine gidin uzmana anlatın, rahatlayın derim.
Konu intihar değilse de gidin bir uzmana anlatın... Taşımayın bu yükü boşuna..

Once annem de yapti bende yapacagim diye korkuyorum diyorsun. Sonra yakin birin8n intihar ettigini ve seninde bunu yapmaktan korktugunu soyluyorsun. Bu durumda annen intihar etti gibi gorunuyor. 2. Bir konu abim buldu diyorsun, birisi intihar etti de abinizin istune mi kaldi? Ya da abiniz birini oldurdu de intihar susu mu verdi?

Bunca sayfayı okudum okuduguma yazık ettim.Niye ısrarla ark.anlatmaliyim diye diretiyorsunuz.Küçükken annenizi bile bu olay neden bu kadar yaraladı.Bir dediginizi diğeriyle hiç bagdaşdiramadım.Şimdi olmuş intihar olayından dolayı yıllar önce niye anneniz doktora gitti.

dogru söylemişler intihar eden eger deli değilse cehennemlik oluyor açıp heryerde okuyabilirsin canım sakın intihar etme sakınnn değmez bu dünya güngelecek şimdiki dertlerine güleceksin herşey geçecek unutma ne olursa olsun hayat güzel yaşamaya değer.ilelebet ceheneme gidersin sakınnnnn

Tanıdığının intihar etmesi neden sır olsun
yakın arkadaşına bunu niye söyleyemeyesin ki
hem annen başkası intihar etti diye neden psikoloğa gitsin hadi gitti
neden anneni ve seni yargılasınlar
hem sen neden intihar etmek istiyorun
ben yaparım diye korkuyorsun ?
Abin nasıl buluyor ?
Aileden biri mi intihar eden ?
Hem bu olay yüzünden annen ile babanın arası niye kötü oluyor ?
Beynimi yaktın.

11 sayfa geldim acaba bi sonrakinde anlattımı acaba diyerek !
Anlatmayacaksan konu neden açıyorsun arkadaşım?
İnsanları meraklandırmak içinmi?

Afedersiniz de; "o anlattı,bu anlattı,annem anlattı"dan başka bir b.k anlamadım.

bence problemin bu değil, bir şeyler saklıyorsun. intihar eden kişiyi bilmemizi gerektirecek bir durum

mehmet pişkin bende çok etkilenmiştim defalarca izlemiştim videosunu Allah rahmet eylesin

bence insan piskolojisi açısından incelenmesi gereken bir videoydu pişkinin videosu başarılı,yakışıklı,iyi egitim almış, genç bir adam mutlu degilim olmuyor herşeyi yaşadım ama hayata devam etmek istemiyorum filan diye konuşuyor aklı başındada bir adama benziyordu kendi kararıyla haystını bitirecegini söyledi
Allah rahmet etsin diyoruz ama Sanırım Allaha inanmıyormuş yaradıcıyla kendi arasındaki biz bilemeyiz bize yinede Allah rahmet eylesin demek düşer
İnsan oglu ne kadar başarılı, egitimli elitde olsa o boşluk inanç olmayınca dolmuyor demekki çok yazık

Sirrimi anlatmam zaten burada yakın bir arkadasim var o bile bilmiyor. Ona bile anlatamıyorum

2. üyelik alın
ve burayla ilgilendiğinmizi rumuzunuzu vs. kimseye söylemeyin
benim buraya baktığımı herkes bilir yorum yazıp yazmadığımı adımı kimse bilmez

O kadar okudum hiç bir şey anlamadım. annesi mi bir şey yapmış? oda ilerde annesinin yaptığını mı yapcakmış, bundan mı korkuyormuş ? kafamda deli sorular.

Benim anladığım annesi ya da babası intihar etmiş ve konu sahibinin abisi bulmuş.
Gerizekalı insanlar da çok biliyormuş gibi cehennemlik filan diye yorum yapmışlar intihar eden kişi için.
Konu sahibinin de psikolojisi bozulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…