Sirrimi anlatmak isitiyorum

Neyse ne artik anlat sen de rahatla biz de rahatlayalim.madem anlatmiycaktin buraya niye konu actin?

Yine bir başlık ve içerik karmaşası daha..
Milleti senarist etmişsin helal olsun

Anlatmak istediğinden hiçbir şey anlamadım ama konu intihar etmesi ise sen neden bu kadar kafana takıyorsun ki taktir i ilahi allah mekanını cennet eylesin

Hani bu birkaç sene önce Youtubeden video çekip intihar eden bir çocuk vardı. Unuttum şimdi adını.
Bayağı cool bir tipti allah rahmet etsin.
O öldükten sonra da videonun altına cehennemden el salla gibi şeyler yazmışlardı.
Cehenneme gideceksin gibi şeyler vardı, beni de etkilemişti epey.
Ülkece çok dindarız, ama şirk koşmakta da üstümüze yok.
Sonra yine rahmetli ayy adamın adı dilimin ucunda. Geçen sene öldü.
Yok o masondu ona rahmet okunmaz bik bik sürekli bir şeyler söylediler.
Söylerler, cahil bir milletiz. Bundan etkilenmeyin.
Dee sizinle neden dalga geçiyorlar??
Psikolkğa gidin, sorununuzu da anlatmak istemiyorsanız anlatmayın..
Kendinizi dinlemeyi öğrenin.

Kesinlikle ayni seyi dusundum bende. Ya tam anlatmiyor. Yada tamamen uyduruyor. bide arkadas var. Bilmesi lazim diyor falan filan......

Konu sahibi neyin pesindesin, anlatamiyorsan bizim sorunumuz degil, anlatmayacaksan da bizim sorunumuz degil. Anlatacaksanda degil. Gelmissin kem kum yok soyle yok boyle oyle bir gizem yaratmissinki insanlarin aklina en kotu seyler gelmis dogal olarak.
Yani su konuyu aciyor olmani gectim psikolojin bozuk belliki ama kendini dusunecegine yok yakin arkadasima soyleyim mi soylemeyim mi kafasindasin. Intihar eden etmis artik oteki dunyasini tartismak kimseye kalmadi ve ayrica olen kisiyi sen yada ailenden biri oldurmediyse veya sebep olmadiysaniz bu gizemli yazilarinin, yok soyleyemiyorumlarin mantigi ne?
Yani oyle bile olsa burada konu acarak bir yere varamazsin git doktora psikolojik sorunlarin varsa uzerine calis doktorunla herne yasadiysan ve atlatamiyorsan atlatmaya calis, omur boyu bu halde yasayamazsin yani

Psikologa ne diyebilirim ki hayatimi etkiliyor sanırım geçmisteki bozukluklar ders calisamiyorum sanki birileri beni baglamis ne bağırıyorum ne kaçıyorum
Nasıl ne diyebilirim? Aynen anlatın yaşadıklarınızı. Şu an sizi nasıl etkilediğini, şu anki koşullarınızı, o zamanki koşulları, bu sırrı kimseye açamadığınızı vs vs...
Bugünkü ruh sağlığımız hep geçmişin etkisindedir zaten. Yeri geliyor 3 yaşındaki olaylara bile bağlanıyor bazı durumlar.
Kötü şeyleri yaşayan ve psikolog ya da psikiyatristten yardım alacan tek insan siz değilsiniz inanın, rahat olun.
Ama çaresiz de değilsiniz... Çok büyük bir travma bile olsa çözümsüz değil hiç biri. Lütfen bir an önce uzman desteğine başvurun. Mesele irdelenir, terapinin ardından konuyu aşıp rafa kaldırmanız bile sağlanabilir. Etkileri ağırsa gerekirse psikiyatriste de yönlendirilirsiniz.
Bu uzmanlar bunun için var zaten. Umarım bir an önce destek alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…