- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana niyeyse isin icibde intihar degilde cibayet varmis gibi geldi ama kuruntu sanirumNeyse ne artik anlat sen de rahatla biz de rahatlayalim.madem anlatmiycaktin buraya niye konu actin?
Kesinlikle ayni seyi dusundum bende. Ya tam anlatmiyor. Yada tamamen uyduruyor.İntihar edenle dalga geçildiğini de ilk defa duyuyorum...
Bunu kendine sır yapman ayrı bi durum...
Annemle babam keşke boşansaydı dedin, ne alaka..
Sanki herkesi başına toplamak için bi başlık açtın devamını sallıyosun gibi geldi, kusura bakma![]()
Bende oyle dusunuyorum canim.intihar olsa bu kadar tepki olmaz.gorulmemesi gereken bi cinayete tanik olundu benceBana niyeyse isin icibde intihar degilde cibayet varmis gibi geldi ama kuruntu sanirum
Bende oyle dusunuyorum canim.intihar olsa bu kadar tepki olmaz.gorulmemesi gereken bi cinayete tanik olundu bence
Milleti zorla Müge Anlı yaptılar vallahi. Bu nasıl bir konu bir şey anlamadım valla billa.
Ayyy canim cok dogru soyluyosun valla.bravoMilleti zorla Müge Anlı yaptılar vallahi. Bu nasıl bir konu bir şey anlamadım valla billa.
Nasıl ne diyebilirim? Aynen anlatın yaşadıklarınızı. Şu an sizi nasıl etkilediğini, şu anki koşullarınızı, o zamanki koşulları, bu sırrı kimseye açamadığınızı vs vs...Psikologa ne diyebilirim ki hayatimi etkiliyor sanırım geçmisteki bozukluklar ders calisamiyorum sanki birileri beni baglamis ne bağırıyorum ne kaçıyorum