• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sırrın yük olması

Benim de hayatım da büyük bi sırrım var ve bazen boğuyor beni biliyorum ki bu sır benimle mezara kadar gidecek eğer söylersem çevremde 1 Allahın kulu kalmaz biliyorum korkuyorum üzülüyorum ağlıyorum çok tövbe ediyorum Allahım affetsin diyorum ve sessiz sessiz köşeme çekiliyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Rakibem bana soyle bari ben cok merakli biriyim.Rabbim sıkıntılarımızı hafifletsin insallah hatasiz kul olmuyor ne yazikki

Canım pişmanlık demek zaten tövbekâr demektir onun için canını yakan her neyse bırak göm bir çukura ve ört dediğin gibi bunun ikide bir hayatının ortasına aldıkça çok acı verici olur olursada bunalıma sokarsın kendini fazla kurcalama Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin

Aynen çocukken bu kadar büyük sır olacak ne gibi bir hata yapılabilir kio_O
10 yaşlarında idim, teyzem biriyle görüşecek, beni de yanında götürdü. Sakın kimseye anlatma dedi. Ozaman dışarda bi erkekle buluşmak büyük olay. Allahım sır saklıyorum ya dünya üstüme çöküyor sanki, nasıl ağır geldi :olamaz::KK48: Allahtan kısa sürede evlendiler de bende kurtuldum bu sırdan :KK48:

Çocukluk sırrı deyince bu olay geldi aklıma :olamaz:

Vhalla hic kimsenin degil de bir kisinin daha bildigi bir sirrim var...
Keza muhtemelen de sadece benim bildigim sirlari da var insanlarin bende...
Vhalla hic yuk olmuyor....

10 yaşlarında idim, teyzem biriyle görüşecek, beni de yanında götürdü. Sakın kimseye anlatma dedi. Ozaman dışarda bi erkekle buluşmak büyük olay. Allahım sır saklıyorum ya dünya üstüme çöküyor sanki, nasıl ağır geldi :olamaz::KK48: Allahtan kısa sürede evlendiler de bende kurtuldum bu sırdan :KK48:

manyak sey

Çok tatlısin canım ya keşke her sır bu kadar çocuk masumluğu icerse ☺

Canım ben çocuktum ama yaşadığım çok büyüktü bu yüzden anlatmak istemiyorum beni hoş görün konu benim bile değil sadece konu sahibine yalnız olmadığını belirtmek için yazmıştım :(

Yanlış anlaşılmasın adam öldürmedim :)
Canım ciddiyim çok küçükken neyin ne olduğunu bilmeden yaptım bir hata sonra öğrendim bu benim üstümde büyük bi yük sır hayatım 2 dudağımın ucunda o yüzden canımdan can dediğim insanlara bile anlatamam bu durumu :KK43:
birine iftira mi attin

sizi burdan tanıdığım kadarıyla fazla sorumluluk sahibi birisiniz.
üzerinizde fazla yük olmuş her zaman.
taşımak için hep cabalamissiniz.
amaan deyip silkelenip atamamamissiniz bir çok şeyi.
ailevi konular hep yorucu olmuştur insanın hayatında.
atsan atamayacagin ama bir şekilde yaşamayı ogrenecegin.
bunları yazmamın sebebi bu kadar şey arasında hata yapmanız çok doğal değil mi?
şu an da sizi bu kadar üzen şey sadece sizinle mi ilgili? yoksa başkalarının yükünü mu taşıyorsunuz?bilemiyorum.
kendiniz için yaptiginiz bir hataysa bırakın hata olarak kalsın.bu kadar uzmeyin kendinizi.
konuyu tabiki bilmiyorum ama iki kişinin bildiği sır değildir sözü çok doğrudur.
gerçekten bilinmemesi gereken bir durumda asla sizi tanıyan birine anlatmayin:KK200:

Ne kı sırrın ? Belki burada anlatıp rahat edersin. Herkesin hayatında vardır küçük sırlar.

Sırrı olmayan insan varmıdır? Ama hayatı değiştirecek kadar büyük sır ne olabilir onu bilemedim.

Ben sirlarimi gece uyumadan önce birilerine anlattığımi hayal edip rahatliyorum.
Tövbe edip Rabbime sığınıyorum...

Sır deyince illaki yapmış olduğunuz bir hata anlamına gelmiyor elbette.Ama o kimseye anlatamadiginiz olay her ne ise ve sır olarak kalmasına karar verdiyseniz kafanızdan silmeye çalışın. Anlattığınız da kimsenin yada sizin hayatınıza zarar verecek birşeyse özellikle..ama anlattığınız zaman eğer kendinizi yada başka birinin hayatında güzel bir şeyler olacaksa cesaretinizi gösterin ve anlatın bitsin.

Geçen günlerde açtığınız konuda nişanlımla hiç görüşemiyoruz ailem yalnız bırakmıyor demiştiniz daha sonra eski konularinizda birlikte olurken acı oluyor falan dediğiniz ortaya çıktı sonra da da konuyu kapattirdiniz onunla bir alakası var mı?

Back
X