Sırtı Kocaya Yaslama

Ben de ogretmen olacagim nasipse.insallah boyle cahillerle karsilasmam.

Ogretmenlerin zihniyetine bak.

Kiskaniyolar sizi

Bir ogretmen muhendisle evli olabilir cok sacma bu dusunceler sasirdim.rehber ogretmenin sinifta dedigi cok garip.ama bazen benin calistigim bir okulda da okul mudurumuz bu tarz espirileri cok yapardi bir hocanin esi dr du ona o tarz takılırdı sonra bize esiniz evde is yapiyor mu falan derdi o tarz espiriler yapilirdi falan.o olabilir ortama gore de surekli bunun vurgulanmasi tuhaf.siz de dediginiz gibi burda yazdiginiz seyleri soyleseniz garip olur da en basit aciklama yapsaniz bile gocunnus duruma dusersiniz.en iyusi gulun gecin .ama mesela rehber ogretmene diyebikrdiniz cocuklarin onunde dediginiz laf mi simdi diye

konu sahibinin öyle bir eğitimci olmadığını düşündüğüm tavsiye verdim. benim adıma konuşmaktan men ederim sizi.
diğer temenninize gelince ise: inşallah
Senin adına falan konuştuğum yok gayette kendi fikirlerimi söylüyorum Can'ımın istediği yorumu yapmakta serbestim

Muhendia cokmu kazaniyormusta arka yaslanacakmis
Tanidigim muhendisler evde is kovaliyor ve bulamiyor garip bir algiymis

Bir de insanlar senin nasıl o konuma geldiğini yada ne zorluklarla para kazandığını hiç umursamazlar
Sanki biri geldi havadan size para attı siz de tutmussunuz gibi davranırlar
Ayni şeyi aileler karısı çalışan adamlara yapıyor sizin evin icine cift maaş giriyor bize yardim edin gibi
Sanki babalarinin hayrına veriliyor maaşlar o kadınlara

O zaman kendileri veya kendi kızları is yeri kirasını zorla ödeyen biriyle evlensinler
Adam kazanırsa onlarda kaz gelecek yerden tavuğu esirgememis olur
Evlenirken evi var mı arabası var mi maaş iyi mi diye sormasinlar
İnsanların kıskançlığı cok bos konuşturuyor

Zamanında ben de çalışıyordum,işim ve maaşım gayet iyidi fakat evlendikten sonra zorunlu sebeplerden dolayı işimi bırakmak zorunda kaldım,eşim üst düzey yöntetici ve bazı kendini bilmezler "oh müdür adamı buldu işini bıraktı çocuk doğurup duruyor" gibi söylemlerde bulunmuşlardı ama insan kendini bildikten sonra hiçbiri umurumda bile olmadı çünkü bazı insanların kalpleri öyle kararmış ki siz ne yaparsanız yapın düşünceleri yine değişmez. Aklınıza böyle şeyleri takmayın,hatta "oh sefam olsun" deyip geçin,böyle insanlar ancak öyle dilden anlar.

Oo yazdığım hersey sitenin bakima girmesiyle kayboldu epey güzel yazmistim
Neyse...şunu demiştim
Maalesef bu toplumsal birsey
Yani kadin sanki puf deyince is sahibi oluyor ya da bunu esi sayesinde başarıyor
Akli.fikri olamaz gibi
Bir de iki maaş olayi var, biri mühendis biri öğretmen zenginler psikolojisi var bunu kiskaniyorlardir

koca benim duvar benim
ister yaslarim ister yaslanirim kimene ki

Düpedüz terbiyesizlik yapmışlar.
Ne yani eşlerden birinin mesleği mühendislik olunca diğeri sırtını ona mı yaslamış oluyor.

Takmayın kafanıza, neyin ne olduğunu siz ve eşiniz biliyor. İnsanlara laf anlatmaya çalışmayın çünkü anlamayacaklardır

ay ne hadsızler yaaa mıdemı bulandırdılar resmen ne ıgrncler hasednden catlasınlar bşver bence bışey deme gayet de elıne ekmegını almış ayakları ustunde duran bı kadınsın bu mantıkla ev hanımları ıcın ne dıyorlardır kım bılır okumuş hayvanlar

Şaka gibi :) nerden geliyor akıllarına bu tarz laflar.. Hani normalde ne güzel eşine zor zamanında
destek olmuşsun, evinin geçimini sağlamışsın filan denir ya bazılarının kafa hep hinliğe çalıştığından
hiç insanın aklına gelmeyecek şeyler düşünüp söylüyorlar. Dervişin fikri neyse zikri de odur misali.

Bana çalış diyor çalışmıyorum çünkü tazminatımı yedi hemde ailesine mı çalışıcam kim ne derse desin sen rahatına bak kime ne ya başkaları ne der tanrısına bu kadar tapmayın Nasreddin hoca misali Torba değil ki ağızlarını büzesin

Istanbulda yasiyorum ve esimle her defasinda kacmak istiyoruz buradan.
Ama kucuk yer de dert be kardesim, dedikodusu vs. bol. Fazla rahat ta batiyor insanlara galiba.
Darisi sana deyin gecin ya da kolaysa sen kafala ama kafalayamazsin, ona bile az bucuk zeka gerekir fln diyip kendi kendinize eglenip isi dalgasina vurun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…