Sırtımdaki yükü ne atabiliyorum ne anlatabiliyorum

Caretaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
384
111
103
30
Anonim olmak çok güzelmiş. Korkunç bir şey yaşadım bu hafta. Aşırı aşırı sevdiğim, canım bildiğim dedemin... bir kadınla görüştüğünü öğrendim. Tamamen tesadüf eseri hem de, aradığımda yanlışlıkla açmasıyla konuşmalarını duydum. Kulağı ağır işitir, alo diye bağırdım defalarca duymadı. Sonra baktım bir şeyler diyor,şuh bir kadın kahkahası falan.. Tekrar aradım sonra, bi bahaneyle kısa süre yanına gittim. Sıkıştırdım. Nerdeydin napıypdun telefonu yanlışlıkla açtın dinledim falan dedim. Anlamazdan geldi önce. Yüzüne bakmadım. Sevmeye çalıştı beni, elimi çektim. Şurdaydım burdaydım dediği yerlere sordum, uğramamış bile. Mesaj attım, hiç uğramamışsın arabanı da çarşıda görmüşler diye. Aradı açmadım. Mesaj attı kurban olurum kimseye deme çok üzülüyorum bilemezsin, anlatıcam düşündüğün gibi değil bana İnan falan. Resmî yazdım, konuşmayalım dedim. Sevgimde azalma yok ama hayal kırıklığına uğradım dedim. Bi süre görmek görüşmek konuşmak vs istemiyorum. Ama zor çünkü aynı apartmandayız. Nenem anlattı hiç bir şey yemiyormuş, morali çok bozukmış falan.. sebebini sadece ben biliyorum ve kimseye söyleyemiyorum. Ve bu adam toplumda saygın bir yeri olan, eli kolu uzun kelli felli bir insan. Bizi/beni de çok sever. Ben de onu çok seviyorum, hala seviyorum. Başkası dese burun kıvırırdım hala nasıl sevilir diye. Sevgi öyle kolay kolay bitmiyormuş. Ne yapacağım bilmiyorum. Kendisinin cinsel bi yaşamı yok, biliyorum, yaşlı ve hasta. Torunu evlenecek ve şu yaptığına bak. Kim bilir daha önce neler oldu ne kadar oldu da ben yeni öğrendim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sırdaşım bildiğim bacıma bile diyemedim. Nasıl diyeyim? Bu yüke başkasını nasıl ortak edeyim? Ben ne yapacağım?

Arkadaşı olabilir mi?
Ya da ne bileyim cinsellik yok diyorsunuz. Acaba para için dedenizle birlikte olabilir mi?
Ben iğreniyorum ya 70 yaşında olup 30 40 yaşında insanlarla görüşenlerden,evlenenlerden.
Ne desem bilemiyorum, Allah yardımcınız olsun. Bu saatten sonra nineciğiniz boşansa ne olacak, yaşlı kadın tek başına nasıl yapacak bunun psikolojisini nasıl atlatacak.. Çok zor.

Boşanmaz ki. Yıkılır. Asla söylemem, zaten çok hassas ve hastalığa yatkın bir bünyesi var. Yok ya öyle değildir diye çok dedim kendime ama attığı mesajlar bile her şeyi ortaya koyuyor maalesef..

Boşanmaz ki. Yıkılır. Asla söylemem, zaten çok hassas ve hastalığa yatkın bir bünyesi var. Yok ya öyle değildir diye çok dedim kendime ama attığı mesajlar bile her şeyi ortaya koyuyor maalesef..
Yani ne desem bilemiyorum.
En iyisi görmeyin duymayın ama dedenizle mesafeli olun. Kırıldığınızı anlasın.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim, çok zor durumlar.

Bence dinleyin. Bildiğin gibi değil demiş. Cinsel hayatı yok diyorsunuz, belki başka bir sebebi vardır ya da kadın parası için yanındadır. En azından öyleyse önlem alırsınız.
Bence dinleyin. Bildiğin gibi değil demiş. Cinsel hayatı yok diyorsunuz, belki başka bir sebebi vardır ya da kadın parası için yanındadır. En azından öyleyse önlem alırsınız.
Benim her zaman yaptığım şey konuşmak, iletişim kurmaktır . Şu anda da biliyorum ki en doğrusu oturup konuşmak. Ama cesaretim yok..

Karşıdaki kadın mı kandırdı herkeste bi nefs var ne diycen..adam zengin diye biri musallat oldu zahar..

Dedenin malı mülkü varsa o nedenle yaklaşan biri olabilir. Bence gözünüz üstünde olsun. Hatta babanıza falan ya da ailenin en anlayışlı ortalığı ayağa kaldırmayacak aklı başında erkeği kimse ona söyleyin. Birlikte takip edin.yaşlı insanları ağına düşürüp senet falan imzalatan bir sürü ahlaksız var maalesef. Gözünüzü dört açın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…