Sırtımdaki yükü ne atabiliyorum ne anlatabiliyorum

Kaç yaşında

Yaş 70 iş bitmiş tezinide çürütmüş oldunuz bu mesajınızla bana göre

Yaş 70 iş bitmiş tezinide çürütmüş oldunuz bu mesajınızla bana göre
Gönüllü olduğum yerde o yaşlardaki insanlarla ortamım daha yoğun olduğu için biliyorum. Hatta kimisinden o yaştaki cinselligin bizim jenerasyonun yaşadığından daha doyurucu olduğunu bile duydum. Cinsellikte yaş ilerledikçe tecrübe olarak lisans yapıyorlarmis ve bu daha farklı bir boyutta oluyormuş

Evin tapusu kimin üstünde..dikkat edin evsiz kalmayın

Kadın dolandırıcı olabilir, bu yaştaki adamları kandırıp malını mülkünü elinden alıyorlar neler duyuyoruz. Bence olayın peşini bırakmayın.
Acaba bi miktar para kaptirdi almak icin birkac ay bekliyor da bu yuzden mi daha sonra anlatmak istedi? Felaket tellallığı yapmak istemem ama yorumlari okuyunca oyle düşündüm nedense..

Acaba bi miktar para kaptirdi almak icin birkac ay bekliyor da bu yuzden mi daha sonra anlatmak istedi? Felaket tellallığı yapmak istemem ama yorumlari okuyunca oyle düşündüm nedense..
Aynen ben de bu işin içinde başka bir iş olduğunu düşünüyorum.

Üzülmekte son derece haklısınız..dedenize tavrını koyun elbette..kaç yaşında insanın yaptığına bak..ama bir kerede dinleyin bakalım..ne anlatacak size..belki söylediklerine ikna olacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…