Dedenin genç bir kadına bakmasını ben anlayamadım, böyle bi insana ne diyebilirsin ki.Çok tuhaf bir bakış açınız var, ne diyeyim bilemedim. Sizin görüşünüz tabii
Offf... Mülkü çok diyemem ama yok da diyemem. Ve bunu hiç kimseye söyleyemem. Yoksaymak bahsini açmamak en kolay yol galibaDedenin malı mülkü varsa o nedenle yaklaşan biri olabilir. Bence gözünüz üstünde olsun. Hatta babanıza falan ya da ailenin en anlayışlı ortalığı ayağa kaldırmayacak aklı başında erkeği kimse ona söyleyin. Birlikte takip edin.yaşlı insanları ağına düşürüp senet falan imzalatan bir sürü ahlaksız var maalesef. Gözünüzü dört açın bence
Hahahahah ya çok tatlısınızMevzu tonton dede olunca kızamıyor da insan. Normalde aldatma içerikli konularda "pipisi düşsün inşallah" şeklinde beddua eder kadınlar ama dede olduğu için sahip çıkıyor herkes. Demek ki mühim olan bedduaya konu olan pipinin işlevi imiş kadınlar için.
Valla ben de ne desem bilemedim. Yazık üzmeyin dedeyi ya yemeden içmeden kesilmiş. Siz kadına odaklanın. Tenhada kıstırın para avcısı yellozu.
Offf... Mülkü çok diyemem ama yok da diyemem. Ve bunu hiç kimseye söyleyemem. Yoksaymak bahsini açmamak en kolay yol galiba
Ailede aklı başında erkek yok desem inanır mısınız?Yani dediğim gibi aklı başında güvenilir erkek bir aile bireyine ihtiyacınız var. Yok saymak dedenizin başına dert açarsa yine siz üzülürsünüz. Ortalığı ayağa kaldırmadan hal.edebilecek bi seyler yapilmali
Ailede aklı başında erkek yok desem inanır mısınız?
Niçin böyle bir yorum yaptınız? Telefondan gelen ses yılışık bir kahkahaydı, bu şekilde tanımlamak en doğrusu olacaktı. Tuhaf tavrınıza anlam veremedim..“Şuh kahkaha” tmm krdşm
Haklısınız, ben de tam olarak bunu düşünüyorum..bence önce oturun konuşun içine atmış kendini bitiriyor allah korusun birşey olsa vicdan azabından duramazsınız sadece anlatmasına izin verin muhtemelen birdaha yapmıycam vs diyecek ama kendini bitirmesine engel olur en azından ondan sonra görmezden gelirsiniz
Dedenizin cinsel gücünün olmadığını nereden biliyorsunuz ki? O yaşlarda da gayet aktif olunabiliyor.Ya ne bileyim bilmiyorum. Adamın cinsel gücü yok, bunu biliyorum. Epey de hastalıkları var. Ah, neden oldu bu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?