Sırtımdaki yükü ne atabiliyorum ne anlatabiliyorum

Mevzu tonton dede olunca kızamıyor da insan. Normalde aldatma içerikli konularda "pipisi düşsün inşallah" şeklinde beddua eder kadınlar ama dede olduğu için sahip çıkıyor herkes. Demek ki mühim olan bedduaya konu olan pipinin işlevi imiş kadınlar için.

Valla ben de ne desem bilemedim. Yazık üzmeyin dedeyi ya yemeden içmeden kesilmiş. Siz kadına odaklanın. Tenhada kıstırın para avcısı yellozu.

Offf... Mülkü çok diyemem ama yok da diyemem. Ve bunu hiç kimseye söyleyemem. Yoksaymak bahsini açmamak en kolay yol galiba

Hahahahah ya çok tatlısınız O kadını bilsem kimdir paralarım da, dedeye hakkaten bi şey denmiyormuş. Hey gibi ben, öyle kocaman laflar etmemek lazımmış

Offf... Mülkü çok diyemem ama yok da diyemem. Ve bunu hiç kimseye söyleyemem. Yoksaymak bahsini açmamak en kolay yol galiba

Yani dediğim gibi aklı başında güvenilir erkek bir aile bireyine ihtiyacınız var. Yok saymak dedenizin başına dert açarsa yine siz üzülürsünüz. Ortalığı ayağa kaldırmadan hal.edebilecek bi seyler yapilmali

Annem şimdi gelmiş Dedemgilden diyo ki çok zayıflamış yürüyüş yapıyo galiba resmen yüzü çökmüş. Of ki ne of, kendisini benim karşımda bu duruma düşürmesine daha çok üzülüyorum galiba

Ailede aklı başında erkek yok desem inanır mısınız?

Ailede aklı başında erkek yok desem inanır mısınız?

O zaman yapacak bir sey yok. Dedenizi bu konuda uyarın. Tehlikeli .kismi hatırlatin. Insan bazen bir şeyleri başkasından duymaya ihtiyaç duyuyor. Dinler dinlemez artık kendine kalmis. Insallah ahir omrunde gider ayak sıkıntı yasamaz

bence önce oturun konuşun içine atmış kendini bitiriyor allah korusun birşey olsa vicdan azabından duramazsınız sadece anlatmasına izin verin muhtemelen birdaha yapmıycam vs diyecek ama kendini bitirmesine engel olur en azından ondan sonra görmezden gelirsiniz

Haklısınız, ben de tam olarak bunu düşünüyorum..

Eger ortada bir aldatma vs var ise bence bunu dedeniz ilk kez yapiyor olamaz.Bazi erkeklerin gözü dogustan gelen dürtüleri mi dersiniz ,genleri mi dersiniz dısarida oluyor.Ve böyle erkekler maalesef degısemiyor.Nenenize bi sorsaniz önceden hic böyle bi sey hissetmiş mi acaba?erkeklerden nefret etmeye basladim belli bir yaştan sonra ama erkekler de bu suçu yalniz yapmiyor.Insan olmak,etik ,dürüst yaşamak ahh ahh...

Kimbilir deden nenen kaç yaşında ,objektif olun kadınlar kadınlığını unutuyor ama erkekler hiç geçmezler velev ki kadınla samimi size ne neden bu kadar başkasının özeline müdahalecisiniz ...
Ben olsam dedemle hiç bu muhabbetlere girmem hafiye gibi iz sürmezdim ,çok gereksiz olmuş

Mal mülk para varsa gözünüzü dört açın,yedirmeyin sizin hakkınız olan malı elin kadınlarına.

Bide eliniz dedenizin üstünde olsun,karşılaşmamaya falan calismak,ondan kaçmak doğru değil şu durumda,tavır yapmak fln bı kenara bırakın bence, korkutun dedenizi herkese söylemekle fln tehdit edin derim. Nefesinizi ensesinde hissetsin bence,Bu şekilde durum nedir, durumun boyutu nedir ogrenirsiniz,herşeyi anlatır sanırım,belki de iki evli dedeniz sadece basit bı çapkınlık fln değildir,yani öğrenmeden bırakmayın bu işin peşini,yaşlı başlı adammış kim olduğu ne olduğu belli olmayan kadınların eline bırakmayın üstünü kapatıp,Allah korusun canına bile kast ederler fln herşeyi düşünün.sonucta bu adam yaşlı karsidakinin niyetini bilemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…