şişkocanın diyet günlüğü :)

hımm ablalar diyince aklıma cemaat geldi :) :) çalış cnm ya aksatma derslerini olur mu

vay arkadaş o kadar etkili mi bu baharatlar ya annem ye derdi de burun kıvırırdım yarın yiyorum mutlaka :)

etkılı bnde yenı yemeye basladım ama dedgm gbı yap tkluk vrıo bn btkı cayımda tarcn dkuom vala bna tkluk hssı verp kan sekermı dzene sokuo

etkılı bnde yenı yemeye basladım ama dedgm gbı yap tkluk vrıo bn btkı cayımda tarcn dkuom vala bna tkluk hssı verp kan sekermı dzene sokuo

o verdiğin tarifi bende bugün okudum canım deneyeceğim şu ablalardan dönünce :)

bende de insülin direnci var ya 5 saatten fazla aç kalsam felaket şekerim düşüyo deli gibi yemeğe saldırıyorum şimdilik ilaçla kontrol altına alabiliyorum o krizlerimi.

o verdiğin tarifi bende bugün okudum canım deneyeceğim şu ablalardan dönünce :)

etkılıde tadını bgnmıyenler var ama bnce deger hem ygrdu fazla koyp ıyıce karısımı karstrdıktan snra denenmıcek bse yok bn bgune kadar hc bse denemedm ama lıght ygrdn yag ykımını okadr yerdn okdmkı bharatlarda tk tutuo bnce deger dene

deneyeceğim canım :)

bende de insülin direnci var ya 5 saatten fazla aç kalsam felaket şekerim düşüyo deli gibi yemeğe saldırıyorum şimdilik ilaçla kontrol altına alabiliyorum o krizlerimi.

hım bnde ne var blmıom ama bnım kan ve demr eksıklıgım var ama tatlı aklıma glnce sekerlı sakız cgnıorum bna gre czum yda cok deılde a tane ckolatalı bskuvı ye yada 1 tane btter ckolata parcası kır ye ama hepsını deıl bebişim

denemeye değer ya hakkaten bir de hiç bişey yemiyorsun sen doğru düzgün çok şaşırdım çok büyük irada lazım ama cnm bu beslenme şeklini kilo verdikten sonra devam edebilcen mi almayasın verdiğin kiloyu

ben bkere dha felaketını yapmstım bı ay sadce gnde 1 tane etı frm yıodm su az ıcıodm myve syu ıcıodm flan blncszce yaptm 10 kılo verdm kanm dsuktu dktr ılac verdm bu dnemde bı 80 ckıp 70 e ınmstm snrası kılo aldm 92.5 grdum snra yenı dyete basladım 1 hftada 5.bcuk kılo verdım

şuan obr dıyetten snra daha dzgun bı dyet yapıorum
lifli olan gdalar yıorum
salatalık yuzde 96 sı verımı kolaydr
kivi metabolızmayı caliştrır
günde 3 bardak btkı cayı içiorum bri yesilcay 2 .cı bardagı dkuztane btkının karsımı
3.su mate ve yesıl cay karsımı ve içlerıne tarcında koyuyorum
lıht ygrt yıorum cnku proteın alıorum ve yegı azaltıorum
ilaç içmedgm gnler sbah yarım greyfrt yıorum yag yakıo dıe

ne güzel canım inş devamı gelir :)

iyi canm ya dikkat et nolur kilo vericez diye sağlığından olma karbonhidratı kes protein arttır yağı azalt bu kadar :)

ya kızlar ben öyle soda lahana suyu bilmem ne kürü tüketemiyorum çünkü midem çok hassas çok çabuk istifra edebiliyorum o yüzden pek bişey yiyip içemicem kür olarak az yiyip sık yeme ve bol su

midende problem varsa evet sorun çıkarır bende kesinlikle istifra edemem ya çok zorlanırım

ya kızlar ben öyle soda lahana suyu bilmem ne kürü tüketemiyorum çünkü midem çok hassas çok çabuk istifra edebiliyorum o yüzden pek bişey yiyip içemicem kür olarak az yiyip sık yeme ve bol su
ben hıc sevmem sıf sade soda obrunude ıcemem vallaha
onu icecegıme sut içerım hm bsleycı hem sutte tok tutar ekmek flan yemekten ıyıdr

ben hıc sevmem sıf sade soda obrunude ıcemem vallaha
onu icecegıme sut içerım hm bsleycı hem sutte tok tutar ekmek flan yemekten ıyıdr

ben içiyorum ya babamdan alıştım sanırım sürekli sodalı ayran yaptırır bana birlikte içeriz o yüzden rahat içiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…