şişkocanın diyet günlüğü :)

kızlar birde arkadaş olarak eklediğimizde birbirimizi sizin sayfalara yazdığınız yorumlar bizim profilde gözüküyor :)

BAKINIZ BEBEKLERIM

Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyen kadınlar yüzde 22 daha fazla kilo veriyor. Göbekteki yağların yüzde 81′i de sözkonusu bu yağsız yoğurtla eritilebiliyor.
Göbeğini çok hızlı bir şekilde eritmek isteyen kadınlar, bol bol yağsız yoğurt tüketmelidir! Avrupa’da yapılan bilimsel bir araştırma gösterdi ki, düşük kalorili diyetlerine yoğurdu da ekleyen ve günde 3 öğün yağsız yoğurt tüketen fazla kilolu kadınların, yoğurtsuz bir rejim uygulayanlara oranla yüzde 22 daha çok kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları anlaşıldı. Yoğurt yiyen kadınların ayrıca, karın kısımlarında yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları bilimsel olarak kanıtlandı.

Son düzenleme:

vay bee yarın gideyim marketten 2 kilo yağsız yoğurt alayım :) markası fark etmez dimi

vay bee yarın gideyim marketten 2 kilo yağsız yoğurt alayım :) markası fark etmez dimi

etmez canım ama dedıgım baharatları karstrırsan tok tutar yarım kase ygrda karstr o bharatları .... ben stas aldm pembe ktu

kızlar ben yarın veya yarından sonra ablalara gideceğim 2 gün olmayabilirm net demiyorum ama büyük ihtimal olmam sabah olurumda akşam olmam yani özlerim ama sizi yapcak bir şey yok :S

annem aktar gibi kadındır iki baharat ta var canım biri turuncu gibi diğeri de sarı dimi :) bi kase mi yiyorsun her öğün

tarcın zerdecel zencefıl 1 cay ksıgı ky hpsınden ama tepeleme kyma kaskları
ıyıca karstr ygrdnla ygrdnda yarm kase flan olsn bn gnde ıkı kre yedım bkackere tk tutuo ama ıkı gndr yemıorm cnku tk kalmayı ögrendm D:

kızlar ben yarın veya yarından sonra ablalara gideceğim 2 gün olmayabilirm net demiyorum ama büyük ihtimal olmam sabah olurumda akşam olmam yani özlerim ama sizi yapcak bir şey yok :S

oy kuzum benim çabuk git gel biz de seni çok özlicez 2 gün sonra burda ol ama mutlaka :) cemaat evinde ablalar maklube falan yaparlar sakın abartma he

ablalarda braz sıkıcı gercı ama olsn bz senı gene bklerız sen bıyerlerden msaj atarsın bze faceden flan

vay arkadaş o kadar etkili mi bu baharatlar ya annem ye derdi de burun kıvırırdım yarın yiyorum mutlaka :)

oy kuzum benim çabuk git gel biz de seni çok özlicez 2 gün sonra burda ol ama mutlaka :) cemaat evinde ablalar maklube falan yaparlar sakın abartma he

yok canım bizim ablalar farklı cemaat evi değil ben kültür ders. deyim ordan bir ev var orda kalıcağız bir kaç kişi üniye giden kızlar falan var ben evde pek çalışamıyorum orda çalışırım diye gidiceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…