şişkocanın diyet günlüğü :)

ben içiyorum ya babamdan alıştım sanırım sürekli sodalı ayran yaptırır bana birlikte içeriz o yüzden rahat içiyorum :)

sodalı ayran ıcersınde sodalı lahana syunu ıcemzsın demstm tatlım
bu arada sodayı myve suyuyla karstrırsanız tabı sade sodayı kalorısı yuzde elli dsuomus

hedefıme ulasayım saglıgım mtlu olmcaksam bna yaramaz

canım öyle deme ya bak o kadar verdiğin kiloyu geri almamaya çalış şok diyetler yapılınca verilen kiloların daha fazlası alınıyor sağlığına dikkat et canım ne olursa olsun hiç bişey sağlığından önemli değil.

ben okudugum hıc bı dyetı yapamam kı
merve usulu şok dyet yaparım kndım kaldrablcem nktaya gre yapıorum evet hayatımı bole devam ettreblırım bde bı dktrun kacamak yaptgnzda yag yaktran bı ılacı varms bı zayflıyım ondanda alırım hftada 1 kacamak ypsam bı tane kullanırım gurkan kubılay bunu hastalarına verıoms kacamak yaptklarnda kılo almasınlar dıe

sodalı ayran ıcersınde sodalı lahana syunu ıcemzsın demstm tatlım
bu arada sodayı myve suyuyla karstrırsanız tabı sade sodayı kalorısı yuzde elli dsuomus

canım gerçek sodanın kalorisi pek yok maden suyu zaten o hazımsızlığı falanda alıyor o yüzden :)

vallaaa mı kıızz bize de versene ya :) ama yan etkili bişey değildir inşallah bende bundan sonra hayatımı bu düzende devam ettircem kaçamak olavak illa ki ama ertesi gün telafisini yapıcam böyle dengelemeyi düşünüyorm

ha onu duydum canım ben sen kullanıyor musun peki?

evet canım bı dkka adam kndı twıtrında yazmıs

kopyalıorummmDr.Gürkan Kubilay ‏@DrGurkanKubilay
7-Günde 2'den fazlası gereksiz. 8-Piyasada çok miktarda bilgi kirliliği var.Ben sadece LİNEATABS kullanıyorum.

9 Ocak Dr.Gürkan Kubilay ‏@DrGurkanKubilay
6-Zayıflama ürünü gibi değil,aşırı yemek yediğiniz,ya da hastalarıma kaçamak öğünü verdiğim durumlarda yemekten 1/2 saat önce 1 tablet yeter

ha onu duydum canım ben sen kullanıyor musun peki?

yok kullanmadım daha ben ılk kapsamlı bır arastırırım zaten o dktrda sadece kacamak yaptrıokn kullanıoms ama twetrnada yazmms hralde sağlıkla bu kadar oynancak bı ilaç yazılmaz dıe dsunuorum

yok kullanmadım daha ben ılk kapsamlı bır arastırırım zaten o dktrda sadece kacamak yaptrıokn kullanıoms ama twetrnada yazmms hralde sağlıkla bu kadar oynancak bı ilaç yazılmaz dıe dsunuorum

canım çok duyduğumdan sordum alırsan belki bende alırım bilmiyorum bizzet kendisinden alalım :)

olabilir cnm ya ama doğal yöntemleri denemek istiyorum ben ilaca başvurmayı sağlıklı bulmuyorum. ama belli de olmaz kontrol altına alamassam alabilirim.

canım çok duyduğumdan sordum alırsan belki bende alırım bilmiyorum bizzet kendisinden alalım :)

zaten bu adamın stesındede resmen adresı verms alcak olanlar ordan orjnal urun alsın dıe vallahı btun dyetsyenlere sabah aksam bakıorum okuorum aklıma takılan bsınlerı google dan arastrıorum vallahı bnde su kıloyu verım dıe cabalıom inş verırım

olabilir cnm ya ama doğal yöntemleri denemek istiyorum ben ilaca başvurmayı sağlıklı bulmuyorum. ama belli de olmaz kontrol altına alamassam alabilirim.

zaten bnde suan kullanmayı dsunmuorum ama kıloları verdk dıelım koruma donemınde alabılırım oda zten haftada 1 tablt kullanrım zaten bllı bı kıloda sporada baslıcam dzene otrtnca zaten bkac ay kıloyu bdaha almayız

bir kilo vermeyi birde şu kıllardan kurtulmayı istiiyorum :)

heheh ben mezun olduktan sonra lazer olayına giriyorum kızlar Allahtan bende çok kıl yok bikiniyle koltuk altına yaptırcam

bnde hrmn bzklugndan ılac kullandm o yuzden var ama bn lazere basladm zaten ama su zayflamadn snra hızla dvam etcek inş

bu arada napıosunuz
şarki önerınız varmı canlarımmmmm hiii??

bnde hrmn bzklugndan ılac kullandm o yuzden var ama bn lazere basladm zaten ama su zayflamadn snra hızla dvam etcek inş

inş cnm ya seansına kaç para veriyorsun bi de kaç seans da tamamen bitiyor bu iş bi de bıyık için yapıyolar mı ya ben bıktım şu bıyık olayından her hafta al dur bitmiyor

aynen canım bnımde hedefım bunlar
allahım hedeflerimiz hepp aynı ne güzel grup olduk böyle

heheh ben mezun olduktan sonra lazer olayına giriyorum kızlar Allahtan bende çok kıl yok bikiniyle koltuk altına yaptırcam
canım lazere sakın bulaşma ben bulaştım abartmıyorum en faz 3-4 gün sürüyor şimdi yeniden çıkıyor lazer kesin çözüm değil ama ablam şimdi iğneliye gidiyor o baya memnun ama gidersen iğneliye git diğerlerine hiç bulaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…