ben içiyorum ya babamdan alıştım sanırım sürekli sodalı ayran yaptırır bana birlikte içeriz o yüzden rahat içiyorum :)
hedefıme ulasayım saglıgım mtlu olmcaksam bna yaramaz
canım öyle deme ya bak o kadar verdiğin kiloyu geri almamaya çalış şok diyetler yapılınca verilen kiloların daha fazlası alınıyor sağlığına dikkat et canım ne olursa olsun hiç bişey sağlığından önemli değil.
sodalı ayran ıcersınde sodalı lahana syunu ıcemzsın demstm tatlım
bu arada sodayı myve suyuyla karstrırsanız tabı sade sodayı kalorısı yuzde elli dsuomus
ben okudugum hıc bı dyetı yapamam kı
merve usulu şok dyet yaparım kndım kaldrablcem nktaya gre yapıorum evet hayatımı bole devam ettreblırım bde bı dktrun kacamak yaptgnzda yag yaktran bı ılacı varms bı zayflıyım ondanda alırım hftada 1 kacamak ypsam bı tane kullanırım gurkan kubılay bunu hastalarına verıoms kacamak yaptklarnda kılo almasınlar dıe
ben okudugum hıc bı dyetı yapamam kı
merve usulu şok dyet yaparım kndım kaldrablcem nktaya gre yapıorum evet hayatımı bole devam ettreblırım bde bı dktrun kacamak yaptgnzda yag yaktran bı ılacı varms bı zayflıyım ondanda alırım hftada 1 kacamak ypsam bı tane kullanırım gurkan kubılay bunu hastalarına verıoms kacamak yaptklarnda kılo almasınlar dıe
evet canım bı dkka adam kndı twıtrında yazmısvallaaa mı kıızz bize de versene ya :) ama yan etkili bişey değildir inşallah bende bundan sonra hayatımı bu düzende devam ettircem kaçamak olavak illa ki ama ertesi gün telafisini yapıcam böyle dengelemeyi düşünüyorm
ha onu duydum canım ben sen kullanıyor musun peki?
yok kullanmadım dahaben ılk kapsamlı bır arastırırım zaten o dktrda sadece kacamak yaptrıokn kullanıoms ama twetrnada yazmms hralde sağlıkla bu kadar oynancak bı ilaç yazılmaz dıe dsunuorum
evet canım bı dkka adam kndı twıtrında yazmıs
kopyalıorummmDr.Gürkan Kubilay ‏@DrGurkanKubilay
7-Günde 2'den fazlası gereksiz. 8-Piyasada çok miktarda bilgi kirliliği var.Ben sadece LİNEATABS kullanıyorum.
Aç
9 Ocak Dr.Gürkan Kubilay ‏@DrGurkanKubilay
6-Zayıflama ürünü gibi değil,aşırı yemek yediğiniz,ya da hastalarıma kaçamak öğünü verdiğim durumlarda yemekten 1/2 saat önce 1 tablet yeter
canım çok duyduğumdan sordum alırsan belki bende alırım bilmiyorum bizzet kendisinden alalım :)
olabilir cnm ya ama doğal yöntemleri denemek istiyorum ben ilaca başvurmayı sağlıklı bulmuyorum. ama belli de olmaz kontrol altına alamassam alabilirim.
zaten bu adamın stesındede resmen adresı verms alcak olanlar ordan orjnal urun alsın dıe vallahı btun dyetsyenlere sabah aksam bakıorum okuorum aklıma takılan bsınlerı google dan arastrıorum vallahı bnde su kıloyu verım dıe cabalıom inş verırım
bir kilo vermeyi birde şu kıllardan kurtulmayı istiiyorum :)
bir kilo vermeyi birde şu kıllardan kurtulmayı istiiyorum :)
hehehben mezun olduktan sonra lazer olayına giriyorum kızlar Allahtan bende çok kıl yok bikiniyle koltuk altına yaptırcam
bnde hrmn bzklugndan ılac kullandm o yuzden var ama bn lazere basladm zaten ama su zayflamadn snra hızla dvam etcek inş
allahım hedeflerimiz hepp aynı ne güzel grup olduk böyleaynen canımbnımde hedefım bunlar
canım lazere sakın bulaşma ben bulaştım abartmıyorum en faz 3-4 gün sürüyor şimdi yeniden çıkıyor lazer kesin çözüm değil ama ablam şimdi iğneliye gidiyor o baya memnun ama gidersen iğneliye git diğerlerine hiç bulaşmahehehben mezun olduktan sonra lazer olayına giriyorum kızlar Allahtan bende çok kıl yok bikiniyle koltuk altına yaptırcam
bu arada napıosunuz
şarki önerınız varmı canlarımmmmm hiii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?