allahım hedeflerimiz hepp aynı ne güzel grup olduk böyle
canım lazere sakın bulaşma ben bulaştım abartmıyorum en faz 3-4 gün sürüyor şimdi yeniden çıkıyor lazer kesin çözüm değil ama ablam şimdi iğneliye gidiyor o baya memnun ama gidersen iğneliye git diğerlerine hiç bulaşma
inş cnm ya seansına kaç para veriyorsun bi de kaç seans da tamamen bitiyor bu iş bi de bıyık için yapıyolar mı ya ben bıktım şu bıyık olayındanher hafta al dur bitmiyor
iğneli nasıl ki acılı bişey mi ya kesin çözüm değil mi yani lazer :S
iğneli nasıl ki acılı bişey mi ya kesin çözüm değil mi yani lazer :S
artık bnde dınlıorum brda yazısıosak zevklerımızı de kılolarımız kadar ıı ögrenmelıyızhttps://www.youtube.com/watch?v=QUDkVk7wlVg
bu şarkıyı dinliyorum şu an :)
ben lazere gdıorum ve bayaga azalma oldu ıgnelı daha zor melıkecım her kılın kokune ıgneyle grmesı lazım hem zor hmde uzun suren bı işlem işinlarını aratrn kızlar gtmeden mtlaka cnku ısından işina fark vardr lazer lazerdr ucuz olsn dıe bakarsak işinların azızlıgne ugrarız hanımallah...
evet canım yapıolar byıklarada ucret sehrden sehre guzellık mrkezlerıne gre dgsıo ve tyunun kalınlıgına ve ıncelıgıne gre degsıo
değil canım hatta benim nasıl çoğaldığını görsen kapkalın çıkıyor tabii gittiğim yerle de alakası vardı ama iğneli daha iyi biraz daha acılı ama sana şöyle söyliyim normal lazer rahime yakın bölgelerde rahim kanseri koltuk altında da göğüs kanseri yapma ihtimali var
hım anladım cnm ya seneye artık araştırmaya başlarım bende. kızlar ben yarın sabah erken kalkcam uykum geldi bi de o yüzden kaçıyorum yarın sabah görüşürüz inşallah hadin iyi geceler bol muhabbetleri sizi seviyore :)
bzde senı sevıoz hadı ii geceler snabnde sabah kalkıorum muge anlı izliorum ama uykum yok evdyken ınsan napcanı sasırıo
doğru diyosun canım ama yüz için iğneli ideal geliyor bana zaten diğer bölgelere dayanamamüst yorumdada dediğim gibi zararlarıda var ben şuan güvenilir biryer bulamadım
hehehdelisin kız leslie yap sonra da gir duşa ohh mis sonra gel sayfamıza dedikodu yapalım :)
bnımde yuz blgem lazerle yapılıo ve byaha azalma var cnm ılk ıgneylıyla basladm kontrol edemedı kadın hem acıodu hmde btecek gbı dehıldı smdı renklerı bıle gtti az kaldi
bu lessıebı yapcam bakcam nasıl bse ben ölum cnayet davalarna sardm bu ara izlıyesım glıo brayada glcem tabı ıkısıde bnm ıcın onmlı
..................yok bebişimmmmcanım istanbulda mısın sen nerede yaptırıyorsun?
canım bana link yolla dmeiştin unuttum ama youtubeda var lislie 1 mil yaz örneğin çıkar 2 3 4 5 die gidersin sonra :)
tm canım yparım sz bnu gnde ne kadar yapıonzgrcı bn o kdın gbı hareket edemsm de o dkka yerıne acar dans ederım :ÇD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?