şişkocanın diyet günlüğü :)

iğneli nasıl ki acılı bişey mi ya kesin çözüm değil mi yani lazer :S

inş cnm ya seansına kaç para veriyorsun bi de kaç seans da tamamen bitiyor bu iş bi de bıyık için yapıyolar mı ya ben bıktım şu bıyık olayından her hafta al dur bitmiyor

evet canım yapıolar byıklarada ucret sehrden sehre guzellık mrkezlerıne gre dgsıo ve tyunun kalınlıgına ve ıncelıgıne gre degsıo

ben lazere gdıorum ve bayaga azalma oldu ıgnelı daha zor melıkecım her kılın kokune ıgneyle grmesı lazım hem zor hmde uzun suren bı işlem işinlarını aratrn kızlar gtmeden mtlaka cnku ısından işina fark vardr lazer lazerdr ucuz olsn dıe bakarsak işinların azızlıgne ugrarız hanımallah...

değil canım hatta benim nasıl çoğaldığını görsen kapkalın çıkıyor tabii gittiğim yerle de alakası vardı ama iğneli daha iyi biraz daha acılı ama sana şöyle söyliyim normal lazer rahime yakın bölgelerde rahim kanseri koltuk altında da göğüs kanseri yapma ihtimali var

doğru diyosun canım ama yüz için iğneli ideal geliyor bana zaten diğer bölgelere dayanamam üst yorumdada dediğim gibi zararlarıda var ben şuan güvenilir biryer bulamadım

evet canım yapıolar byıklarada ucret sehrden sehre guzellık mrkezlerıne gre dgsıo ve tyunun kalınlıgına ve ıncelıgıne gre degsıo

hım anladım cnm ya seneye artık araştırmaya başlarım bende. kızlar ben yarın sabah erken kalkcam uykum geldi bi de o yüzden kaçıyorum yarın sabah görüşürüz inşallah hadin iyi geceler bol muhabbetleri sizi seviyore :)

ben okadar acıya dayanamam ıgnelıyle ancak 3 yılda bter kıllar

bzde senı sevıoz hadı ii geceler sna bnde sabah kalkıorum muge anlı izliorum ama uykum yok evdyken ınsan napcanı sasırıo

doğru diyosun canım ama yüz için iğneli ideal geliyor bana zaten diğer bölgelere dayanamam üst yorumdada dediğim gibi zararlarıda var ben şuan güvenilir biryer bulamadım

bnımde yuz blgem lazerle yapılıo ve byaha azalma var cnm ılk ıgneylıyla basladm kontrol edemedı kadın hem acıodu hmde btecek gbı dehıldı smdı renklerı bıle gtti az kaldi

heheh delisin kız leslie yap sonra da gir duşa ohh mis sonra gel sayfamıza dedikodu yapalım :)

bu lessıe bı yapcam bakcam nasıl bse ben ölum cnayet davalarna sardm bu ara izlıyesım glıo brayada glcem tabı ıkısıde bnm ıcın onmlı

bnımde yuz blgem lazerle yapılıo ve byaha azalma var cnm ılk ıgneylıyla basladm kontrol edemedı kadın hem acıodu hmde btecek gbı dehıldı smdı renklerı bıle gtti az kaldi

canım istanbulda mısın sen nerede yaptırıyorsun?

bu lessıe bı yapcam bakcam nasıl bse ben ölum cnayet davalarna sardm bu ara izlıyesım glıo brayada glcem tabı ıkısıde bnm ıcın onmlı

canım bana link yolla dmeiştin unuttum ama youtubeda var lislie 1 mil yaz örneğin çıkar 2 3 4 5 die gidersin sonra :)

canım bana link yolla dmeiştin unuttum ama youtubeda var lislie 1 mil yaz örneğin çıkar 2 3 4 5 die gidersin sonra :)

tm canım yparım sz bnu gnde ne kadar yapıonz grcı bn o kdın gbı hareket edemsm de o dkka yerıne acar dans ederım :ÇD

emre aydın bna bten arkaslıklarımı hatrlatıo ne zaman dnlesem aklıma bseler glıooo
boş insanlar boş yuzler boş aynalar ....
aman canları cehenneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…