şişkocanın diyet günlüğü :)

canım gönderdim mesajla size göre biraz daha iriyim ben görüldüğü üzre başka zaman resim gönderirim de arkadaşımın facesinden bunu buldum şimdilik ama şuan kapalıyım.

olablır canım kapalılıkta nrmal snucta rhun dsuncen gene aynı sensın

kızlar bende sonunda aylar sonra regl oluyorum galiba şükürler olsun

kac ay snra oldn bnımde srunlarım var ole ... 50 gnde anca oluom bzen 45 gcen ayda oldm olmadm karsık tam oldm dnemez olnce cok olrdm bu sfer aksne cok az oldm blkıde kanım dsuk ya onla ılglıdır

selam ark. ben 100 kg olduğumu tartıda görünce şoka girdim bende doğdumdan buyana şişman biriydim hiç zayıf oldumu bılmemm 9 aylık evliyim eşim saolsun hiç sorun etmedi şimdilik hatta eşim söylemesi ayıp çok yakışıklı yan yana gelince herkez beni büyük sanıo ama ben 3 yaş küçüğüm ve daha 21 yaşındayım düşünün 1 haftadır diyet yapıom 2 kg gitti ama daha çoooook varrrr :18: ve herşeyin üstüne pkoyum ve çocugummm olmadıııı 7 aydır orunmadımız halde :26::44:

hoşgeldin zeynelim :) aynı sorunları yaşıyoruz malesef pko olunca insan daha az kilo veriyor metabolizma çok yavaşlıyor ekmek şeker olayını ne yaptın? çocuk için zayıflamak tan başka çaren yok cnm ya ama güzel gidiyorsun maşallah sabırlı ol uzun bi yol var önümüzde malesf

canım ekmek ve şeker 0 tüketiorum ama makarna azda olşa yiyorum karbonhidrat açışından birde bugün dr gürkan kubilayın tavşiyeşi üzerine şoluşitan diye bir madde var şuya katıp içiliooo yağları idrarla atıoşun bugün ilk birkere içtim 5 dk önce çıktım idrara 5 dk şonra gene idrara çıktımmm ve yağlar belli oluooooo çok ilginç inş. işe yarar ilk hedefim 90 şonra 80 70 olmak iştiorum şonra hamileeeeeeeeeee

hoşgeldin canım bence zayıfladıktn sonra hamile kalmayı nede kilodanda olmuyor olabilir hem bu kiloda hamile kalırsan gizli şeker kolestrol falan çıkar allah korusun 80lere hatta 70 lere falan in kendinide çocuğunuda tehlikeye atma derim ben sağlıklı bir hamilelik geçirirsin en azından :)

inş cnm ya nasıl bişeymiş bu eczaneden mi aldın. yan etkisi falan ar mı acaba ya acele etme cnm çok yüklenme kendine yavaş yavaş vermeye çalış ekmeği şekeri kestikten sonra otomatik olarak veriyorsun zaten bebiş için herşeye katlancaksın cnm ya Allah yardımcın olsun

bnım mrak ettgm ılac ama o dktr sadece kacamaklarda kullanın dıo hep kullanma bnce arada kullan
ben enfeksıyon yuzunden hep ıdrara ckıomda bnm yaglar yerınde

Son düzenleme:
bende öle yapıcam inş. cnm ahhhh bir zayıflaşammmmmm inann 80 bile olşam göbek atcammm ben çabuk peş edenlerdenim 5 kg verım hemen bırakıom zaten korunmamam gerek zaten vücüdüm hassas adetlerim düzensiz ılk defa buay günü gününe geldi normalde 3-4 ayda bir belkiiii
gürkan kubilayın sitesinden aldım 70 tl ama ilaç gibi tabler suya atılıo içiosun yararı olursa sölerim
bnım mrak ettgm ılac ama o dktr sadece kacamaklarda kullanın dıo hep kullanma bnce arada kullan
ben enfeksıyon yuzunden hep ıdrara ckıomda bnm yaglar yerınde

bende arada kullancam canım merak ettimden içtim ilk birtaneee evet herzaman zararlı labılır dr yok dedı ama

Hoşgeldn bu arada

Doktra kru krune ınanma bde cocuk ıstıosan vcduna zarar gelmemesı lazım ılacı zayflama ilaçi kullanpta bsına ck ktu seyler gelenler var Allah krusun

Doktra kru krune ınanma bde cocuk ıstıosan vcduna zarar gelmemesı lazım ılacı zayflama ilaçi kullanpta bsına ck ktu seyler gelenler var Allah krusun

bılıorum cnm allah koruşun yaa denıycem ama tv cıkıppp bagır baır anlattı utun eczanelerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…