ben kafama gre yemek yıorum desem dgru olr smdı nar yıodm kahvltı yerıne aksamda salatalık yada ygrt yıcem
bende şimdi öğlen yemeğine inerim
anladm cnm bnım bn halen sbh yemegmdeyım
,,
bende yaz gelsede öyle olsam diyorum ya artık yoruldum iş staj dershane falan :S
keske btanem mslek lsesıne gtmeseydn hiç deılse stajla ugrasmazdn
aman bnde aksama kadar otr otr drumundayım smdk zayflamadnda calşmam:
bencede canım zayıflamadan işe başlama gerçekten kilo verirken kısıtlıyor
bız bu leslıe ne zman yapcazaynı sattlerdemı yapsak
canım ben büyük ihtimal br kaç gün olmayacağımya orada yapamam siz başlayın ben gelince devam ederim :)
anladm canımcapuk gt capuk gel inşşallah ya bızım kız nerde kaldı kaçta gelir....
normal btanem senın nasıl bnde senınm obu yazını okuodumbndede var o kabızlık dktr ılac verdı ama gene yok yemek az yıyıncde olmuo ama bn bu bagrsaklarımıda ılacı uzun sure kullanarak adam etcem
SeniN keyfin nasıl btanm
bende çok şükür iyiyim canım 800 gram verip 94 olmuşum inşallah bundan sonra hep eksilecek birde canım o çay gerçekten çok işe yarıyor bence dene birde liptonun yemek sonrası var onuda dene istersen eğer kabızlık sorunun fazlaysa sinameki de içebilirsin ama sadece 2 fincan iç yoksa baya bozulur bağırsakların
kızlarrrrr ben de kabız olmuşum yaa napcazzz3 gündür yapamıyorum bağırsaklarım şişti iyice bu arada avm ye gitmek zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın giremedim pek :)
kızlarrrrr ben de kabız olmuşum yaa napcazzz3 gündür yapamıyorum bağırsaklarım şişti iyice bu arada avm ye gitmek zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın giremedim pek :)
onun burada olması lazım aslında canım ama bugün işleri var heralde bilemiyorum tam normalde dün hep burdaydı
bebeimmm sabah aç karna tartıldım 90,05
canım dediğim gibi lipton form plus bu konuda iyi alın için kutusunun içinde 20 tane var v günde en fazla 2 tane için onun içindede sinameki var bağırsaklarınızı düzeltir ama fazla kullanmayın sakın
hadi ya babama aldırayım ben bugün onu o zaman inş iyi gelir ya baya kötü oldum :) ee ne yapıyonuz bakiimmm :) nasıl gidiyor diyet
bızım tartı nrmal gramları gstermıo hala 88 ım yanı
sabah nar yedım 1 ltrde su içmsimdr
benimde güzel gibi işte inceleceğimi hissediyorum hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?