şişkocanın diyet günlüğü :)

kızlarrrrr ben de kabız olmuşum yaa napcazzz 3 gündür yapamıyorum bağırsaklarım şişti iyice bu arada avm ye gitmek zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın giremedim pek :)

bebeimmm sabah aç karna tartıldım 90,05

kızlarrrrr ben de kabız olmuşum yaa napcazzz 3 gündür yapamıyorum bağırsaklarım şişti iyice bu arada avm ye gitmek zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın giremedim pek :)

canım dediğim gibi lipton form plus bu konuda iyi alın için kutusunun içinde 20 tane var v günde en fazla 2 tane için onun içindede sinameki var bağırsaklarınızı düzeltir ama fazla kullanmayın sakın

anladk tatlım snunda geldın zaten melıke bna sınamıkı ve lıptn cay iç dedı yada kru kaysı ye bnmde srunum var dktr ılac verdı ilaçla ble olmuo su cayı denıycemmm....

canım dediğim gibi lipton form plus bu konuda iyi alın için kutusunun içinde 20 tane var v günde en fazla 2 tane için onun içindede sinameki var bağırsaklarınızı düzeltir ama fazla kullanmayın sakın

hadi ya babama aldırayım ben bugün onu o zaman inş iyi gelir ya baya kötü oldum :) ee ne yapıyonuz bakiimmm :) nasıl gidiyor diyet

hadi ya babama aldırayım ben bugün onu o zaman inş iyi gelir ya baya kötü oldum :) ee ne yapıyonuz bakiimmm :) nasıl gidiyor diyet

bızım tartı nrmal gramları gstermıo hala 88 ım yanı
sabah nar yedım 1 ltrde su içmsimdr

benimde güzel gibi işte inceleceğimi hissediyorum hadi hayırlısı

bilmiyorum ya ben daha o psikolojiye giremedim aynada bakıyorum kendime daha bi ncelme yok ya motive olamıyorum o yüzden bi 7 8 kilo vereyim aynada değişimi göreyim o zaman daha bi hırslanıcam inş:) bu arada kızlar beni de ekleyin face de :) özelden mesaj atim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…