bilmiyorum ya ben daha o psikolojiye giremedim aynada bakıyorum kendime daha bi ncelme yok ya motive olamıyorum o yüzden bi 7 8 kilo vereyim aynada değişimi göreyim o zaman daha bi hırslanıcam inş:) bu arada kızlar beni de ekleyin face de :) özelden mesaj atim size
bilmiyorum ya ben daha o psikolojiye giremedim aynada bakıyorum kendime daha bi ncelme yok ya motive olamıyorum o yüzden bi 7 8 kilo vereyim aynada değişimi göreyim o zaman daha bi hırslanıcam inş:) bu arada kızlar beni de ekleyin face de :) özelden mesaj atim size
benimde güzel gibi işte inceleceğimi hissediyorum hadi hayırlısı
at canım bekliyorum
piskolojmız mafolms bu kılolarla kndmı tam bı crkn gbı hssedıom
kuzum 10 dk da bir mesaj gönderebilirsiniz diyo seni buldum ben faceden ekledim kabul et :)
meloş sende faceden lnkı bna at bnde eklım
sana özel mesajla gönderdim canım gelmedi mi melikeye gönderirken 10 dk sonra mesaj atabilirsiniz dedi :) bu arada benm facem de resimm yok kapalıyım koymuyorum resim :) size mesajla gönderirim :)
geldıde yenı acıldı ama ekle kısmın yok sna msaj atcam fceden ekle bnı
meloş sende faceden lnkı bna at bnde eklım
kızlaarr maşşallaahh si z ne kadar güzel kızlarmışsınız böyle ya :) zayıflayın da ortalığı inletelim ya huuu :) :) mervecim sen rizede mi okuyorsun benm ablam da rizede öğretmen :)
bana ulaşması ne kadar kolay twitterıma gir ordan face linkim karşında
evet ama kuzum herkez ekler ole orta yerde brakma lnkını :):)
evet canım bn rzelıyım zatenama senı gremedk bz bı resmını kysan
Eki Görüntüle 609144 Eki Görüntüle 609145
kızlar bu fotoğraflar biraz daha gaza getirebilirmi vücudumuzda taşıdıklarımıza bakın ve ondan kilolarca taşıyoruz :S
Eki Görüntüle 609144 Eki Görüntüle 609145
kızlar bu fotoğraflar biraz daha gaza getirebilirmi vücudumuzda taşıdıklarımıza bakın ve ondan kilolarca taşıyoruz :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?