oda doğru şimdi devlete sırtını dayadın mı gerisi kolay bende girdim kpssye 76 yaptım zaten katiplik için istiyordum işte mezun olamadığımdan hala bu yılki elemelere giremiyoruminşallah canım ya ama ben batı istiyorum onun içinde çalışmam lazım atanmalarımız problem olmuyor pek. özeli pek düşünmüyorum devlete sırtımızı dayamak lazım :) özelde az para çok iş var.
oda doğru şimdi devlete sırtını dayadın mı gerisi kolay bende girdim kpssye 76 yaptım zaten katiplik için istiyordum işte mezun olamadığımdan hala bu yılki elemelere giremiyorum
meraba kızlar kolay gelsın adım merve bnde 88 kıloyum ıns gder bu kılolarımız ....
merhaba wuwum hoşgeldin inşallah canım Allah yardımcımız olsun yaşın kaç
hoşbldk canm yasım 22 olcak 2 ay snra şimdiden yaşlanma kompleksi basladi
oo bu yaşta düşünme hemen yaşlılık falan bende 23 yaşındayım ama kilo olduğundan 30 gibi duruyorum
banada tam aksı 17 18 dıolar yuz hattım yuvarlak oldgndan küçük gsterıorum sanırım
byum 1.69 kılom 88 bnımde tam 30 kılo fazlam var cnm bu acıdanda cok mtsuzum
canım şekeri, şekerli gıdaları hamur işini azalt hiç yeme demiyorum hamurişine dayanamıyorum ben annem yapınca mutlaka yiyorum az da olsa fast foodu hayatından çıkar kısa sürede değilde uzun vadede kilo vermeye çalış bende yeni yeni oturtmaya çalışıyorum bazı şeyleri biliyorum hiç kolay değil çok zor ama biz böyle mutlu değiliz ve başarmak zorundayız
ben adeta kola canavarydm on gundr ıcmedımve bı hftada 5 kılo verdım ama drdu kılo verımım hıc su ıcmeyen brden içince bkac kılo gdıo halıyle
süper canım ya devam et böyle kola zaten zehir hem de dini açıdan helal gıda değil bırakmakla en güzelini yapmışsın. bol bol su iç ben günde 4 litre içmeye çalışıyorum ama dışarı çıkınca zor oluyor su taşıma alışkanlığım da pek yok bakalım oturturuz inşallah.
4 ltre cok deılmı canım dyetsyenler en cok 2 bck dıyolar bnde hıç su içemzdm zrladm smdi 2.bck içmye alştm cnm ...
valla ben içiyorum bilmiyorum 2 saate bir su bardağı su içiyorum hemen hemen. bütün gün evde olunca bi de birazcık midem kazınsın suya dayanıyorum şimdilik herşey iyi gibi :)
hım bnm mgdem kazınınca lıht ygurt yıorum bna ıı gelıo yada soyulmamş salatalıkzaten salatalıgn yuzde 96 sı symus gersde lıf
aynen cnm ben çok acıkırsam direk ara öğün yapıyorum aslında şu ara öğün olayına da pek alışamadım gitti alışmışız 3 öğüne :) içim almıyoru ne kadar az yersem yiyeyim
ben ole saatıne gore hıc ara ogun yapmadım ama sunu okumstm metabolızmamz 3 sattea bir bse yıyınce hızlanıomus ona gre bse yıorum bazen btane kru kayısı ble olşabılıo yedıgım yada bir kahve içiorum bazen kafeınınde azı kılo vermeyı desteklıoms ama az
canım ben genelde onlıne oluyorum bu akşam misafrlerimiz geldi de ondan pek net başında değilim :) ama fırsat buldukça girip yazmaya çalışıyorum ben burdayım konusuruz her zaman cnm :) hepimiz aynı dertten muzdaribiz birbirimize destek olarak bu işi başaracağımıza inanıyorum :)
tmmm cnmmsafrler capuk gder ıns okuomsn cnm byun kaç bnım 30 kloyu nasıl vrcem off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?