şişkocanın diyet günlüğü :)

aynen ya ben de şimdiki sevgilime aşık değilim bilmiyorum naparız

ağzına sağlık ne güzel diyorsun öyle birde kendilerine bakmıyorlar bize diyorlar :)

aynen ilk aynaya bakta knus derım ona bnım sevglımde iskelet bnde ona kılo al dıorum ne cocuk gbı druo yanımda

Son düzenleme:
aynen ya ben de şimdiki sevgilime aşık değilim bilmiyorum naparız

insanın kalbı ve aklı baskasında kalmıssa hersey bos msaj atıo heycanlanmıorum elıme tuttugnda bn nıe heycanlanmıorum dıe agladm yanında oda sevmedgmı blıo ama ben mtsuzsam o mtlu olsn bna verılmeyen sansı bn ona verdm o yuzden bna msaj atmaynca hiç haktmıosn dıorum cnku bna sans verılseydı helekı asıksam msaj atmamazlık yapmazdm

oy o daha kötü ya :) benm ki gene yapılı maşallah pek farketmiyor

biz zaten farklı sehırlerde yasıoz sevglımle senede 8 kre anca blusuorzdr o zaman da ahh tanırlar yanımda gezme dıorum ama sevmedgmden byuk bı ıhtmalle

haklısın cnm ya insanın içi titremesi lazım bnde inan ki heyecanlanmıyorum onunla buluşunca gözlerine bakınca hiç bişey hissedemiyorum ya o bana baya aşık bırakmıyor ama ben ona seni sevmiyorum diyemedim hiç kalbini kırmaktan çok korkuyorum çok düzgün çok iyi bi insan biliyorum hayatını mahvedeceğimi

biz zaten farklı sehırlerde yasıoz sevglımle senede 8 kre anca blusuorzdr o zaman da ahh tanırlar yanımda gezme dıorum ama sevmedgmden byuk bı ıhtmalle

oha aynen aynı şeyleri yaşıyoruz senle yaa bu kadar olur biz de senede 4 veya 5 en fazla çok çaresizim ben bu konuda ya

ben en basından demiştım sevmıorum dıye sevdgm cocugu bıle anlattım unutrsun seversın dedı ama bnımkı sevgı dehıl bahımlılık oda bılıo tpszsın senı sevmıorum alişamıorm dıe agladgm ble vardı ama snra 2 sne cktm alşmayada calştm halen dha cabalıorum sevıoken ılgsz olanlar var msela sevgılım bn sevmezken ılgılenmeye calişiorum oda zorr

canım bişey diyim mi zor senin bu çocucğu sevmen nolur hoşuna gider ilgisi seni mutlu eder ama hep kalbinin köşesinde yara olarak kalır o. ben bu güne kadar kimseye aşık olmadım şimdiki sevgilime de hiç bir zaman ölüp bitmedim ama onu hiç üzmek istemiyorum ayrılsam da dayanamıyorum barışıyorum.

bnde ayrılsam barsıorum ama sevmek ayrı bsey

canım leslie mil mil olduğundan belli bir kiloya kadar 1 mil sonra 2 sonra 3 4 5 diye giideriz beni,mde alınacak bir intikamım var aslında

vercez cnm hırslan ve yap senin motivasyon kaynağın belli artık seni nkimsenin tutmaması lazım :) biz melikeyle haziran ayına kadar 65 olmayı hedefliyoruz sen de belirle ve başla bakan bir daha baksın :)

belkı komık olcak ama ben nisanda 58 olmayı hedeflıorum marttada kendı kılomda olmayı
ilk martta 68 olcam inş
snra nisanda 58

canım leslie mil mil olduğundan belli bir kiloya kadar 1 mil sonra 2 sonra 3 4 5 diye giideriz beni,mde alınacak bir intikamım var aslında

kaç kiloya kadar 1 mil yapalım canım ya yaptın mı sen akşam ben günde 2 kere yapmayı düşünüyorum bi kahvaltıdan önce bi de gece yatmadan nasıl olur sence?

vercez cnm hırslan ve yap senin motivasyon kaynağın belli artık seni nkimsenin tutmaması lazım :) biz melikeyle haziran ayına kadar 65 olmayı hedefliyoruz sen de belirle ve başla bakan bir daha baksın :)

belkı komık olcak ama ben nisanda 58 olmayı hedeflıorum marttada kendı kılomda olmayı
ilk martta 68 olcam inş
snra nisanda 58

inşallah hep beraber göreceğiz o günleri :)

bu arada lesslie dedıgını hiç denemedım steyı atarsan sevınırım intakam alırız hem kılo verıp amaçlar aynı bde şu ctvelı nasıl yaptn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…