verırsınn canım benımmm
kızlar zaten şöyle bişe vardr peşinzden koşarlar tamam aşik deılsnızdr belkı ama sevglınız olmussa szı sven kşi ilk sze msajlar atarlar aksatmadan
birden taakkk baglandgnızı hssettılermı orda iş btıo git dyemeyecegnze emınseler sız hep uzulursunuz bn smdıye kadar br ksıyle cktım ama baglılık ask deıl 1 kre ask oldm 5 sne platnkçeydı zaten o yuzden smdı cktgm ksıyle 2 sne olmstr ... 6 ay kadar ayrldm gezdm tzdum gne fare oldu pşimde o sanıo baglılıktan ölcem insan bynıne kysun herseyı yapar smdı barstm ama asık deılım ılk sevglım ama bn galıba bdaha asık olamıcam brnı sevmk cnımı acttı sevmedgmın yanlşlarda bana batıyor
ağzına sağlık ne güzel diyorsun öyle birde kendilerine bakmıyorlar bize diyorlar :)
aynen ilk aynaya bakta knus derım onabnım sevglımde iskelet bnde ona kılo al dıorum ne cocuk gbı druo yanımda
aynen ya ben de şimdiki sevgilime aşık değilim bilmiyorum naparız
oy o daha kötü ya :) benm ki gene yapılı maşallah pek farketmiyor
insanın kalbı ve aklı baskasında kalmıssa hersey bos msaj atıo heycanlanmıorum elıme tuttugnda bn nıe heycanlanmıorum dıe agladm yanında oda sevmedgmı blıo ama ben mtsuzsam o mtlu olsn bna verılmeyen sansı bn ona verdm o yuzden bna msaj atmaynca hiç haktmıosn dıorum cnku bna sans verılseydı helekı asıksam msaj atmamazlık yapmazdm
biz zaten farklı sehırlerde yasıoz sevglımle senede 8 kre anca blusuorzdro zaman da ahh tanırlar yanımda gezme dıorum ama sevmedgmden byuk bı ıhtmalle
haklısın cnm ya insanın içi titremesi lazım bnde inan ki heyecanlanmıyorum onunla buluşunca gözlerine bakınca hiç bişey hissedemiyorum ya o bana baya aşık bırakmıyor ama ben ona seni sevmiyorum diyemedim hiç kalbini kırmaktan çok korkuyorum çok düzgün çok iyi bi insan biliyorum hayatını mahvedeceğimi
oha aynen aynı şeyleri yaşıyoruz senle yaa bu kadar olurbiz de senede 4 veya 5 en fazla çok çaresizim ben bu konuda ya
ben en basından demiştım sevmıorum dıye sevdgm cocugu bıle anlattım unutrsun seversın dedı ama bnımkı sevgı dehıl bahımlılık oda bılıo tpszsın senı sevmıorum alişamıorm dıe agladgm ble vardı ama snra 2 sne cktm alşmayada calştm halen dha cabalıorum sevıoken ılgsz olanlar var msela sevgılım bn sevmezken ılgılenmeye calişiorum oda zorr
canım bişey diyim mi zor senin bu çocucğu sevmen nolur hoşuna gider ilgisi seni mutlu eder ama hep kalbinin köşesinde yara olarak kalır o. ben bu güne kadar kimseye aşık olmadım şimdiki sevgilime de hiç bir zaman ölüp bitmedim ama onu hiç üzmek istemiyorum ayrılsam da dayanamıyorum barışıyorum.
benım kılo verıp ıntıkam almam lazım
vercez cnm hırslan ve yap senin motivasyon kaynağın belli artık seni nkimsenin tutmaması lazım :) biz melikeyle haziran ayına kadar 65 olmayı hedefliyoruz sen de belirle ve başla bakan bir daha baksın :)
canım leslie mil mil olduğundan belli bir kiloya kadar 1 mil sonra 2 sonra 3 4 5 diye giideriz beni,mde alınacak bir intikamım var aslında
vercez cnm hırslan ve yap senin motivasyon kaynağın belli artık seni nkimsenin tutmaması lazım :) biz melikeyle haziran ayına kadar 65 olmayı hedefliyoruz sen de belirle ve başla bakan bir daha baksın :)
belkı komık olcak ama ben nisanda 58 olmayı hedeflıorummarttada kendı kılomda olmayı
ilk martta 68 olcam inş
snra nisanda 58
canım leslie mil mil olduğundan belli bir kiloya kadar 1 mil sonra 2 sonra 3 4 5 diye giideriz beni,mde alınacak bir intikamım var aslında
belkı komık olcak ama ben nisanda 58 olmayı hedeflıorummarttada kendı kılomda olmayı
ilk martta 68 olcam inş
snra nisanda 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?