şişkocanın diyet günlüğü :)

ben bı kahve iccem canım hem keser aclıgnı bnmde braz mdem kazınıo ama yapck bse yok bnde yemegmı 6 da yedım inş vercez kıloları bnımde ılk hedefım 85 olsun 3 kılom var demek oluo buda kndıme 1 hafta tanıorum 1 haftada 3 kılo gtmelı

hım iyi canım ya aman uzatmadan bi an önce kayıpsıs üniye girmeye bak benim 3 yılım yalan oldu böyle

cnım kpss 2 yılda 1 oluo dıe dydum bu sne olmıcak yanı bnde hıc calşmadn grdm kpss okuldn 2 dersım vardı ıkı yıllık okulum calşmadm ıçn iki yıllık ama olsun bankaçlik okuodm smdı derslerımı verdım sneye 3 snftan iktsat dye dvam etmeyı dsunuorum

şimdi sen kahve deyince canım kahve çekti :)

sen en iyisini yapıyorsun hazır diyetteyken bende bıraksammı diye düşünüyorum zaten artık zamanla :)

bırak canm ya bende içmiştim bi dönem arkadaş çevresinden dolayı artık o kadar kötü kokmaya başladım ki içe içe kendimden tiksindim ve bıraktım sağlıklı yaşam için hem kilolar gitmeli hem de zararlı alışkanlıklar :)

aynen canım en kısa zamanda bende bırakırım inşallah :)

bencede kızlar ben hıc içmedım mrakta etmıorum hem sen o yaratık olmadnda yasarsn ben kolayı braktysam snde o illetı barakırsın

bence sunu düşünelım en fazla 4 ayda degişim
yenı kıyafetler ve yenı bır benlık ruhumuz bıle ıyıce genclesır
bazen bze bole aaa kılolu dye bakan o gözlerı yerınden ckaralım bu sferde ahh ne gzel desınler
eger kılolarımz olmazsa insanların tutumu farklı olurdu smdıyse bız degsıp onların kşiliklerını yargılayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…