okulun mu uzadı canm
yok canım allaha şükür hiç uzamadı ben bu yıl girdim kpss ye ama mezun olamadığımdan işte seneye olana gireceğim inşallah :)
ne olduki canım ünidemi uzadı senin?hım iyi canım ya aman uzatmadan bi an önce kayıpsıs üniye girmeye bak benim 3 yılım yalan oldu böyle
okuyorum canım 3. sınıf üni öğrencisiyim boyun 1,65 kilom 91,8 65 kilo hedefim yolumuz uzun ama en başta küçük hedeflerim var önce 90 a sonra 85 sonra 80 böyle 65 e kadar devam edicem inşallah :) başlangıç kilom 94,5 ti 90 a az kaldı ondan sonraki hedef 85 :) vereceğiz kiloları inşalla canm ya sabredicez acı çekicez son akşam yemeğini 5 buçukta yedim şuan midem kaznıyor misafirlere kabak tatlıları börekler yapıldı ama ben bir lokma daha ağzıma atmadımbaşarmak için biraz acı çekmemiz gerekiyor malesef
hım iyi canım ya aman uzatmadan bi an önce kayıpsıs üniye girmeye bak benim 3 yılım yalan oldu böyle
ben bı kahve iccem canım hem keser aclıgnı bnmde braz mdem kazınıo ama yapck bse yok bnde yemegmı 6 da yedıminş vercez kıloları bnımde ılk hedefım 85 olsun 3 kılom var demek oluo buda kndıme 1 hafta tanıorum 1 haftada 3 kılo gtmelı
şimdi sen kahve deyince canım kahve çekti :)
iç canım ne olcak hem az mktarda alınan kafeın metabolızmayı hızlandrırms ve zayflamayada yardmcı olrmus ama azi
aslında gün içerisinde fazlasıyla nikotinde kafeinde alıyorum
ne olduki canım ünidemi uzadı senin?
walahı ben almıorumnıkotın alma ama yınede cnım cok gencsın
yok canım uzamadı benim ama bölümü bıraktım bi senede kazanamamıştım baya rötarlı oldu yani :)
sen en iyisini yapıyorsun hazır diyetteyken bende bıraksammı diye düşünüyorum zaten artık zamanla :)
sen en iyisini yapıyorsun hazır diyetteyken bende bıraksammı diye düşünüyorum zaten artık zamanla :)
bırak canm ya bende içmiştim bi dönem arkadaş çevresinden dolayı artık o kadar kötü kokmaya başladım ki içe içe kendimden tiksindim ve bıraktım sağlıklı yaşam için hem kilolar gitmeli hem de zararlı alışkanlıklar :)
bırak canm ya bende içmiştim bi dönem arkadaş çevresinden dolayı artık o kadar kötü kokmaya başladım ki içe içe kendimden tiksindim ve bıraktım sağlıklı yaşam için hem kilolar gitmeli hem de zararlı alışkanlıklar :)
biraz şanssızlık sanki ama olsun şuan mutluysan önemli olan o :)
bencede kızlar ben hıc içmedımmrakta etmıorum hem sen o yaratık olmadnda yasarsn ben kolayı braktysam snde o illetı barakırsın
ha kola ha o zaten en çok zaararlı 2 şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?