bence sunu düşünelım en fazla 4 ayda degişim
yenı kıyafetler ve yenı bır benlık ruhumuz bıle ıyıce genclesır
bazen bze bole aaa kılolu dye bakan o gözlerı yerınden ckaralım bu sferde ahh ne gzel desınler
eger kılolarımz olmazsa insanların tutumu farklı olurdu smdıyse bız degsıp onların kşiliklerını yargılayalım
öyle canım ya çok şükür mutluyum :)
aynen canım artık herkes gerçek bizi tanımalı :)
bence sunu düşünelım en fazla 4 ayda degişim
yenı kıyafetler ve yenı bır benlık ruhumuz bıle ıyıce genclesır
bazen bze bole aaa kılolu dye bakan o gözlerı yerınden ckaralım bu sferde ahh ne gzel desınler
eger kılolarımz olmazsa insanların tutumu farklı olurdu smdıyse bız degsıp onların kşiliklerını yargılayalım
mutluluk herseyın başidr canm mtluysan kılo bıle karsnda dramazbn mtsuzum o yuzden kılolarm bnde takılı kaldı
inşallah canım yaaaa hayali bile güzel kızlar biz bu işi başarıcaz ben çok inanıyorum buna bize lazım olan şey MOTİVASYONNNNNNNNNşahsen ben çok gaza gelen bi insanım arada beni gazlayın böyle
inşallah canım yaaaa hayali bile güzel kızlar biz bu işi başarıcaz ben çok inanıyorum buna bize lazım olan şey MOTİVASYONNNNNNNNNşahsen ben çok gaza gelen bi insanım arada beni gazlayın böyle
aynen bende çok mtusuzm hayatım zindan sevgilim de kilo ver diyip duruyo zaten ağzının ortasına iki çakasım geliyor
aynen canım yarın benim tartı günüm inşallah vermişimdir :)
aynen canım yarın benim tartı günüm inşallah vermişimdir :)
bu sevgililer ne böyle ya sürekli görüyorum hep sevgilim şöyle diyor böyle diyor diye benimde eski sevgilim öyleydi ama şükür bitti onunla sonra 8 ay süren bir ilişkim vardı 3 hafta önce bitti o hiçbir şey demiyordu dese dayanamazdım pek heralde :)
bu sevgililer ne böyle ya sürekli görüyorum hep sevgilim şöyle diyor böyle diyor diye benimde eski sevgilim öyleydi ama şükür bitti onunla sonra 8 ay süren bir ilişkim vardı 3 hafta önce bitti o hiçbir şey demiyordu dese dayanamazdım pek heralde :)
ben haftaya persembe tartlcam bgunden baslıorum
bgunkı kılom 88
senın kılon kaç melıkecım
işte erkeklere göre taş olcaksın kilon varsa yandın. beni beğenmiyorsan ayrılalım ben sana o kadar da ölmüyorum diyorum o zaman hemen ben seni böyle de begeniyorum sağlığın için diyorum cart curt kıvırmalar aha ah kadın olmak çok zor bee
bnım sevgılım 250 kılo olsanda severım dıo da buda hsuma gtmıo
zaten ole bse desın sen zayflayınca bnı yanında grebılecek tpe sahpmsın derım
inşallah canım vermişsindir kesin kaçamak yapmadıysan :) ben bugün biraz abarttım sanki gözleme konusun kendimi cezalandırıyorum aç kalarak
ağzına sağlık ne güzel diyorsun öyle birde kendilerine bakmıyorlar bize diyorlar :)
spor yap ama aç kalma canım bak mide öz suyu asitli olduğu için miden boşken kendi kendini çalkalıyor(başka kullancak kelime gelmedi aklıma ) yani o asit midene zarar veriyor o yüzden ara öğünler yapılır hatta
verırsınn canım benımmm94.8 di en son canım
kızzzzzzzzzzz iyi ki hatırlattın ha unutuyordum az daha ben leslie yapcam hadi sizde yapın yakalım yağları 1 mil le başlıyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?