şişkocanın diyet günlüğü :)

aynen canım artık herkes gerçek bizi tanımalı :)

inşallah canım yaaaa hayali bile güzel kızlar biz bu işi başarıcaz ben çok inanıyorum buna bize lazım olan şey MOTİVASYONNNNNNNNN şahsen ben çok gaza gelen bi insanım arada beni gazlayın böyle

inşallah canım yaaaa hayali bile güzel kızlar biz bu işi başarıcaz ben çok inanıyorum buna bize lazım olan şey MOTİVASYONNNNNNNNN şahsen ben çok gaza gelen bi insanım arada beni gazlayın böyle

aynen canım yarın benim tartı günüm inşallah vermişimdir :)

ben gazlarım seni fstıgım motvasynumuz olmalı en guzel bız olcaz ince olup zevksız olanlardan daha tarzlı dha alımlı olcaz en azndan sıskoyuz dye gzel gyınemıorz ya onlar

aynen bende çok mtusuzm hayatım zindan sevgilim de kilo ver diyip duruyo zaten ağzının ortasına iki çakasım geliyor

bu sevgililer ne böyle ya sürekli görüyorum hep sevgilim şöyle diyor böyle diyor diye benimde eski sevgilim öyleydi ama şükür bitti onunla sonra 8 ay süren bir ilişkim vardı 3 hafta önce bitti o hiçbir şey demiyordu dese dayanamazdım pek heralde :)

bnım sevgılım 250 kılo olsanda severım dıo da buda hsuma gtmıo
zaten ole bse desın sen zayflayınca bnı yanında grebılecek tpe sahpmsın derım

işte erkeklere göre taş olcaksın kilon varsa yandın. beni beğenmiyorsan ayrılalım ben sana o kadar da ölmüyorum diyorum o zaman hemen ben seni böyle de begeniyorum sağlığın için diyorum cart curt kıvırmalar aha ah kadın olmak çok zor bee

ağzına sağlık ne güzel diyorsun öyle birde kendilerine bakmıyorlar bize diyorlar :)

inşallah canım vermişsindir kesin kaçamak yapmadıysan :) ben bugün biraz abarttım sanki gözleme konusun kendimi cezalandırıyorum aç kalarak

spor yap ama aç kalma canım bak mide öz suyu asitli olduğu için miden boşken kendi kendini çalkalıyor(başka kullancak kelime gelmedi aklıma ) yani o asit midene zarar veriyor o yüzden ara öğünler yapılır hatta

kızzzzzzzzzzz iyi ki hatırlattın ha unutuyordum az daha ben leslie yapcam hadi sizde yapın yakalım yağları 1 mil le başlıyorum ben :)

94.8 di en son canım
verırsınn canım benımmm

kızlar zaten şöyle bişe vardr peşinzden koşarlar tamam aşik deılsnızdr belkı ama sevglınız olmussa szı sven kşi ilk sze msajlar atarlar aksatmadan
birden taakkk baglandgnızı hssettılermı orda iş btıo git dyemeyecegnze emınseler sız hep uzulursunuz bn smdıye kadar br ksıyle cktım ama baglılık ask deıl 1 kre ask oldm 5 sne platnkçeydı zaten o yuzden smdı cktgm ksıyle 2 sne olmstr ... 6 ay kadar ayrldm gezdm tzdum gne fare oldu pşimde o sanıo baglılıktan ölcem insan bynıne kysun herseyı yapar smdı barstm ama asık deılım ılk sevglım ama bn galıba bdaha asık olamıcam brnı sevmk cnımı acttı sevmedgmın yanlşlarda bana batıyor

Son düzenleme:
kızzzzzzzzzzz iyi ki hatırlattın ha unutuyordum az daha ben leslie yapcam hadi sizde yapın yakalım yağları 1 mil le başlıyorum ben :)

ben bu kıloda spor yapmıorum en azından tam 80 e dsunce baslıcam eger vcudnuz tempoya alşrsa veremez hep dha fazla yapmak zrnda kalırsnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…