şişkocanın diyet günlüğü :)

hattında falan deılım üzerıme gycek elbse rahatlıkla alım yter catlak varmı snde bnde byaga var
var canım ya hemde nasıl ama benmkiler pek belli olmuyor beyaz tenli olduğumdan heralde bir de hamilelerin kullandığı çatlak kremleri var onlar geçiriyormus diye duydum zayıflayınca ondan kullanayım diye düşünüyorum şu an kilo vermeye odaklandım çatlakları gözüm görmüyor hiç :)

oy oyyy takımımız genişliyor mu nee rekabet artacak yağlar daha çabuk gidecekk :))

valla brbrmzn dyet koçlgnu yaparz obur onlıne olan dyet krumndan ne eksıgmız var ... hem paramzda cebmzde kalır burda genelı evlı bı szıbuldm bkar vallaha bde yasananlarda hrslarda ortak nıe bzde basaramayalımkı

aynen canım hedeflerde aynı sayılır

aynen belımde falan var bde gosumde ve ayaklarmın bzı yerlerınde ... ama gosumdekıkılodan deıl gec glışimdn sanrsam cnku 75 dha ne kadar kck olckkı

canım benim birtek göbek var kalçam yok bacaklarımda kiloma göre işte ama göbek çok falan göğüsler falanda toparlanır biraz birde kollllaaaarrr:18:

kesinlikle bulduk işte birbirimizii yoldaşlarım beniimmmmm :) herşey çok güzel olcak kızlar ben buna eminimm :)

bende dydum bnde byaz tenlıyım bı ortak nkta dha ama yara gbı kırmızı cgu bnımkılerın :::::

canm benm çoğu çatlaklarım lergenliğe girerken oldu izleri geçti ya beyaz yan öyle çok belli değil zamanla geçiyormu acaba

canım geçmiyorlar sanırım o beyazlar artık oturmuş çatlaklık gibi bir şey oluyor öyle yazılar okuudum forumda çok var bende de :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…