Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Saraçoğlunu açsana canım ben soğan suyunu yapmıştım bi ara iltihapta söküyor saraçoğlunun yumurta rezervi için konuşmaları var çok güzel anlatmış
Baktım canımda oda soğan kürü ve incirle havucu öneriyo bide testere dişli aslan pençesi öneriyo bende buraya bi yazıyım dedim

Benim amh 0.75 ama ilk tedavim tek embriyo 3. Gün negatif oldu. 2. Tedavim iptal oldu Antalya’da bu 3. Ve tek embriyo var ama tabi gelişir mi bilmiyorum tek duam içimi ferah tutuyorum dediğin gibi inşallah altın yumurtam olur. Ama 3.gün yani pazartesi saat 12 arayın dedi gelişimi için hadi bugün transfer edicez deseler nasıl olacak ben Antalya da olucam direk gel mi diyorlar öncesi gün fln aramazlar mı? Bir de bilen varsa tedavi iptal olursa ne oluyor?
Canım benim amh 0.32 çıktı fakat o zaman doğum kontrol hapı kullanıyodum yani bu tahlili tekrarlıycam çünkü bu durumu semra hanıma sormayı unuttum yaşımda 28 senin yaş kaç ve doğum kontrol hapı kullanıyomuydun?

ne güzel inşallah artar sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik yaşarsın bebeğini sağlıkla kucağına alırsın darısı tüm bekleyenlere isteyenlere
inşallah bizde bu tür paylaşımlar yaparız :KK66:
Ins cnm hepimizin guzel hbrlerini okuruz burada saglikla kucagimza alablrz umarim meleklerimizi

Baktım canımda oda soğan kürü ve incirle havucu öneriyo bide testere dişli aslan pençesi öneriyo bende buraya bi yazıyım dedim
Evet inciri şu şekilde de yapabilirsin 7 8 tane kuru incir soğuk suda yıka sonra ikiye böl yarım lt suda kaynat 21 gün hergün taze yapıp iç .. bu kür bittikten sonra aslan pençesine geçiyorsun canım ben inanıyorum Allahın verdiği nimet işe yarar inşallah:dua:

Canım böyle bi işlem nasıl oluyo ay ilk defa duyuyorum ne güzel bişey olur kamerayla izlemek :))
Canım bende burda duydum tıbbi terimini unuttum şuan ama durumu kötü olan gelişimi güç görünen embriyolara uygulanıyormuş herkese yapılmıyormuş .. yani embriyoları hergün kontrol ediyorlar ya gerekli görülen embriyoları yerinden oynatmadan kamerayla izliyorlarmış 20 dkka da bir bilgi alıyorlarmış .. 18 tane kapasite var dedi .. hrkese uygulanmıyormuş ..

esteofem kullanan arkadaşlar açmı içiliyor tokmu bir şey söylemediler ben tok içiyorum. estrofem yerine londradan aldığım bir ilaç propektüsünden bir şey anlamadım.

Aa nasıl yani tedaviye ilk başladığında transfer ücreti ödemiyormusun? Peki çıkarttıkları fiyatlar neye dahil? Ben dün ilk görüşmeye gittim fakat fiyatlar hakkında bilgi almadan çıktım :)
İlk başladığında tabiki ödüyorsun cnm paket fiyat bu fiyatın içine e2 testleri opu ve transfer dahil kızların dediği şu opu oldu transfer olacak ama bi işlem uygulanması lazım o zaman embriyoşar donduruluyoo pgt falan olacaksa ozaman da pgt ücreti ödüyorsun sağlıklı gelirse transfer ücreti ödemiyorsun diyelimki Allah vermesin tutmadı o zaman donmuş transfer olacaksan onda ücret alıyorlar cnm

Daha çok erken cnmm üzme kendini hemen ve idrar testi sabah ilk idrarla olması lazım ayeıca yanıltıcıda olabilir cnm korkma sakın

Cnm simdi kan testi sonucum cikti 1.23 bu deger artmaz artik sanmam az cok bugun cikardi malesef negatif hayirlisi bu demekki ngs den saglam gelen 4aa embriyoydu

Cnm simdi kan testi sonucum cikti 1.23 bu deger artmaz artik sanmam az cok bugun cikardi malesef negatif hayirlisi bu demekki ngs den saglam gelen 4aa embriyoydu
Cnm bugün daha 6. Gün bence hemen ümitsiz olma ilaçlarını bırakma hemen embriyo daha yeni yerleşmeye başladı daha kana geçmedi bile ktfn yıpratma kendini embriyon çokta sağlıklı ve kaliteliymiş ayrıca 3. Gün daha şans ver ona

Canım bende burda duydum tıbbi terimini unuttum şuan ama durumu kötü olan gelişimi güç görünen embriyolara uygulanıyormuş herkese yapılmıyormuş .. yani embriyoları hergün kontrol ediyorlar ya gerekli görülen embriyoları yerinden oynatmadan kamerayla izliyorlarmış 20 dkka da bir bilgi alıyorlarmış .. 18 tane kapasite var dedi .. hrkese uygulanmıyormuş ..
Hmm anladım canım tamam teşekkür ederim

Back
X