- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
58 tlMemoril de gebelik test ücreti nedir Acaba bilen varmi. İlki ücretsiz ama 2. İçin ne kadar aliyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
58 tlMemoril de gebelik test ücreti nedir Acaba bilen varmi. İlki ücretsiz ama 2. İçin ne kadar aliyorlar
8 ve üzeri olması iyiymiş canım saraoğlu söylüyor nar suyunu bende forumlarda okumuştum dimesin meyve suyunu paylaşmışlardı ben adetten 2hafta önce içmeye başlamıştım saraçoğlu sabah yarım akşam yarım bardak için diyor adet olduktan 6gün sonra da içmeyi bırakmıştım rahim kasılması yapıyormuş transfere yakın içmeyin bence öyle işte cnmRahim kalınlığı için özel birşey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum canım normali ne kaç olması gerekşyor acaba?
Anladım cnm kromozom bozukluğu ne kadar yaygın dimi inşallah bidahaki denemende bebeğini sağlıkla kucağına alırsınYk cnm herşeyme dikkat ettm ztn sağlkla gelişyodu herşey normaldi bi anda oldu kromzom bozklğndan dediler karambole tabi düşünce bu bşy araştrlmadı
Hatırlatman iyi oldu canım evet nar bu konuda ise yariyor olabilir ama progesteron baslayana kadar yada catlatma ignesine kadar icmeli sonrasi icin rahim kasilmasina neden olabilir diye duymuştum brn kizimda her gun bir nar yemiştim suyundan ziyade bundada artik mevsimi geciyor dimes %100 lerden alalim tesekkurler canim
Rica ederim cnm bir cm de bir cm dir yeterki katkısı olsun zaten söylediğim premium nar suyunun bir sürü faydası var bağışıklığı da güçlendiriyor içinde bir sürü vitamin var bende adet olmadan 2hafta önce içmeye başladım bazen yarım bardak bazen bir bardak içtim adetten 6gün sonra içmeyi bırakmıştım saraçoğlu yarif ediyor videosunu da izle istersen
Memoril de gebelik test ücreti nedir Acaba bilen varmi. İlki ücretsiz ama 2. İçin ne kadar aliyorlar
Kan tahlili bermeden olumsu düşünme cnm idrar testi yanıltıcı olabilir moralini bozup stres yapma inşallah pozitif olurTransferin 7.günü çıkan silik çizgi 8.gün kayboldu. Sanırım benimki de kimyasal gebelik![]()
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah süpriz olur paylaşırım sizinle.evet bu yolda iyiyi de kötüyü de paylaşıyoruz bizi birbirimizden başka kimse anlamazÇıkar canım bugun yaparsan insalllah yaniliyorsundur ve pozitif alirsin ama negatifsede paylas bence etkilenen olabilir ama biz burda iyiyide kotuyude paylasmak icin yazıyoruz Rabbim yuzunu guldursub
Ben Gaziantepten gelmiştim canım. Transfere kadar gidemem artık.8 embriyo var 4ü iyi 4ü orta kalite. Pgt yapılmamıştı ama isteyeceğim bu seferCanım muayene ediyorlar durumuna göre uygun zamanı söylerler.kişiye göre değişebilir ama benim için Semra hoca ilk transferimin negatif sonucunu aldıktan sonra ilk adetinle transferini yapabiliriz demişti fakat benim hesapta olmayan bazı problemlerden dolayı bu zamana nasip oldu.senin dönmüş embriyon kaç tane canım
Hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda kavuşuruz yavrumuza ben bi kan testi vericem bugün şu belirti aramak yordu beni en iyisi erkenden yüzleşmekBen Gaziantepten gelmiştim canım. Transfere kadar gidemem artık.8 embriyo var 4ü iyi 4ü orta kalite. Pgt yapılmamıştı ama isteyeceğim bu sefer
Canım sen kan verdin mi? Bende pgt yapılmasını istiyorum bu sefer bakalım yarın kan vericem sonuca göre gönül hocayla konusucaz seninde hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bir gün emeklerimizin karşılığını alırizBen Gaziantepten gelmiştim canım. Transfere kadar gidemem artık.8 embriyo var 4ü iyi 4ü orta kalite. Pgt yapılmamıştı ama isteyeceğim bu sefer
Adet sancısı da belirti olarak genelde söylüyorlar bence kan testi yap arkadaşım umarım mutlu haberler verirsineh ben de yazayım madem. normalde yarına kadar test yapmıycam demiştim ama meraka yenildim valla. bugün idrar testi yaptım. normalde yarın yapmam lazımdı. maalesef negatif çıktı. bende hiç kanama ya da lekelenme filan olmadı. dün regl olacakmışım gibi sıkıntı çekiyordum. jeli kullanmaya devam ettim. ama bugün nefatif. duygular karışık tabiki. yarın yine de kan tahlili yaptıracağım.
Canım sen kan verdin mi? Bende pgt yapılmasını istiyorum bu sefer bakalım yarın kan vericem sonuca göre gönül hocayla konusucaz seninde hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bir gün emeklerimizin karşılığını alıriz
Kaçıncı gününüz dü kanda inşallah çıkareh ben de yazayım madem. normalde yarına kadar test yapmıycam demiştim ama meraka yenildim valla. bugün idrar testi yaptım. normalde yarın yapmam lazımdı. maalesef negatif çıktı. bende hiç kanama ya da lekelenme filan olmadı. dün regl olacakmışım gibi sıkıntı çekiyordum. jeli kullanmaya devam ettim. ama bugün nefatif. duygular karışık tabiki. yarın yine de kan tahlili yaptıracağım.
Hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda kavuşuruz yavrumuza ben bi kan testi vericem bugün şu belirti aramak yordu beni en iyisi erkenden yüzleşmek
Tamam yazıcam kesin bugün olamasa yarın inşallah yapıcamYaz buraya mutlaka. Hadi hayırlısı
tabi yarın sabahtan memoriala gideceğim yine de kan testi için ama ben de pek umutlu değilim doğrusu...Adet sancısı da belirti olarak genelde söylüyorlar bence kan testi yap arkadaşım umarım mutlu haberler verirsin
Hayırlısı olsun inşallah .merak ediyorum hiç belirti olmadan pozitif gören arkadaşlarımız var mı varsa yazabilirmisiniztabi yarın sabahtan memoriala gideceğim yine de kan testi için ama ben de pek umutlu değilim doğrusu...
Canım benim hiç bir belirtim yoktu göğüs ağrısı dışında hatta o da ilk günler oldu kayboldu. Ne kasık batması ne bir ağrı ne mide bulantısı hiç bir şey hissetmedim çok umutsuz şekilde idrar testi yaptım ama pozitif çıktı :)Hayırlısı olsun inşallah .merak ediyorum hiç belirti olmadan pozitif gören arkadaşlarımız var mı varsa yazabilirmisiniz
Test yaptınmı canımHayırlısı olsun inşallah .merak ediyorum hiç belirti olmadan pozitif gören arkadaşlarımız var mı varsa yazabilirmisiniz