inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.
Canım bekleme sürerim iyi çok şükür .eşimin izni bitiyor pazartesi ,o yüzden o gün izin almada sıkıntı yaşamamak için yarın kadın doğum hastanesi acilde yaparlarsa bhcg baktıralım diyoruz..daha 10. gün oluyor ama herhalde 3-5 de olsa varsa çıkar zaten diyorum..yoksa da allah büyük.bundada vardır bir hayır diyip bu sayfayı kapatabiliriz.(benim gönlüm 7.denemeden yana ama eşim asla diyor buna bile zor ikna olmuştu).:26::26::26::26::26:
inşallah hayırlı haberler verebiliriz :18::18::18::18::18:negatifte olsa
tatlım benim durumumdaki olan herkeze dua ediyorum.Allah büyük. yarın belli olacak.bugun 9. gün evde önceden kalma test varmış benimde haberim yok.eşim idrar testi için ısrar etti bende yaptım ama herzaman ki gibi negatif çıktı.. beklediğim bir durumdu. 6/1 de olsa umudum devam ediyor.
bazen diyorum ki bu iş bu sefer olacak sonrada bir umutsuzluk yaşıyorum
yok ya ben değerimin yükseldiğini hiç göremeyecem diyip üzülüyorum
tedavim yaklaştıkça korkum yükseldi iyice benim
ediyorum canım inşallah olur tatlım sizde sorun neydi acaba birde dr un kimdi
Nasılsın canım ? Çok az kaldı senin de güzel haberine
Saol canım iyiyimm. Bakalım artık hayırlısı dıyorum. Ewt 4 gun kaldıı. 😔😔 beklemek çok kötu yaa. Ertesı gun bellı olmalı aslında😊
Aynı duyguları hep yaşadık canım. Çok normal. Ben arkadaşlarıma diyordum ki teste gitmeyeceğim. Bekleyeyim. Regl olmazsam hamileyimdir. Düşün yani halimi. O test gününü düşünmek bile beni çok geriyordu. Ama yine de umudumu hiç yitirmedim. Olacak dedim. Pozitif düşündüm. Oldu.Senin de olacak inşallah. Dua edeceğiz beraber...
iki gündür feci ağlama krizine girdim kendimi engelleyemiyorum
sebepsiz boğazım düğümleniyo
tedavi öncesi hazırlıksız yakalandım sinirlerim yıprandı ama şimdi daha iyiyim:111:
kendimden korkuyorum salak gibi fsh etkilenecek diye
Etkilenmez merak etme. Ama tedavi oncesi moralini yukseltirsen iyi olur. Komedi filmleri izle arkadaslarinla gorus fazla yalniz kalmamaya calis. Ise yarayacaktir. Tedavi ayin kacinda kismetse ?
Bizde sorun eşımdeydı spermler hareketsız ama embriyolar en ıyı kalıte olmasına rağmen tutunamıyorlar. Bu durumda da sorunu rahimde görüyorlar ama hısteroakopide oldum bi sorun gorunmuyor. Ama tutunamıyorr 😔😔 doktorum şu an nur hanım. Ama her gıttığımde semra hanım da goruyor benı ben özellikle belırtıyorum
inşallah bu sefer tutunur canım
Slm berceste kac yasindasin ozel degilse bide sorun neydi sizde?
Faydasi olmuyor bunlari soylemenin hepimiz stres yapiyoruz malesef ama yinede tedaviden once kendini strese sokma. hersey olacagina variyor zaten uzulmek aglamak sadece bize kar kaliyor hem fiziken hem ruhen yipraniyoruz. en iyisi bu sureclerden gecerken herseyi oluruna birakip zor olsada baska seylere konstrantre olmak dusunmemeye calismak biras da olsa stresden uzak durmani tavsiye ederim. insallah bende zamani gelince uygulayabilirim bunlari:)
Tedavinde basarilar Allah insallah bu sefer gonlune gore versin
Test yaptin mi canim ???? Heyecanla bekliyorum sonucunu
6. denemede negatifle sonuçlandı.Değişen tek şey 0.100 den 0.227 ye yükselmek oldu.. O kadar vahim ki durumum tepki bile vermiyorum.ağlamamak bile bana garip geliyor,bu sonuca ağlanır ama sen tepkisizsin diyorum kendi kendime..Umutlarım çoktan kırılmıştı da ,ben son demelerimi yaşıyordum.belkide ondandır...
Artık yoruldum hemde çok, evliğim de geçen 11 yıl süre zarfında , tedavi için para biriktirip bu uğurda harcamakla geçti. Başkaları gibi ne tatil yapabildik,nede zevkimize göre yaşayabildik.Ne yaşadıklarımızı olduğu gibi kabul ettik,neden pes edip önümüze bakabildik.Arada yaşadık hep.
Çocuk yuvalari , kendilerini evlat edinecek, aile bekleyen günahsız çocuklarla dolu neden hem onlara hem de kendime bir iyilik yapmayayım diye düşünüyorum o nedenle de galiba bu sayfayı burada kapatıyorum.Tekrar deneme yapacak ne heves var nede umut..Bende pess edenlerden oldum..Hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok.
6. denemede negatifle sonuçlandı.Değişen tek şey 0.100 den 0.227 ye yükselmek oldu.. O kadar vahim ki durumum tepki bile vermiyorum.ağlamamak bile bana garip geliyor,bu sonuca ağlanır ama sen tepkisizsin diyorum kendi kendime..Umutlarım çoktan kırılmıştı da ,ben son demelerimi yaşıyordum.belkide ondandır...
Artık yoruldum hemde çok, evliğim de geçen 11 yıl süre zarfında , tedavi için para biriktirip bu uğurda harcamakla geçti. Başkaları gibi ne tatil yapabildik,nede zevkimize göre yaşayabildik.Ne yaşadıklarımızı olduğu gibi kabul ettik,neden pes edip önümüze bakabildik.Arada yaşadık hep.
Çocuk yuvalari , kendilerini evlat edinecek, aile bekleyen günahsız çocuklarla dolu neden hem onlara hem de kendime bir iyilik yapmayayım diye düşünüyorum o nedenle de galiba bu sayfayı burada kapatıyorum.Tekrar deneme yapacak ne heves var nede umut..Bende pess edenlerden oldum..Hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok.
kızlar sumeyye test yapmış malesef negatif çıkmış rabbim donmus bebişlerinde yüzünü güldürsün inş.....netim yok diye yazmış merakta kalmayın diye bilgi vermek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?