Hayirlisucanım ben yazamadım dün olumsuz gözüküyo değerim çok düşük çıktı
ben de orada yaptim ilkiniTAMAM CANIM ÇOK SAĞOL HEPSİNİ GÖTÜREYİM GİDERKEN BAKSIN EKSİK VARSA SÖYLESİN YAPTIRIRIM DİMİ
BENDE DAHA ÖNCE MEDİKAL PARK BAHÇELİEVLER HİÇ MEMNUN KALMADIM BURASINI MEMORİALİ BİR ARKADASIM YAPTIRDI İLKİ NEGATİFTİ İKİNCİSİ TUTTU DONDURULMUŞLARDAN O SÖYLEDİ HANDE HANIMI SEMRA HANIMIN GÜVENDİĞİ DOKTORLARIN BAŞINDAYMIŞ ÖYLE DEDİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH
Aa süpermiş belli zaten cv si baştan aşağı mükemmel. ben de kendisinden ön görüşme talep edicem bakalım nereyi seçicez. Ama izin olayı sıkıntı. Eğer aytuğ bey iş çıkışı bakarım diyosa direkt ona giderim işten izin almak imkansız gibi bişey şu anTAMAM CANIM ÇOK SAĞOL HEPSİNİ GÖTÜREYİM GİDERKEN BAKSIN EKSİK VARSA SÖYLESİN YAPTIRIRIM DİMİ
BENDE DAHA ÖNCE MEDİKAL PARK BAHÇELİEVLER HİÇ MEMNUN KALMADIM BURASINI MEMORİALİ BİR ARKADASIM YAPTIRDI İLKİ NEGATİFTİ İKİNCİSİ TUTTU DONDURULMUŞLARDAN O SÖYLEDİ HANDE HANIMI SEMRA HANIMIN GÜVENDİĞİ DOKTORLARIN BAŞINDAYMIŞ ÖYLE DEDİ BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH
Hayirlisu
ben de orada yaptim ilkini
Aynen cnm ayni yerde yapmisiz zaten ben de medikalparkta yapmıştım ikinci memorialde oldu 4 tane embriyom var dondurulmus ve kesinlikle daha cok memnun kaldım her yöndenNELO22 VALLAHİ SALK DİYECEKSİN BANA İNAN ANLAMADIM. BU KARŞINA ALIP KONUŞAN YER TRANSFER ÖNCESİ MEMORİAL. DAHA ÖNCEKİ YER KÖTÜYDÜ DEDİN DOĞRU ANLADIM DİMİ
KONU TÜP BEBEK OLUNCA İNSAN ANLADIĞINDANDA EMİN OLAMIYOR.
öyle canım hayırlısı artıkHayirlisi olsun ben de geçen hafta aynisini yaşadım ama olsun umut biterse hayat bitermis umudunu kaybetme asla
inşallah canım , hayırlısıHmm hayırlısı canım 5 den küçük mü çıktı kii:/ neyse bidahakine inşallah. İçimden bi ses birlikte hamile kalıcaz diyor. Moralini yüksek tut canım en başından hersey yolunda bile gitse negatife hazırlıklıydık ama insan yinede üzülüyor tabiki. Allah sana nurtopu gibi bir evlat nasip etsin inşallah
Valla canım benim adetim biraz düzensiz , Haziran in kaci olacağı hiç belli olmazAaa gercektenmi ne zamana denk geliyor cnm. Benim haziranin basina denk gelir sanirim. Senin neden dondurulmustu.
Ensuuuuuu test günün ne zaman ?.. 3 'dur soruyorumsağol canım bende heyecanla bekliyorum.. seninde az kalmış transferine..
ben çok heyecanlıyım, çok mutluyum, ilkkez hiçbirşeyi takmıyorum bu tedavimde.. rahat bi kafayla bekleme süreci geçirdim.. inşallah sonuda iyi olur cnm..
Haziran da başlayacaklar sayısı epey var görünüyor. . İnşallah güzel sonuçlar alacağız hepimizAdet oldum ama ne yazikki bu ay baslamiyoruz haziran basinda baslicaz testleri bari goturelim diyorum esime hem benide adetliyken bi gorsunler diyorum yok dedi cok gergin bu ara hem is hem su tedavi yine hergun gereksiz seyler icin basladik tartismayacok zoruma gidiyor ben ona elimden geldigince destek oluyorum hic sorunun ondan oldugunu hissettirmiyorum ama o beni davul gibi geriyor bende anneden uzak babadan uzak zaten gurbetteyim kim teselli etsin beni ben kime gidip patlayim butun herseyin hirsini benden aliyor napicami nasil konusup nasil davranicami sasirdim artik Allah yardimcimiz olsun
Kızlar birşey soracağım size. Benim senelerdir gittiğim doktorum ayrıca annemin de doktoruydu kendisi, beni tüp bebeğe yönlendirdi. Kime gideyim diye kendisine sorayım dedim Aytuğ Kolankaya ile git bi görüş işinde çok iuidir birçok hastanede tüp bebek başkanı olarak görev yaptı şimdi kendi yerini açtı ama hangi lavaratuvarla çalışıyo bilmiyorm dedi. Araştırdım jinemed kalamış da yapıyormuş transferi ve opuyu. Kendi muaynehanesinde tüm takipleri yapıyormuş. Ücreti nispeten daha uygun 1000tl kadar. Sizce ne yapsam? Hiç duyan bilen var mı bu yerleri kızlar? İlk denememiz olacak eşmde de bende de çok büyük sorun yok Allaha şükür. Pko luyum sadece tek sorun o bide eşimin sperm sayısı normalin çok az altında. Napmalıyım canlarım??
inşallah canım , hayırlısı
evet canım hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz, zor bir süreç hakkımızda hayırlısıÜzülme ama olmuyor tabiki ama geçiyor hepimizini gibi seninki de geçicek, yılmak yok deniycez bana doktor normal yolla hiç olmaz ancak tüp bebek dediği halde her ay regli olunca ağlamaklı umut ve bunu kaybetmicez
Valla canım benim adetim biraz düzensiz , Haziran in kaci olacağı hiç belli olmaz
Bizim ki ohss olasılığı sebebiyle ertelenmisti canım. . .
Ensuuuuuu test günün ne zaman ?.. 3 'dur soruyorummerakla bekliyorum. . .
Haziran da başlayacaklar sayısı epey var görünüyor. . İnşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz
Arkadaşım benim bir tanıdığım Aytuğ beye gitmişti. 10 yıldır bebekleri olmuyordu ,hamile kaldı. Şimdi kızı 5 yaşında. 2.yi yaptırdılar yeni. o da tuttu ama 2 aylıkken düştü.
Sonra onun akrabası da 5 yıl önce Aytuğ bey e yaptırmıştı, o da bebeğini aldı kucağına. İkincisinı Yaptırdı i ikizlere hamile şimdi.
Bunların dışında akrabanin önerdiği 2 kişi daha ( birinin 4 negatif denemesi vardı,birinin 10 yıldır olmuyordu ) pozitif sonuç aldı. Biz göztepe medikal park da iken yaptırdık olumsuz sonuç alınca tekrar gitmek istemedik. Ama Aytuğ beyle ilgili hep olumlu şeyler duydum. Ama Aytuğ bey tek , Memorial da ekip le çalıştıkları için bana daha çok güven verDi. Ne sonuç alırız bilmem ama Memorial da olmaktan memnunum canım . İnşallah bir fikir olmuştur
evet canım hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz, zor bir süreç hakkımızda hayırlısı
TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL HEPSİNİ GÖTÜREYİM GİDERKEN BAKSIN EKSİK VARSA SÖYLESİN YAPTIRIRIM DİMİ
Canıım çok tesekkür ederim gerçekten hiç yorum göremedim aytuğ beyle ilgili doktorum da ısrarla onu öneriyor. Eğer onunla olmassa ben de memorial ı tek geçerim ekip harika gerçekten. Ama bu olumlu yorumun için çoook tesekkür ederim canım içim fazlasıyla rahatladı. İkizlerine hamile olan akraban aytuğ bey medical parktayken mi yaptırmıştı. Çnkü şmdi kendi muaynehanesini açmış da. Onun için labaratuvar konusunda tereddütteyim.Valla canım benim adetim biraz düzensiz , Haziran in kaci olacağı hiç belli olmaz
Bizim ki ohss olasılığı sebebiyle ertelenmisti canım. . .
Ensuuuuuu test günün ne zaman ?.. 3 'dur soruyorummerakla bekliyorum. . .
Haziran da başlayacaklar sayısı epey var görünüyor. . İnşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz
Arkadaşım benim bir tanıdığım Aytuğ beye gitmişti. 10 yıldır bebekleri olmuyordu ,hamile kaldı. Şimdi kızı 5 yaşında. 2.yi yaptırdılar yeni. o da tuttu ama 2 aylıkken düştü.
Sonra onun akrabası da 5 yıl önce Aytuğ bey e yaptırmıştı, o da bebeğini aldı kucağına. İkincisinı Yaptırdı i ikizlere hamile şimdi.
Bunların dışında akrabanin önerdiği 2 kişi daha ( birinin 4 negatif denemesi vardı,birinin 10 yıldır olmuyordu ) pozitif sonuç aldı. Biz göztepe medikal park da iken yaptırdık olumsuz sonuç alınca tekrar gitmek istemedik. Ama Aytuğ beyle ilgili hep olumlu şeyler duydum. Ama Aytuğ bey tek , Memorial da ekip le çalıştıkları için bana daha çok güven verDi. Ne sonuç alırız bilmem ama Memorial da olmaktan memnunum canım . İnşallah bir fikir olmuştur
evet canım hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz, zor bir süreç hakkımızda hayırlısı
Ayy kimdi sana bakan doktor canım? İlk sordukları soru kaç yıllık evli olduğumuz. Ben acıbadem hastanesine gittim elif hanıma, 6-7 aydır deniyorz dedim pkoluyum yumurtalarım büyümüyo dedim. 3 kez muayeneye gittim 8mm büyümemiş gerçekten de dedi. Progestan verdi başka ilaç vermedi doğal yoldan olur deyip gönderdi beni. Böyle bişey olabilir mii :) neyse ki aklımız ufak da olsa çalışıyo. Oraya gitmişim çocuk istiyorum diyorum yaşın daha küçük kii diyor:)) alem kadındı vallahi. Neyse inşallah güzel haberler verirz hepimiz kader arkadaşlarımevliliğimin ilk ayında medical park bahcelievlere gitmiştik eşimle, bizde sorun varmı diye.. benden 15 taneye yakın test almış, hiç sorun yok siz 1 yıl kadar bekleyin kesin doğal yolla çocuğunuz olur demişlerdi.. sonra eşimi hiç araştırmadıkları aklıma geldi.. 2. ayda Amerikan hastanesine gittim ilk iş eşimi incelediler eşim ileri derecede infertilitesi çıktı... medical parkı dinlesem yıllarım doğal olacak kafasıyla geçecekti:)
Ayy kimdi sana bakan doktor canım? İlk sordukları soru kaç yıllık evli olduğumuz. Ben acıbadem hastanesine gittim elif hanıma, 6-7 aydır deniyorz dedim pkoluyum yumurtalarım büyümüyo dedim. 3 kez muayeneye gittim 8mm büyümemiş gerçekten de dedi. Progestan verdi başka ilaç vermedi doğal yoldan olur deyip gönderdi beni. Böyle bişey olabilir mii :) neyse ki aklımız ufak da olsa çalışıyo. Oraya gitmişim çocuk istiyorum diyorum yaşın daha küçük kii diyor:)) alem kadındı vallahi. Neyse inşallah güzel haberler verirz hepimiz kader arkadaşlarım
canım 5. gün embriyosuydu, tek embriyo, benim pko , değer 30 larda, düşük yani, hayırlısı canımHayirlisi diyelim cnm. Insan uzuluyor ama dilerim degerin artar. Senin kac embriyoydu.kac günlüktu cnm. Bir de sorununuz neydi. Sasirdim senden olumlu haber bekliyordum
canım üzülme belli olmaz birde bakarsın artar değer hemen umutsuzluğa kapılma rabbim yardımcın olsun..canım 5. gün embriyosuydu, tek embriyo, benim pko , değer 30 larda, düşük yani, hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?