Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım ben yazamadım dün olumsuz gözüküyo değerim çok düşük çıktı
Hayirlisu
ben de orada yaptim ilkini

NELO22 VALLAHİ SALK DİYECEKSİN BANA İNAN ANLAMADIM. BU KARŞINA ALIP KONUŞAN YER TRANSFER ÖNCESİ MEMORİAL. DAHA ÖNCEKİ YER KÖTÜYDÜ DEDİN DOĞRU ANLADIM DİMİ

KONU TÜP BEBEK OLUNCA İNSAN ANLADIĞINDANDA EMİN OLAMIYOR.

Aa süpermiş belli zaten cv si baştan aşağı mükemmel. ben de kendisinden ön görüşme talep edicem bakalım nereyi seçicez. Ama izin olayı sıkıntı. Eğer aytuğ bey iş çıkışı bakarım diyosa direkt ona giderim işten izin almak imkansız gibi bişey şu an (((

Aynen cnm ayni yerde yapmisiz zaten ben de medikalparkta yapmıştım ikinci memorialde oldu 4 tane embriyom var dondurulmus ve kesinlikle daha cok memnun kaldım her yönden

inşallah canım , hayırlısı

Aaa gercektenmi ne zamana denk geliyor cnm. Benim haziranin basina denk gelir sanirim. Senin neden dondurulmustu.
Valla canım benim adetim biraz düzensiz , Haziran in kaci olacağı hiç belli olmaz
Bizim ki ohss olasılığı sebebiyle ertelenmisti canım. . .

Ensuuuuuu test günün ne zaman ?.. 3 'dur soruyorum merakla bekliyorum. . .
Haziran da başlayacaklar sayısı epey var görünüyor. . İnşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz

Arkadaşım benim bir tanıdığım Aytuğ beye gitmişti. 10 yıldır bebekleri olmuyordu ,hamile kaldı. Şimdi kızı 5 yaşında. 2.yi yaptırdılar yeni. o da tuttu ama 2 aylıkken düştü.
Sonra onun akrabası da 5 yıl önce Aytuğ bey e yaptırmıştı, o da bebeğini aldı kucağına. İkincisinı Yaptırdı i ikizlere hamile şimdi.

Bunların dışında akrabanin önerdiği 2 kişi daha ( birinin 4 negatif denemesi vardı,birinin 10 yıldır olmuyordu ) pozitif sonuç aldı. Biz göztepe medikal park da iken yaptırdık olumsuz sonuç alınca tekrar gitmek istemedik. Ama Aytuğ beyle ilgili hep olumlu şeyler duydum. Ama Aytuğ bey tek , Memorial da ekip le çalıştıkları için bana daha çok güven verDi. Ne sonuç alırız bilmem ama Memorial da olmaktan memnunum canım . İnşallah bir fikir olmuştur

Üzülme ama olmuyor tabiki ama geçiyor hepimizini gibi seninki de geçicek, yılmak yok deniycez bana doktor normal yolla hiç olmaz ancak tüp bebek dediği halde her ay regli olunca ağlamaklı umut ve bunu kaybetmicez
evet canım hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz, zor bir süreç hakkımızda hayırlısı

aytuğ bey şişli memorial da mı

evet canım hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz, zor bir süreç hakkımızda hayırlısı

canım inşallah değerin yükselir ama yükselmezsede herşeyin hayırlısı gerçekten.. hepimiz için belirlenen doğru bi zaman var..

evliliğimin ilk ayında medical park bahcelievlere gitmiştik eşimle, bizde sorun varmı diye.. benden 15 taneye yakın test almış, hiç sorun yok siz 1 yıl kadar bekleyin kesin doğal yolla çocuğunuz olur demişlerdi.. sonra eşimi hiç araştırmadıkları aklıma geldi.. 2. ayda Amerikan hastanesine gittim ilk iş eşimi incelediler eşim ileri derecede infertilitesi çıktı... medical parkı dinlesem yıllarım doğal olacak kafasıyla geçecekti:)

Canıım çok tesekkür ederim gerçekten hiç yorum göremedim aytuğ beyle ilgili doktorum da ısrarla onu öneriyor. Eğer onunla olmassa ben de memorial ı tek geçerim ekip harika gerçekten. Ama bu olumlu yorumun için çoook tesekkür ederim canım içim fazlasıyla rahatladı. İkizlerine hamile olan akraban aytuğ bey medical parktayken mi yaptırmıştı. Çnkü şmdi kendi muaynehanesini açmış da. Onun için labaratuvar konusunda tereddütteyim.

Ayy kimdi sana bakan doktor canım? İlk sordukları soru kaç yıllık evli olduğumuz. Ben acıbadem hastanesine gittim elif hanıma, 6-7 aydır deniyorz dedim pkoluyum yumurtalarım büyümüyo dedim. 3 kez muayeneye gittim 8mm büyümemiş gerçekten de dedi. Progestan verdi başka ilaç vermedi doğal yoldan olur deyip gönderdi beni. Böyle bişey olabilir mii :) neyse ki aklımız ufak da olsa çalışıyo. Oraya gitmişim çocuk istiyorum diyorum yaşın daha küçük kii diyor:)) alem kadındı vallahi. Neyse inşallah güzel haberler verirz hepimiz kader arkadaşlarım

canım ya sarışın bi bayan doktordu unuttum adını:)) sendede aynı şey olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…