saol canım hayırlısı artıkcanım üzülme belli olmaz birde bakarsın artar değer hemen umutsuzluğa kapılma rabbim yardımcın olsun..
Canım kanaman var mıı belki de artacak değerinn ben çok düşük sandım 5-6 gibi. İnşallah artar kuzucum ya. Kaçıncı gündesin şu an? Olsun ama bak tek embriyo bile tutunmuş o açıdan bakmak gerek. Şimdi 2 emryo koyarlar ve ikiz annesi olursun inşallah hiiiç üzülmecanım 5. gün embriyosuydu, tek embriyo, benim pko , değer 30 larda, düşük yani, hayırlısı canım
Evet haziranda baslayan var baya hadi bakalim kizlar minnak usaklarimiz azcik daha beklicekler annelerini babalarini :) ay orda karsilasalim sarilalim hepimiz kucaklasalim ama aglamayalim bence once ben tutmaliyim musluklarimiValla canım benim adetim biraz düzensiz , Haziran in kaci olacağı hiç belli olmaz
Bizim ki ohss olasılığı sebebiyle ertelenmisti canım. . .
Ensuuuuuu test günün ne zaman ?.. 3 'dur soruyorummerakla bekliyorum. . .
Haziran da başlayacaklar sayısı epey var görünüyor. . İnşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz
Arkadaşım benim bir tanıdığım Aytuğ beye gitmişti. 10 yıldır bebekleri olmuyordu ,hamile kaldı. Şimdi kızı 5 yaşında. 2.yi yaptırdılar yeni. o da tuttu ama 2 aylıkken düştü.
Sonra onun akrabası da 5 yıl önce Aytuğ bey e yaptırmıştı, o da bebeğini aldı kucağına. İkincisinı Yaptırdı i ikizlere hamile şimdi.
Bunların dışında akrabanin önerdiği 2 kişi daha ( birinin 4 negatif denemesi vardı,birinin 10 yıldır olmuyordu ) pozitif sonuç aldı. Biz göztepe medikal park da iken yaptırdık olumsuz sonuç alınca tekrar gitmek istemedik. Ama Aytuğ beyle ilgili hep olumlu şeyler duydum. Ama Aytuğ bey tek , Memorial da ekip le çalıştıkları için bana daha çok güven verDi. Ne sonuç alırız bilmem ama Memorial da olmaktan memnunum canım . İnşallah bir fikir olmuştur
ben de siz haziranda başladığınzda Aytuğ beye giderim olmazsa sizin yanınıza gelirim beni de kucaklayıın :) ağlaşalım birlikte siz benim en yakınlarım gibi oldunuz keşke tanışsak görüşsekEvet haziranda baslayan var baya hadi bakalim kizlar minnak usaklarimiz azcik daha beklicekler annelerini babalarini :) ay orda karsilasalim sarilalim hepimiz kucaklasalim ama aglamayalim bence once ben tutmaliyim musluklarimi
canım ya bundan benim ümidim yok,inşallah sonrakine kısmet olur, hakkımızda hayırlısı , sen gittinmi ön görüşmeyeCanım kanaman var mıı belki de artacak değerinn ben çok düşük sandım 5-6 gibi. İnşallah artar kuzucum ya. Kaçıncı gündesin şu an? Olsun ama bak tek embriyo bile tutunmuş o açıdan bakmak gerek. Şimdi 2 emryo koyarlar ve ikiz annesi olursun inşallah hiiiç üzülme
canım korkma o iğne ilk iki gün bendede aynı oldu geçiyo , acayip bi kaşıntı ve kızarıklık , hrmşireyi aramıştım herkeste oluyomuş, endişelenme canımArkadaslar bsy soracam sıze ya. Gınal f kullanıyorum 4. Gunum cetrotıdeye basladık bugun ve iğne yapılan yer kabardı kaşındı yanıdısizlerdede oldumuuuuuu????
Ay canım içimi. Ferahlattın ya korktuk bızde yanlışmı yaptık yoksa alarjımı cıktı basıma bıde dıyeee:))canım korkma o iğne ilk iki gün bendede aynı oldu geçiyo , acayip bi kaşıntı ve kızarıklık , hrmşireyi aramıştım herkeste oluyomuş, endişelenme canım
Yok canım bu hafta gidemiycem haftaya kaldı görüşmelerim. Haftaya tüm aklımdaki yerlerle görüşme yapacağım ve kararımı vereceğim inşallah. Eşimle gitmiyorum o zaten bana bırakmış durumda:) en son sperm örneği için gelsin yeter zaten:) annemle gideceğim 2 sine, diğerlerine yalnz gideceğim. Aklımdaki herseyi soracağım sonra seninle konuşalım canım. 2 embriyo transferini de özellikle soracağım. Hayırlısı inşallahcanım ya bundan benim ümidim yok,inşallah sonrakine kısmet olur, hakkımızda hayırlısı , sen gittinmi ön görüşmeye
Memorıal bende tavsıye ederım daha sonuc almadım ama ilk izlenımlerım iyi yönde. İlk banu hn baktı şimdi ayse hn bakıyo cok guzel bılgı alıyorum. Insallah olumlu sonuclanırda su gobegımız cekmez su iğnelerden daha da:)Yok canım bu hafta gidemiycem haftaya kaldı görüşmelerim. Haftaya tüm aklımdaki yerlerle görüşme yapacağım ve kararımı vereceğim inşallah. Eşimle gitmiyorum o zaten bana bırakmış durumda:) en son sperm örneği için gelsin yeter zaten:) annemle gideceğim 2 sine, diğerlerine yalnz gideceğim. Aklımdaki herseyi soracağım sonra seninle konuşalım canım. 2 embriyo transferini de özellikle soracağım. Hayırlısı inşallah
aynı bende öyle olmuştum alerjim de stres olmuştumAy canım içimi. Ferahlattın ya korktuk bızde yanlışmı yaptık yoksa alarjımı cıktı basıma bıde dıyeee:))
Canım dozunu sana gore ayarılıyolar gunluk degısıyo. Hanı belkı yuksek dozdan bslarlar sana beklemezsın okadar inşallharkadaşlar bu iğnelerin yanında kullanılan ilaçların faydası var mı. benım yumurtlama sorunum var. 2 ay önce gonal f kullandım 20 günde büyüdü. yine mı 20 gün beklerım acaba ıstanbulda kalacam mecbur
Ay valla ıyıkı yazdın yarın dedım arıyım doktoru. Kabardı kızardı kasındı. Iyı ama sevındım normal bsy olmasına.gonal f den zor ama ya bunu yapmakaynı bende öyle olmuştum alerjim de stres olmuştum
ıstanbulda akrabada kalcaz kaynanamla. umarım uzun sürmez ya iğnelere ne kadar verecez bilgin var mıCanım dozunu sana gore ayarılıyolar gunluk degısıyo. Hanı belkı yuksek dozdan bslarlar sana beklemezsın okadar inşallh
Ben yenı aldım kullanıyorum suan 384 tanesı sanırım. 3 gonal f 3 contıdente bıde antıbıyotık verdı esımle bana 1 doz 1 gun. 1307 tl tuttu hepsııstanbulda akrabada kalcaz kaynanamla. umarım uzun sürmez ya iğnelere ne kadar verecez bilgin var mı
evet canım çok iyi olur,bizide haberdar edersin dimi, merak ediyorum ne diyecekler,Yok canım bu hafta gidemiycem haftaya kaldı görüşmelerim. Haftaya tüm aklımdaki yerlerle görüşme yapacağım ve kararımı vereceğim inşallah. Eşimle gitmiyorum o zaten bana bırakmış durumda:) en son sperm örneği için gelsin yeter zaten:) annemle gideceğim 2 sine, diğerlerine yalnz gideceğim. Aklımdaki herseyi soracağım sonra seninle konuşalım canım. 2 embriyo transferini de özellikle soracağım. Hayırlısı inşallah
evet biraz teferruatlı , aklımda kalan kaşıntısıAy valla ıyıkı yazdın yarın dedım arıyım doktoru. Kabardı kızardı kasındı. Iyı ama sevındım normal bsy olmasına.gonal f den zor ama ya bunu yapmak
benim eşime herhangi bi şey kullanacaksın demediler. yumurta toplama günü gelip semen vermen yeterli dediler neden ki acaba. bi 3 kutu derken toplamda kam mg ?Ben yenı aldım kullanıyorum suan 384 tanesı sanırım. 3 gonal f 3 contıdente bıde antıbıyotık verdı esımle bana 1 doz 1 gun. 1307 tl tuttu hepsı
canım nerden aldın gonal f karşıdaki anlaşmalı eczanelerden gonal f tanesi 200 düBen yenı aldım kullanıyorum suan 384 tanesı sanırım. 3 gonal f 3 contıdente bıde antıbıyotık verdı esımle bana 1 doz 1 gun. 1307 tl tuttu hepsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?