Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım 5. gün embriyosuydu, tek embriyo, benim pko , değer 30 larda, düşük yani, hayırlısı canım
Canım kanaman var mıı belki de artacak değerinn ben çok düşük sandım 5-6 gibi. İnşallah artar kuzucum ya. Kaçıncı gündesin şu an? Olsun ama bak tek embriyo bile tutunmuş o açıdan bakmak gerek. Şimdi 2 emryo koyarlar ve ikiz annesi olursun inşallah hiiiç üzülme

Evet haziranda baslayan var baya hadi bakalim kizlar minnak usaklarimiz azcik daha beklicekler annelerini babalarini :) ay orda karsilasalim sarilalim hepimiz kucaklasalim ama aglamayalim bence once ben tutmaliyim musluklarimi

Ben d
Evet haziranda baslayan var baya hadi bakalim kizlar minnak usaklarimiz azcik daha beklicekler annelerini babalarini :) ay orda karsilasalim sarilalim hepimiz kucaklasalim ama aglamayalim bence once ben tutmaliyim musluklarimi
ben de siz haziranda başladığınzda Aytuğ beye giderim olmazsa sizin yanınıza gelirim beni de kucaklayıın :) ağlaşalım birlikte siz benim en yakınlarım gibi oldunuz keşke tanışsak görüşsek

Arkadaslar bsy soracam sıze ya. Gınal f kullanıyorum 4. Gunum cetrotıdeye basladık bugun ve iğne yapılan yer kabardı kaşındı yanıdısizlerdede oldumuuuuuu????

canım ya bundan benim ümidim yok,inşallah sonrakine kısmet olur, hakkımızda hayırlısı , sen gittinmi ön görüşmeye

Arkadaslar bsy soracam sıze ya. Gınal f kullanıyorum 4. Gunum cetrotıdeye basladık bugun ve iğne yapılan yer kabardı kaşındı yanıdısizlerdede oldumuuuuuu????
canım korkma o iğne ilk iki gün bendede aynı oldu geçiyo , acayip bi kaşıntı ve kızarıklık , hrmşireyi aramıştım herkeste oluyomuş, endişelenme canım

canım korkma o iğne ilk iki gün bendede aynı oldu geçiyo , acayip bi kaşıntı ve kızarıklık , hrmşireyi aramıştım herkeste oluyomuş, endişelenme canım
Ay canım içimi. Ferahlattın ya korktuk bızde yanlışmı yaptık yoksa alarjımı cıktı basıma bıde dıyeee:))

canım ya bundan benim ümidim yok,inşallah sonrakine kısmet olur, hakkımızda hayırlısı , sen gittinmi ön görüşmeye
Yok canım bu hafta gidemiycem haftaya kaldı görüşmelerim. Haftaya tüm aklımdaki yerlerle görüşme yapacağım ve kararımı vereceğim inşallah. Eşimle gitmiyorum o zaten bana bırakmış durumda:) en son sperm örneği için gelsin yeter zaten:) annemle gideceğim 2 sine, diğerlerine yalnz gideceğim. Aklımdaki herseyi soracağım sonra seninle konuşalım canım. 2 embriyo transferini de özellikle soracağım. Hayırlısı inşallah

Memorıal bende tavsıye ederım daha sonuc almadım ama ilk izlenımlerım iyi yönde. İlk banu hn baktı şimdi ayse hn bakıyo cok guzel bılgı alıyorum. Insallah olumlu sonuclanırda su gobegımız cekmez su iğnelerden daha da:)

arkadaşlar bu iğnelerin yanında kullanılan ilaçların faydası var mı. benım yumurtlama sorunum var. 2 ay önce gonal f kullandım 20 günde büyüdü. yine mı 20 gün beklerım acaba ıstanbulda kalacam mecbur

Canım dozunu sana gore ayarılıyolar gunluk degısıyo. Hanı belkı yuksek dozdan bslarlar sana beklemezsın okadar inşallh

Canım dozunu sana gore ayarılıyolar gunluk degısıyo. Hanı belkı yuksek dozdan bslarlar sana beklemezsın okadar inşallh
ıstanbulda akrabada kalcaz kaynanamla. umarım uzun sürmez ya iğnelere ne kadar verecez bilgin var mı

ıstanbulda akrabada kalcaz kaynanamla. umarım uzun sürmez ya iğnelere ne kadar verecez bilgin var mı
Ben yenı aldım kullanıyorum suan 384 tanesı sanırım. 3 gonal f 3 contıdente bıde antıbıyotık verdı esımle bana 1 doz 1 gun. 1307 tl tuttu hepsı

evet canım çok iyi olur,bizide haberdar edersin dimi, merak ediyorum ne diyecekler,
Ay valla ıyıkı yazdın yarın dedım arıyım doktoru. Kabardı kızardı kasındı. Iyı ama sevındım normal bsy olmasına.gonal f den zor ama ya bunu yapmak
evet biraz teferruatlı , aklımda kalan kaşıntısı

Ben yenı aldım kullanıyorum suan 384 tanesı sanırım. 3 gonal f 3 contıdente bıde antıbıyotık verdı esımle bana 1 doz 1 gun. 1307 tl tuttu hepsı
benim eşime herhangi bi şey kullanacaksın demediler. yumurta toplama günü gelip semen vermen yeterli dediler neden ki acaba. bi 3 kutu derken toplamda kam mg ?

canım nerden aldın gonal f karşıdaki anlaşmalı eczanelerden gonal f tanesi 200 dü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…