Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım nerden aldın gonal f karşıdaki anlaşmalı eczanelerden gonal f tanesi 200 dü
Gercekten mı kazıgın boylesı yanı:) kurumum ıle anlasmalı yerden aldım atasehırde 1 mayısa denk geldıgı ıcın her yer kapalıydı ztn neyazıkkı

benım eşime herhangı bı ilaç yazmadılar acaba eksık bilgi mi aldık. eşim ilk gün gelmeyecek sonuçta

eşim bu hafta sonu istanbula gitti zaten idille görüşmüşte fiyat vermemıs iiyi bari 200 e alırız hiç olmazsa.

benım eşime herhangı bı ilaç yazmadılar acaba eksık bilgi mi aldık. eşim ilk gün gelmeyecek sonuçta
Canum antıbıyotık 2 tane vardı ıcınde 2 kutu yazdılar bırı bana bırı esıme dıye. Aksam yemekten sonra 2 sını aynı anda ıctık. Belkı herkese vermıyolardır ganı ıygunluga goredır bılmıyorum kı.ıgneden enfeksıyon kapma dedı. Hanı benden de eşe heralde:)

Gercekten mı kazıgın boylesı yanı:) kurumum ıle anlasmalı yerden aldım atasehırde 1 mayısa denk geldıgı ıcın her yer kapalıydı ztn neyazıkkı
canım benim gibi olmuş, bende pazar başlamıştım çok aradık biryerde getirttiler, 1 kutu almıştım gerini ordan aldım, banda önceden tedavi gören bi arkadaşım söylemişti orayı, gerçi gruplardada okudum

Ay sormma benımde oyle oldu acık yer zır bulduk baktık ılacta yok. Getırttıler bekledıkte. Ama fıyat cıdden cok fark etmış uzuldum yanı. Ama hayırlısı ne dıyım

banada o fiyata getirmişlerdi, dediğim eczane anlsşmalıymış, her ilaç aldığımda ismimi alıyodu, indirim yapıyodu

Kızlar ben menogon iğne kullandım aşılama için 3 kutu. Tanesi 132tl di. Günde 1 doz kullandım ama yeterli olmadı. 75ml yazıyodu üzerinde. 1 tane yumurtam gelişti sadece. Bende pko var. Sizce kaç kutu gonalF yeterli olur benim için?? 450 doz menogonun 6 katı yani değil miiii

banada o fiyata getirmişlerdi, dediğim eczane anlsşmalıymış, her ilaç aldığımda ismimi alıyodu, indirim yapıyodu
Allah allah ya bende netten okuyunca demıştım fıyat degısıyomu her ecz de dıye. Uzerınde fıyat yazıyo standart dedı bana.. Vay vay ne kar yahu:)

Canım benım ılk 2 gun 225 ıu olarak yapıldı 3,4gun 237.5 yapıldı.... Kan degerkerıne gore deıstırıyorlar

canım 5. gün embriyosuydu, tek embriyo, benim pko , değer 30 larda, düşük yani, hayırlısı canım

Yumurtlama sorunu derken catlamiyormu yoksa az yumurtanmi var.

Allah allah ya bende netten okuyunca demıştım fıyat degısıyomu her ecz de dıye. Uzerınde fıyat yazıyo standart dedı bana.. Vay vay ne kar yahu:)
Yazik valla ah ah nasil birikiyor o paralar bi bilseler bedava verirler ilk tedavimde benim bi kutu ignem kaldi hic kullanmadim desem dogrudur bi doz almistim zaten 187 vurdugum doz

Yazik valla ah ah nasil birikiyor o paralar bi bilseler bedava verirler ilk tedavimde benim bi kutu ignem kaldi hic kullanmadim desem dogrudur bi doz almistim zaten 187 vurdugum doz

Actigin ilacmiydi. Acilan igneyi 28 gunu gecince atin diyorlar. Bilgin olsun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…