Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yani öngörüşme denilen şey zaten sohbetvari geçiyor.. sadece tedaviye başlarken istenen testler hazır olmuş oluyor.. genetik testleri falan vardır zaten senin.. öngörüşme olmasa da olur gibi 😊
Eşimde sıkıntı var aslında sperm dna hasarı vs. Vardı. Murat hocaya da gidecektik

Yok canm uygun Bi ay bulup başlayacaz dedi hmn başlasa test isterdi
Yücel hocada benimde uygun embriyo kalmadığı için transfer gerçekleşmediğinden yarida kalan bir tedavim vardı. Yeni tedavi için beni adetli gel diye çağırdı ilkinde bende adetli değildim. Banada ikincide uygun yumurtayi görüp tedavi baslatmak için öyle gel dedi. Sefer tedavi başlangıcında test istenmiyor. Nitekim benden de istenmedi yumurtayi uygun gördü başladık bekliyoruz 🥰

Kizlaaaarr:skandal:kac gundur giremiyorum kk ye tum mesajlarinizi okuyamadim neler oldu bitti herkez iyimi pastelmom pastelmom pastelcim ne yaptin transfer hazirligin nasil gidiyor? S Saylove embryolarindan haber geldimi canim eluard eluard canikom sen ne yaptin ozel msjlarini okuyamiyorum buradan haber edeyim dedim cok merak ettim hepinizi..

dualarim sizinle kizlar❤️ Haftaya 3 mart insh cinsiyeti ogrenmeye gidecez bizde Allah nasib ederse 🥳

Yok ya elim gitmez benim 😔 bekleyeceğim. Belkim iyi haberleri ilkten arıyorlardır 🙄 şimdi kendi ayağımla gitmeyeyim mutsuzluğa 🤦🏼‍♀️
Yavrum ne alaka ben de aramasam öğrenemiyordum kendini böyle olumsuza şartlama illa ara demiyorum tabiki ama olumsuz düşünme lütfen🌺

Kizlaaaarr:skandal:kac gundur giremiyorum kk ye tum mesajlarinizi okuyamadim neler oldu bitti herkez iyimi pastelmom pastelmom pastelcim ne yaptin transfer hazirligin nasil gidiyor? S Saylove embryolarindan haber geldimi canim eluard eluard canikom sen ne yaptin ozel msjlarini okuyamiyorum buradan haber edeyim dedim cok merak ettim hepinizi..

dualarim sizinle kizlar❤️ Haftaya 3 mart insh cinsiyeti ogrenmeye gidecez bizde Allah nasib ederse 🥳
Canım hoşgeldin 🌺 cumartesi transfer benim dualarını esirgeme olur mu❣️ mutlaka bizi cinsiyetten haberdar ettt🐣

Back
X