Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlım verdim testi sonucu bekliyoruz hayırlısıyla
Ben varım canım eşimde vardı pgt ile hamile kaldım başka bi merkezdeKızlar merhaba dengeli translokasyonu olup pgt ile hamile kalanlar var mı aranızda
Günaydın tatlım verdim testi sonucu bekliyoruz hayırlısıylahaber vereceğimm
canım benimmmmm çok mutlu oldum çokkk . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmmAllah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere
![]()
Amiiin canım Allah bin kere razı olsun darısı başınaaaacanım benimmmmm çok mutlu oldum çokkk . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin CanımmmmmmmAmiiin canım Allah bin kere razı olsun darısı başınaaaa![]()
Gözün aydın canım güzel sonuçların olsun nşallah takipteyimArkadaşlar bugün semra hoca takibi yaptı cuma günü yada hafta sonu yumurta toplama İslami yapilabilirmis
Hadi gözün aydın canim, cokk sevindim , umut oluyosun bize... rabbim rahat sıkıntısız bir hamilelik ve hayirli bir dogum nasip etsin ❤, darısi başımıza insallhKızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmmAllah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere
![]()
Ohhh Masallah, gozun aydin canimKızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmmAllah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere
![]()
Hadi gözün aydın canim, cokk sevindim , umut oluyosun bize... rabbim rahat sıkıntısız bir hamilelik ve hayirli bir dogum nasip etsin ❤, darısi başımıza insallh![]()
Ohhh Masallah, gozun aydin canimcok cok sevindim. Saglikla buyudugunun haberlerini de alalim, Allah tamamina erdirsin
Darisi basimiza
![]()
Pastelcigim cok mutlu oldum sabirsizlikla msjini bekliyordum sabahtan beriKızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmmAllah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere
![]()
Canim hayirlisiyla atlatirsin inshaAllah bol yumoslarin toplanir Allahin izniyleArkadaşlar bugün semra hoca takibi yaptı cuma günü yada hafta sonu yumurta toplama İslami yapilabilirmis
Çok şükür kuzum inşallah 256 çıktıPastelcigim cok mutlu oldum sabirsizlikla msjini bekliyordum sabahtan beri![]()
Rabbim tamamini erdirsin inshaaallah nekadar ckti hcg’n kat kat katlanir Allahin izniyle
![]()
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinÇok şükür kuzum inşallah 256 çıktı![]()
Amin canım inşallahHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin![]()
Bir kez daha tüylerim diken diken olduKızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmmAllah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere
![]()
Canım benimBir kez daha tüylerim diken diken oldumaşallah arkadaşım masallah
![]()