Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar merhaba. Transfere hazirlanicam bir aksilik olmazsa sizden bilgi almak istiyorum. Buyuk bir ihtimal ilacli olacak. Hangi ilaclar kullaniliyor asamalari ve siralari nasil bilgi alabilir miyim. Tesekkurler simdiden.

Haklısin çokta pahali ve garantisi yok. Pgt temiz çıktigi halde çocuğu down olan var.
Tanıdığınız biri mi yoksa sadece duyum mu? Burada bütün ümidini pgt ye bağlayanlar var, o yüzden emin olmadan ya da birebir örneğini görmeden bu tarz paylaşımlar çok umut kırıcı olabiliyor.

Tanıdığınız biri mi yoksa sadece duyum mu? Burada bütün ümidini pgt ye bağlayanlar var, o yüzden emin olmadan ya da birebir örneğini görmeden bu tarz paylaşımlar çok umut kırıcı olabiliyor.
Bende bunu yazdığımda umudu kırık biriydim.Tedavilerde çoğu şeyin net olmaması sınır bozuyor. Pgt den sağlam dönen bile tutmayabiliyor. Boşuna paralarımızi harcıyoruz gibi bakıyordum. Bunu arkadaşım anlatmıştı etkilendim yazdım. Hiç birşey yüzde yüz kesin sonuç vermiyor. Yanılma payı hep var. Bu örneği vermem herkesin sıkıntı yaşayacağı anlamına gelmiyor tabi. Allah herkese yardım etsin

canım merhaba bende memorailde tedaviye başlayacağım dokrounuz kimdi önerdiğiniz doktor var mı ilk görüşmem soner beyl oldu ama hiç memnun kalamadm ben ondan
aslında tek bir doktor bakmıyor tedavi bitene kadar . ekip çalışması yapıyorlar ve son kararı semra hanım veriyor .

Back
X