- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
O yüzden iptal etmiş olabilirler canm neden iptal ettiklerini söylemediler miBana biraz yüksek geldi o yüzden kafama takildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden iptal etmiş olabilirler canm neden iptal ettiklerini söylemediler miBana biraz yüksek geldi o yüzden kafama takildi
Canim benim ilaclara basladigimiz gun 41 cikmis. Bende bi kist vardi, yuksem cikarsa baslamayiz, kist hormon salgilamiyorsa yuksek cikmaz , o halde baslariz demisti Yucel bey.Yanlış oldu 50 çıkmışti
Olmayacaksa diyorlar ya gelme yapamayız diye. Banada mesela olmazı görsem gelme derdim dedi yücel bey. Benimde transfer aşamasına gelemeden iptal oldu hep. İyi düşün canım
Canim beni biliyorsun ilk tedavide 1 tane 4AB 5. Gün pgt den olumsuz gelmişti. İkincide 6AB,5AB ve 4AA değerlerine sahip 3 tane 5. Gün embriyosu pgt den olumsuz geldi. Tüp bebekte %85 yumurta %15 sprem diyor yücel bey. Yani sperm sorun değil dedi. Belki benim bunyemde ilaçlarla uyarılmaya ters etki yapıyor. İnşallah yaza güzel sonuç olur5.güne giden embriyo oranı da gayet iyi aslında ama pgt den sağlıksız gelebiliyor.ben sizin memorialden mutlaka sonuç alacağınıza inanıyorum canım inan ilgisiz bir merkez kesinlikle değil , murat hoca evet biraz soğuk biri ama derdimize çare de onlarda tabi tercih sizin
Canim beni biliyorsun ilk tedavide 1 tane 4AB 5. Gün pgt den olumsuz gelmişti. İkincide 6AB,5AB ve 4AA değerlerine sahip 3 tane 5. Gün embriyosu pgt den olumsuz geldi. Tüp bebekte %85 yumurta %15 sprem diyor yücel bey. Yani sperm sorun değil dedi. Belki benim bunyemde ilaçlarla uyarılmaya ters etki yapıyor. İnşallah yaza güzel sonuç olurC Civcivle01 sana da canım fikir olsun. Suni bir süreç belli olmuyor hiçbir iş hakkımızda hayırlısı
![]()
sizin sorununuz neydi canım neden pgt ye yolluyorlar embriyolarını bilindik bir sebep var mıCanim beni biliyorsun ilk tedavide 1 tane 4AB 5. Gün pgt den olumsuz gelmişti. İkincide 6AB,5AB ve 4AA değerlerine sahip 3 tane 5. Gün embriyosu pgt den olumsuz geldi. Tüp bebekte %85 yumurta %15 sprem diyor yücel bey. Yani sperm sorun değil dedi. Belki benim bunyemde ilaçlarla uyarılmaya ters etki yapıyor. İnşallah yaza güzel sonuç olurC Civcivle01 sana da canım fikir olsun. Suni bir süreç belli olmuyor hiçbir iş hakkımızda hayırlısı
![]()
Bak kaybolma bir yere seni arar gözlerimDoğru diyorsun canım çok haklısın. inşallah yaza güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum![]()
Yok yok buralardayım sizden güzel haberleri almadan hiç bi yere gitmemBak kaybolma bir yere seni arar gözleriminşallah güzel haberler ile haberleselim
![]()
Bende ve eşimde genetik sorun yok. Bende diğer türlü hiç sıkıntı yok. Rahim filminden her türlü tetikler yapıldı. Hiçbir sey yok. Eşimde sperm az hareketlilik sıkıntılı morfoloji 1 sekil bozukluğu var yani. 1 ege üniversiteside tedavim dış gebelik oldu, İzmir'de yine 2 kere Medical parkta tedavi 3 kere transfer, şuanda memorial hastanesinde iki transfer aşamasına gelinmeyen tedavim oldu. Ben 35 esim 36 yaşında 2017 den beri süreç gozetildiginde bir de kendiliğinden hamilelik yaşadım o da 10. Haftada sonlandi. Trizomi 21 imis meger çocuk bunyem kalbini durdurmuş. Ondan pgt uygulanıyor. Ki pgt den de olumlu yanıt gelmemesi transfer edilsede tutmayacağının gerçeği gibi yada sağlıksız gebelik yaşardımsizin sorununuz neydi canım neden pgt ye yolluyorlar embriyolarını bilindik bir sebep var mı
Yaaa çiçeğim benimYok yok buralardayım sizden güzel haberleri almadan hiç bi yere gitmem![]()
anladım canım şimdi yeniden genetiğe giden embriyon mu var beklediğin pekiBende ve eşimde genetik sorun yok. Bende diğer türlü hiç sıkıntı yok. Rahim filminden her türlü tetikler yapıldı. Hiçbir sey yok. Eşimde sperm az hareketlilik sıkıntılı morfoloji 1 sekil bozukluğu var yani. 1 ege üniversiteside tedavim dış gebelik oldu, İzmir'de yine 2 kere Medical parkta tedavi 3 kere transfer, şuanda memorial hastanesinde iki transfer aşamasına gelinmeyen tedavim oldu. Ben 35 esim 36 yaşında 2017 den beri süreç gozetildiginde bir de kendiliğinden hamilelik yaşadım o da 10. Haftada sonlandi. Trizomi 21 imis meger çocuk bunyem kalbini durdurmuş. Ondan pgt uygulanıyor. Ki pgt den de olumlu yanıt gelmemesi transfer edilsede tutmayacağının gerçeği gibi yada sağlıksız gebelik yaşardımsabrın sonu hayır olsun inşallah
![]()
Yok elde var sıfıranladım canım şimdi yeniden genetiğe giden embriyon mu var beklediğin peki
Hahaahaha hayirlisi olsun canim benim inanki hic fark etmiyor o tekmeyi hissedince anlicaksin dunyalara degerSorma herkesler erkek diyor bana erkek anası tipim varmışAmaan hayırlısı olsun sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun hiiiç farketmez
kızımı gurbete gönderemem kız siz Türkiyeye yerleşirseniz oluruz dünür
![]()
Sen yolun yarısından fazlasını geçtin canım darısı bizlereHahaahaha hayirlisi olsun canim benim inanki hic fark etmiyor o tekmeyi hissedince anlicaksin dunyalara degerValla zaman neyi gosterir bilemem bacikom belki geliriz nerden bilecegiz yeterki yavrularimiz sag olsun mutlu olsun
Oyle guzel hayaller kuracagimi hic dusunmezdim basladik yavas yavas bakalim sag salim alalim kucagimizada
Olabiliyomus benimde aklim almadi nasil oluyor diye bizimde yaslarimiz 29 larda ama tek embryomuz kaldi 5 taneden 4 tanesi olumsuz geldi.. umudunuzu yitirmeyin.. Rabbim daha fazla ugrastirmasin sizleri inshaAllahEwet biz kesin gözüyle bakılıyorduk çünkü yaşımızda genç ben 29 eşim 30
Merhaba oncelikle hayirli olsun tedaviniz guzel sonuclanir inshaAllah.. bizde yaptirdik ve pgt 2 ye ayriliyor birincisi herhangi aileden gelen genetik bir hastalik varsa onun icin oneriliyor digeri ise dusukleri olan, ileri yas ve kromozomal (karyotip) bozukluklari saptanan insanlara oneriliyor yani ngs de deniyor.. biz bunun ikisinide yaptirdik her hastaya farkli yontemler uygulaniyor olabilir dilerim ilk denemenizde basariyla sonuclanir.. bizimde ilk denememizdiMeraba arkadaslar bilgili olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim
20 yasindayim ilk tup bebek denememiz eşimin sperm sayisi cok düşük normal yolla bebgimiz olmasi imkansiz
Yumurta rezervim yuksek oldugu icin embriyo dondurulup diyer ay transfer edilicek
Dün ignelere basladim ama kafama takilan bi konu oldu
Doktorum spermleri kromozma 3 4 tane yolla fazla maliyetli olur dedi ben orda anlayamadım koromozom dedigi genetik test mi acaba burdaki yorumlari okuyorum PGT ye yolladik yazmis nerdeyse herkez kromozkmla genetik test pgt ayni sey mi
Yardimci olursaniz cok sevinirim aklıma takıldı bi dahaki randovuma kadr meraktan çatlarım![]()