Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Memorialde Faktor V ve Faktor İİ yi onemsiyo doktorlar.

Sadece Pai ise onemli degil diye biliyorum, gerek gorurse kadin dogum doktorun veya hematolog kan sulandiricj yazar ama bu gen icin sanmiyorum ☺️
Çok teşekkür ederim canım, arayacak dediler ama henüz aramadı Dr. Bekleyelim bakalım.

Bu konuda en tecrübeli benim sanirim 😁😁 izmirde özel bir kliniğe gitmistim ve tek dr um vardi sürekli , bu şekilde alışınca tek bir dr muayene etsin sürekli yoksa gitmeyi düşünmüyorum memoriale diyen ben , ön görüşme +muayene ali bey ve beril hanim , 2.muayene umut bey 3.muayebe yücel bey 4.muayene semra hanim + beril hanim 5muayene umut bey 6.7.ve 8.muayene beril hanim. Acikcasi 2.muayene umut bey denildiğinde canim sıkılmadı değil, sonra düşününce aslinda kac kisi görüyor kac farkli göz ve kac farkli bilgili kişi diye düşündüm ve artik bu durum hoşuma bile gitmeye başladı. Birinin farkedemedığini
Digerinin farketme şansı var. Zaten yapılan toplantılarda herkes seninle ilgili durumdan haberdar oluyor, grup çalışması sonuçta, görmeleride sana bisey kaybettirmez aksine kazandırır👍👍
Peki en son toplama ve transfer isleminizi kim yapti acaba

Pergoveris kullanan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Dr 225 ıu pergoveris yazmış reçeteye şimdi farkettim ki benim aldığım pergoverisin üzerinde 150/75 ıu yazıyor ve bana hastaneden gelen mesajda 1 toz+ 1 su yazıyor. Ben bu durumda eksik doz mu kullanmış oldum 😭
Merhaba bende suan pergoveris kuklaniyorum bu igne hakkinda bir bilgin varmi ? Ben pek kullanan gormedim.

İlaç kullandırmıyorlar, 21.gun sanırım transfer oluyor. Sadece çatlatma iğnesi olacak. Benim takibim yaşadığım şehirde olacak. Önden konuştuk o yüzden bunları.
Naturelde yumurta takibi yapıldığı için gün değişebiliyor , örneğin benim yumurta geç olgunlaştı 24.gün transfer oldum 🌺

İlaç kullandırmıyorlar, 21.gun sanırım transfer oluyor. Sadece çatlatma iğnesi olacak. Benim takibim yaşadığım şehirde olacak. Önden konuştuk o yüzden bunları.

Benden Toxo IgG , Toxo IgM , Cmv IpG,Cmv Ipm testleri istediler . Fakat ilaçlı ya da naturel demediler. Pcos olduğu için ilaçlı olabilir. Çünkü döngülerim anormal derecede değişiyor :)

Kafamızda deli sorular 😂😂😂 Bir de benim bi düşüğüm olmuştu yıllar önce . Bulgular kısmında şu yazıyor ;

Tümüyle membranoz nitelikte çoğu pıhtı 5cc hacminde küretaj materyali.

Ne demek acaba ?🤔
İnternete yazdın mı ? Doktor bir açıklama yapmamış mıydı o dönem??

İnternete yazdın mı ? Doktor bir açıklama yapmamış mıydı o dönem??

Yazdım fakat bir sonuca ulaşamadım canım . Bu sonuca da dün ulaşabildim🤦 . Hastane kapanmıştı benim düşükten çok kısa zaman sonra :) : Sağlık Müdürlüğünden talep ederek ulaştım . Artık gidince doktora götüreceğim .

Yazdım fakat bir sonuca ulaşamadım canım . Bu sonuca da dün ulaşabildim🤦 . Hastane kapanmıştı benim düşükten çok kısa zaman sonra :) : Sağlık Müdürlüğünden talep ederek ulaştım . Artık gidince doktora götüreceğim .
Anladım canım , düşüğün olduğu için önlem amaçlı istenmiş olabilir o testler canım

Back
X