Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugun aradim sordum ama dosyam labaratuvar dan çıkmıs o yuzden bilgi veremediler 😊
Boşver ya enazindan sağlıklı bilgisi de mevcut. Pgt ye gitmis miydi? Gidecek miydi? Kaçırdım o kısmı. Benim 6AB 5AB 4AA pgt den olumsuz geldi transfer yapılmadı mesela. Şans işte. Hangisi iyi hangisi kötü bilinmiyor. 🙏🙏🤲🤲🤲🤗

Boşver ya enazindan sağlıklı bilgisi de mevcut. Pgt ye gitmis miydi? Gidecek miydi? Kaçırdım o kısmı. Benim 6AB 5AB 4AA pgt den olumsuz geldi transfer yapılmadı mesela. Şans işte. Hangisi iyi hangisi kötü bilinmiyor. 🙏🙏🤲🤲🤲🤗
evet pgt ye 2 tane gonderdik ikisi de guzel gelmis dun haber vermislerdi 😊
Senin neden tranferin iptal edildi canim donmus yokmuydu baska 😔

Dondurulmuş 4.gun embriyosu ile hamile kalan varsa bana umut olabilirmi.Pek rastlayamadım dördüncü gün embriyosuna.

Sizin tesayı murat hoca neden tesa yapalım dedi peki? Bizim ki zorla illa olsun dedik diye yaptı da. Bide ağrılı mı
Yok canım lokal uyusturuyolar hiçbir şey hissetmiyor eşim.bizde hiç hareketli sperm olmadığı için bir de sorunumuza bağlı sanırım spermi kaynağından almayı tercih ediyorlar

Kızlar iyi akşamlar ben bugün üniversite hastanesi tüp bebek bölümüne gittim. Bazı testler istedi benden bir kısmı çıkmış ama ilk defa gördüğüm testler var. Bir bakar mısınız rica etsem

Eklentiler

• 71799DB0-DBE7-4B79-AB4F-99E0F35FDBBE.webp
    71799DB0-DBE7-4B79-AB4F-99E0F35FDBBE.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 54
  • F677D581-6562-49E3-979E-BD5A5AE0E3AF.webp
    F677D581-6562-49E3-979E-BD5A5AE0E3AF.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 50
evet pgt ye 2 tane gonderdik ikisi de guzel gelmis dun haber vermislerdi 😊
Senin neden tranferin iptal edildi canim donmus yokmuydu baska 😔
Yok canım ya. Pgt sonucu 3 taneden olumlu gelen olmayınca geride de yoktu. Bakalım sar başa olduk 🤦🏼‍♀️ olsun şuan sizleri izliyorum🤗 sizlerin mutlulukları bana umut oluyor🥰

Yok canım ya. Pgt sonucu 3 taneden olumlu gelen olmayınca geride de yoktu. Bakalım sar başa olduk 🤦🏼‍♀️ olsun şuan sizleri izliyorum🤗 sizlerin mutlulukları bana umut oluyor🥰
Allah ım bu sefer kucagini bos bırakmaz hayirlisiyla bebislerin olur insallahhh ❤

Canim ben hiç gun saymadım ve olabildiğince kafamı dağıtmışım ki kac gun olduğunu, ne zaman aramaları gerektiğini unutmuşum 😁 gün bügünmüş aradilar sonuc için, cok sukur 2 embriyodan 1 saglam haberi verdiler, sende nasil durum , umarim hayirli haberler vardır sanada 🙏🙏

Canim ben hiç gun saymadım ve olabildiğince kafamı dağıtmışım ki kac gun olduğunu, ne zaman aramaları gerektiğini unutmuşum 😁 gün bügünmüş aradilar sonuc için, cok sukur 2 embriyodan 1 saglam haberi verdiler, sende nasil durum , umarim hayirli haberler vardır sanada 🙏🙏
Ay çok şükür çok sevindim bend ayniydim canım arkadaş sorunca aklıma geldi benimde bizi arayan olmadı daha ama

Canım ben aradım biraz önce sen sonucum çıktı diyince Dr ariyacak sonuclariniz çıkmış dedi olumsuz birşey yoktur değil mi ya herkesi Dr mu arıyor acaba

Dün Semra hoca Bi sonraki randewu da Yücel hoca görsün dedi bugün mesaj geldi Yücel hoca izinli diye Semra hoca üzerine basa basa dedi ki Yücel görsün diye ne yapsam acaba ya

Kizlar, Sisli memorialde Dr kadriye Beril hanimda tedavi goren var mi ?

Back
X