Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar yarın kan verme günüm, 2 gün önce idrar tahlili yapmıştım malum, bugün sabah idrarıyla da koyulaşma var mı fiye yaptım. Yok. Yani kimyasal, alıştırdım kendimi

Eklentiler

• FBB51314-F839-446F-A27C-BA453BD02A86.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar yarın kan verme günüm, 2 gün önce idrar tahlili yapmıştım malum, bugün sabah idrarıyla da koyulaşma var mı fiye yaptım. Yok. Yani kimyasal, alıştırdım kendimi
Bunu bu şekilde anlamaya calisman cok mantıklı değil bos yere strese sokma kendini bu kadar niye kan verme gününü bekliyorsun ki dun verseydin yarinda verirdin 2 kati artış olduğunu görürdün kimyasal olsa erken dönemde koyu çıkmaz

Canım bana umut oldun ama hissiyat ve ağrılarım bir öncekiyle aynı. Kahverengi lekelenmelem arttı Rabbim hayırlısını nasip etsinÇok teşekkür ederim cevabın ve verdiğin destek için

Canım bana umut oldun ama hissiyat ve ağrılarım bir öncekiyle aynı. Kahverengi lekelenmelem arttı Rabbim hayırlısını nasip etsinÇok teşekkür ederim cevabın ve verdiğin destek için
Keşke başta kan testi yapsaydın, kendini belki de boş yere uzuyorsun. İmkanın varsa özelde kan testi yaptır, iki saate çıkıyor sonuç. İki gün sonra tekrarlayıp kendini erkenden rahatlamış olursun. Yarın kanda yüksek çıkacak çünkü muhtemelen, iki gün daha beklemek zorunda kalacaksın emin olmak için..

Lekelenme varsa doktoruna yaz bence ekstra ilac verir agrilar bazen normal bazen tehlikeli olabiliyor onlem amaçlı progesteron içerikli takviyrler almak en doğrusu doktor kontrolünde ins sağlıkla kucaklarsin

Beni hatırlar mısın bilemiyorum 2017 2018 döneminde iken burda konuşuyorduk sonra cok uzun zaman girmedim acaba siz ne yaptiniz

Kızlar merhaba, PGT ile embriyoda SMA olup olmadığı anlaşılıyor mu?

295 dolara yapılan sadece karyotip analizi oluyormuş. Yani down, turner gibi hastalıklara bakılıyor. Tek gen hastalıkları baya masraflı. 1500 euro gibi bir şeydi. Sonra embriyolar taranirken ekstra yine çıkıyor bir şeyler sanırım.

bunu ben de merak ettim

Hiç tüp bebek denememiş ve eşimin genetik testinin 45 kromozomlu olduğundan dolayı araştırmalarım ve doktorum dediği şu oldu..

"SMA hastalığı ayrı bir teste dayanan ve 2 kuşak ötesinde herhangi bir akrabanızda varsa bu taramaya gerek yok .Olası ihtimalle %10 riskle oluşan bebekler var fakat bu olur mu olmaz mı diye kafanıza takmamanız"

Yani iyi düşünelim iyi olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…