Amin insallahGelir hayırlısıylaevet yaptırdım
Kaç embriyonuz oluşmuştu ?vallaa benimde transfer günü gelsede bi rahatlasam. pgt yaptırdın mı ?
İzmirde nerde tedavi olmuştu? Benim de izmirde 3. Denemem. Artık şişliye geliyorum. Canıma tak ettiBahçeci benim gözümde “Reklam Kuşağı”
Bunu bu şekilde anlamaya calisman cok mantıklı değil bos yere strese sokma kendini bu kadar niye kan verme gününü bekliyorsun ki dun verseydin yarinda verirdin 2 kati artış olduğunu görürdün kimyasal olsa erken dönemde koyu çıkmazKızlar yarın kan verme günüm, 2 gün önce idrar tahlili yapmıştım malum, bugün sabah idrarıyla da koyulaşma var mı fiye yaptım. Yok. Yani kimyasal, alıştırdım kendimi
Benim 16 yumurtam toplandi 10 yumurta donduruldu pgt yaptirmadim cok arastirdim kesinlilik payinin olmadigini gordum ve butce olarakta zorlayacakti zaten ilk denemem 1 nisanda opum olmustu.Kaç embriyonuz oluşmuştu ?
Kaçını gönderdiniz ?
Dondurulmuş bekleyeniniz var mı ?
Çok mu oldu
Canım bana umut oldun ama hissiyat ve ağrılarım bir öncekiyle aynı. Kahverengi lekelenmelem arttıBunu bu şekilde anlamaya calisman cok mantıklı değil bos yere strese sokma kendini bu kadar niye kan verme gününü bekliyorsun ki dun verseydin yarinda verirdin 2 kati artış olduğunu görürdün kimyasal olsa erken dönemde koyu çıkmaz
Keşke başta kan testi yapsaydın, kendini belki de boş yere uzuyorsun. İmkanın varsa özelde kan testi yaptır, iki saate çıkıyor sonuç. İki gün sonra tekrarlayıp kendini erkenden rahatlamış olursun. Yarın kanda yüksek çıkacak çünkü muhtemelen, iki gün daha beklemek zorunda kalacaksın emin olmak için..Canım bana umut oldun ama hissiyat ve ağrılarım bir öncekiyle aynı. Kahverengi lekelenmelem arttıRabbim hayırlısını nasip etsin Çok teşekkür ederim cevabın ve verdiğin destek için
Lekelenme varsa doktoruna yaz bence ekstra ilac verir agrilar bazen normal bazen tehlikeli olabiliyor onlem amaçlı progesteron içerikli takviyrler almak en doğrusu doktor kontrolünde ins sağlıkla kucaklarsinCanım bana umut oldun ama hissiyat ve ağrılarım bir öncekiyle aynı. Kahverengi lekelenmelem arttıRabbim hayırlısını nasip etsin Çok teşekkür ederim cevabın ve verdiğin destek için
Yazdım canımCanım bana umut oldun ama hissiyat ve ağrılarım bir öncekiyle aynı. Kahverengi lekelenmelem arttıRabbim hayırlısını nasip etsin Çok teşekkür ederim cevabın ve verdiğin destek için
Beni hatırlar mısın bilemiyorum 2017 2018 döneminde iken burda konuşuyorduk sonra cok uzun zaman girmedim acaba siz ne yaptinizKeşke başta kan testi yapsaydın, kendini belki de boş yere uzuyorsun. İmkanın varsa özelde kan testi yaptır, iki saate çıkıyor sonuç. İki gün sonra tekrarlayıp kendini erkenden rahatlamış olursun. Yarın kanda yüksek çıkacak çünkü muhtemelen, iki gün daha beklemek zorunda kalacaksın emin olmak için..
merhaba neden 2 adet bekletiyorlarmış merak ettim bir adeti duymuştum da2 adet geçirip öle transfer olacak kısmetse 1. oldu bitti şimdi 2. yi bekliyorum :) senin nasıl ?
bunu ben de merak ettimKızlar merhaba, PGT ile embriyoda SMA olup olmadığı anlaşılıyor mu?
Canım cevap vermiş, endişe yok istirahat et, ilaçlara devam:)Lekelenme varsa doktoruna yaz bence ekstra ilac verir agrilar bazen normal bazen tehlikeli olabiliyor onlem amaçlı progesteron içerikli takviyrler almak en doğrusu doktor kontrolünde ins sağlıkla kucaklarsin
Saglikla kucakla ins :) doktorunuz kimCanım cevap vermiş, endişe yok istirahat et, ilaçlara devam:)
Ben izmirde tedavideyim, 2 opu 3 transfer. Artık bu da tutmazsa şişliye gelicem. O yüzden bu grubu takip ediyorumSaglikla kucakla ins :) doktorunuz kim
Ins gelmezsin hic gerek kalmaz umarımBen izmirde tedavideyim, 2 opu 3 transfer. Artık bu da tutmazsa şişliye gelicem. O yüzden bu grubu takip ediyorum
295 dolara yapılan sadece karyotip analizi oluyormuş. Yani down, turner gibi hastalıklara bakılıyor. Tek gen hastalıkları baya masraflı. 1500 euro gibi bir şeydi. Sonra embriyolar taranirken ekstra yine çıkıyor bir şeyler sanırım.Kızlar merhaba, PGT ile embriyoda SMA olup olmadığı anlaşılıyor mu?
bunu ben de merak ettim
Kızlar merhaba, PGT ile embriyoda SMA olup olmadığı anlaşılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?